A nem kívánt állatokat tényleg nem kell megdögleszteni. A 4 macskának elkerítettem egy elég nagy részt hátul a kertben, kaptak enni bőséggel, de mást nem. Miután a szennyes edényt is odapakoltam nekik, már a room értékük is nullára csökkent (ha csak fű volt, vígan elvoltak). Pár napig tartó depizés (fun, social, room 0)után, 3-man elszöktek (zárt kerítés nem akadály) , a 4-diknek ellenben sehogy sem akaródzott, igaz neki mivel a friendly értéke 0 volt a scoial-ja sem akart az istennek csökkenni, szóval őt pár napig éheztettem, de aztán megkegyelmeztem neki, szóval megmaradt. Az elcsatangolt állatoknak megmarad a háziakkal való viszonya, vagyis a egérfogó döglusta macskám (akit nem akartam a háztól elüldözni) az ugyanúgy kedveli a kis szürkét, mint eddig, igaz mostanában tudomást sem vesz róla, de ettől még barátok (cc. 80-nal).
Ennek örömére vettem 3 macskát, de ezek is iszonyat pocsék tulajdonságokkal rendelkeznek, ugyhogy ugrottak be hátul a kertbe, de ezeknek már sajnos nem fogok enni adni, mert ez a kiutálás elég hosszú ideig tart.
Ha végképp nem jön össze a jó állat, azt hiszem kénytelen leszek vmelyik editort használni, mert nem fogok macskatemetőt csinálni a hátsó kertben (tudom, az urnát el kell adni, mert ha nem szellemként visszajárnak)
mellékesen mukimnak sikerült elérnie a 4,5 csillagot
meg beleszerelmesednie Carrie Somebody-ba, ha majd meglesz az 5 csillag lesz házasság is :) addig azonban kell a csajszi starpowere