5242
  • cold_fire
    A szőlőt és a bodzát magictownban tudod eladni,ott ahol a töveket vetted..:)
  • cold_fire
    Igen a supertonic használatával lehet bármely veteményed óriási,és ezt oldtownban 250 simoleonért el is adhatod.Tegnaptól újra játszom,de egy óriás répám és paradicsomom már van.:)Kristály v. növényke még egy darab sincs,pedig a fekete rózsás(fame) varázslaton kívül mindent tudok.Szvsz. a legjobban a törpe(100) vaj és aranyfonal(166) értékesítéséből lehet a legjobban megélni,persze csak akkor,ha fullos a mech. és a cooking.Tegnap az általad javasolt oldalról leszedtem egy-két cumót,a legjobb a kutyatál és ez a diszkont-mod:)Mondjuk a rokka is elég spéci anyag.:)
  • Sipocz
    Hi!
    Egynémely szösszenés:
    - A szőlő és a bodza termése népélelmezési szempontból egytekintet alá esik a könyhakerti kulturákkal azonban (és sajnos) értékesíteni nem lehet őket $-ért. A normál konyhakerti cumó darabját 5$-ért veszi Bob, fontolgatom egy "paraszt" foglalkozásu sim kipróbálását, kötetlen otthoni munkakör és szvsz. tűrhető jövedelem, de csak rendezett anyagiak (nem kp. hanem vagyontárgyakat értve) esetén.
    - Vettem a Kertész Bobtól un. supertonic műtrágyát, Bob azt mondta hogy csak a saját felelőségemre használjam. Megtettem, de nem változott semmi. Van é más tapasztalatotok, tehát a semmin kívül miféle effektje lehet enne a supertonicnak?
    - Mindig nehezen fedezem fel, mert sajnos külön kijelzése nincs, a házijószágok esetleges megbetegedéseit. Van é tuti metód, illetve melyek azok az okok amik a megbetegedéseket előidézik egy egyébként tisztán tartott, jól táplált kutya és/vagy macska esetén?
  • PLackó
    HELP!!
  • PLackó
    Nem tudja valaki honnan tudnák letölteni a superstarhoz
    TRAINERT ahol nem kell neki aludni,enni,stb...????
  • Sipocz
    Vagy letöltöd innen:http://www.c-and-c-enterprises.com, vagy küldöm emillel, azért ez utóbbi esetben is olvass bele a site-ba.
    A szekrény nem is a bulihoz kell, hanem a nyers ingredenciát el lehet tárolni benne mégpedig külön a spellek, külön a charmok és külön az összes többi szajrét, sőt itt is megcsinálta a tag hogy egyszerre akár 3 lomot is bele lehet rakni, nomeg nálam pl. a szőlőt és a bodzát 6 db felet a saját inventorymból lekapta, de a tárolóban már felgyült 30-60 db. Sőt, aki nem akar különösebben varázsolgatni hanem csak a kaja-pia szekció érdekli van olyan mod amivel komplett ételrecepthez való matéria beszerezhető, tehát nem kell pl. megvenni külön-külön 1 elderberry+1 cukor+1 backing mix, hanem veszel egy elderberry pie csomagot amiben megvan mind a három (természetesen spórolni csak az idővel fogsz mert a lóvét azonosan nyúlja le, olyan mint egy besásárlókocsi).
    Valszeg akkor nem ragaszkodom a házisárkányhoz, inkább üzletelek a vámpirral. Egyébként nagy poen hogy a vámpirral tudsz fokhagymára barterolni:)))!
  • cold_fire
    Ja ezelet a cheateket honnan lehet leszedni?
  • cold_fire
    Háj!
    Nekem személy szerint nem jött be a kis sárkány,mert megette a veteményt és állandóan rámgyújtotta a házat.Igaz ha gyerek varázslatot akarsz,ahhoz mindenféleképpen kell.Carlos azt mondta,hogy semmi baja nem volt vele.Bulira még az a boros v. milyen szekrény jó,amiben az összes lőréd tárolhatod és lehet kínálgatni vele mindenkit.Ez a cheat jó lehet(5db cukor,liszt),mert enélkül mire megveszem azt a 10-10 cukrot és lisztet,alig bírok hazamenni.
  • Sipocz
    Hi!
    Májer-mágussá tanulok!!! A varázsláshoz és egyebekhez még:
    -nálam a varázskönyvet csak zárt felülről-lefelé rendben engedi kutatni, persze ha már nevesített egy effekt azt korlátlanul lehet használni
    -a komponens forrás questből és barterből->úgy tűnik hogy az egyes dealerek mindig ugyanazt a cumót adják
    -érdemes a "házisárkány" vagy praktikusabb Vickitől megvenni a stuffot?, nagyon sok rosszat halottam a saját sárkányról
    -a kristály növekedéséhez mágialkalmazásra van szükség so, minnél több mágia csattan ki egy telken annál nagyobb valószinüsége van ott a kristályosodásnak,
    -elderberry és grape oltványt csak egyet míveljetek, rendkivül termelékeny,
    -konyhakertbe csak paradicsomot és zöldbabot rakjatok mert évelők és nem kell a rágcsálóknak, ebből is untig elég 1-1 parcella ahhoz hogy folyamatosan saját termelésü zöldséget kajáltass a néppel (3 naponta 3-5 termés->3 naponta 8 kaja, ami szvsz elég is), persze lehet salátát meg répát(főleg a répatorta(fúj útálom) miatt), de akkor nagyon kell egy jó macsek mert jönnek a nyulak 1000l,
    - oltári nagy királyság a saját sütemény (elderberry pite rulez) és a saját üditő (elderberry nektár rulez), valamint ajándékként a kertitörpe és a befőtt (mecha és főzés az egekben+ajándék lóvékidobás nélkül),
    - figyusztátok hogy Mara-t a pixie-t Csicsolináról mintázták a gazok LOL, és hogy a gipssy jónép az Mtownban is enyhe hungarizmust sugároz LOL-abb, hiába mágikus nemzet a magyar leg-LOL-abb,
    - enyhe cheatek jönnek->a C+C két kevéssé cheat eszköze: 1 tároló szekrény a mágikus komponenseknek és a főzős cuccoknak (na nehogy már mindenhova magammal vigyek 10 kg lisztet meg 5 kg cukrot és minden felnőtt családtag külö-külön költsön a boltban:)) és 1 mod ami lehetővé teszi hogy 5-ös kiszerelésben vásárolj élelmiszert (na nehogy már egy kenyérhez 3szorra vegyem meg a lisztet cca.2 sim-óra alatt:)),
    - van egy kutyám 10-es smarttal és képzeljétek szokta öntözni a veteményt, a technikájának a kitalálását rátok bízom:)), sajna ugyenez a kutya 0-ra barátságos és hüséges és volt amikor a haver-osztályu családtagot játék helyett dühösen leugatta,
    - a Claire maci ellen egy dolog használ->csinálsz az udvarra egy "gazdasági karámot" (én spec.nádból szoktam zárt kerítést (még jól is mutat)) és a bejáratához raksz egy konyhaszekrény darabot és amikor nem nyomulsz a gazdasági udvarban (ahol megfér a méhészet, a köpülő, a rokka, a satupad, a befőzőpult, a.....) a countert simán berakod a bejáratba, pici mozdulat, de nagy szívástól véd meg:)
    (I love this Game!-Ich habe diese Spiele gern!-Csípom a Sims-et!-Ja ljubju eto igr!:))))) Ahoj poplasek!
  • cold_fire
    Na asszem ma este elkezdem újra a simset intenzíven nyomni
  • cold_fire
    A deluxe cracket le tudod szedni a dc-ről anno én is onnan szedtem,de vmi gáz volt vele,úgyhogy letöröltem.A jó viszont,hogy tegnap leszedtem a hiányzó maxis cumót is..:)
  • cold_fire
    Szia!Sajna nem nagyon tudok segíteni,max. csak annyit,hogy feljössz vmelyik hubra és én megosztogatom ami hiányzik.Weblapot és ftp-t nem tudok.
  • Chappy
    a deluxe-hoz crack kell, azér jobb, mert van sims creator, de a double nem kell
  • tiernan
    Szia Kedves Cold Fire!

Nagyon örülök, hogy végre találtam valakit, aki képben van a kiegészítőkkel is kapcsolatban. Nekem megvan az alap sims, meg az unleashed és a hot date, tudnál segíteni abban, hogy a többihez is hozzájussak? Vagy, hogy honnan lehet letölteni őket? Ha igen irj nekem a [email protected]. Előre is nagyon köszi!!!!

• Mike
    ja igen, és pisi tócsákk ugye, az egyik folyton tüsszögött is, de mindegyik túlélte
  • Mike
    Folytattam megfigyeléseimet Sims ügyben:

A nem kívánt állatokat tényleg nem kell megdögleszteni. A 4 macskának elkerítettem egy elég nagy részt hátul a kertben, kaptak enni bőséggel, de mást nem. Miután a szennyes edényt is odapakoltam nekik, már a room értékük is nullára csökkent (ha csak fű volt, vígan elvoltak). Pár napig tartó depizés (fun, social, room 0)után, 3-man elszöktek (zárt kerítés nem akadály) , a 4-diknek ellenben sehogy sem akaródzott, igaz neki mivel a friendly értéke 0 volt a scoial-ja sem akart az istennek csökkenni, szóval őt pár napig éheztettem, de aztán megkegyelmeztem neki, szóval megmaradt. Az elcsatangolt állatoknak megmarad a háziakkal való viszonya, vagyis a egérfogó döglusta macskám (akit nem akartam a háztól elüldözni) az ugyanúgy kedveli a kis szürkét, mint eddig, igaz mostanában tudomást sem vesz róla, de ettől még barátok (cc. 80-nal).

Ennek örömére vettem 3 macskát, de ezek is iszonyat pocsék tulajdonságokkal rendelkeznek, ugyhogy ugrottak be hátul a kertbe, de ezeknek már sajnos nem fogok enni adni, mert ez a kiutálás elég hosszú ideig tart.

Ha végképp nem jön össze a jó állat, azt hiszem kénytelen leszek vmelyik editort használni, mert nem fogok macskatemetőt csinálni a hátsó kertben (tudom, az urnát el kell adni, mert ha nem szellemként visszajárnak)

mellékesen mukimnak sikerült elérnie a 4,5 csillagot
    meg beleszerelmesednie Carrie Somebody-ba, ha majd meglesz az 5 csillag lesz házasság is :) addig azonban kell a csajszi starpowere
  • cold_fire
    Nem tudom a nevét,és még nincs fent a sims.
  • cseri001
    Igen, egyszerűen így el lehet mondani.
  • cold_fire
    Nekem ezek nincsenek meg,de nem is kellenek.
  • Chappy
    '16, mert deluxe 2, double deluxe 3
  • cold_fire
    1 sims,1 LL,1 HP,1 HD,1 vac.,2 unleashed,2 superstar,2makin magic..1+1+1+1+1+2+2+2=11...:))
  • cold_fire
    A varázslathoz- pálcás- az a kis tekerős izé a varázskönyv és a hozzávalók kellenek.Ha megvan az ami a könyvben van,akkor bele kell szórni ebbe az izébe és beledugni a pálcát és kész.
  • Chappy
    Hogy 11 CD???
  • cseri001
    Szivesen, máskor is.
    Nekem is megvannak a Simsek, de nem mindegyiket lehet másolni, mert "remek" másolásvédelemmel vannak ellátva.:( Leginkább az újabbak, kivétel a Makin' Magic, azt lehet másolni...

A varázslással kapcsolatban nem nagyon tudok segíteni, mert én nem foglalkoztam még vele sokat, de azért abban tudok segíteni, hogy:
    a logic nagyon fontos, azt fejleszd a varázslóvá avanzsált simsnél.
    A varázslás mikéntje, hááát, ezt elég nehéz így elmondani, nem is vállalkoznék rá perpill. De!!!
    Ezen a fórumon is rengeteg komment van erről, menj vissza egy-két oldalt, olvasgass, nagyon sokat lehet belőlük tanulni, sok érdekes dolgot írnak a kollegák :) !!
  • cseri001
    Én átírom neked a Makin' Magicet, beszéljük meg emilben: [email protected]
    Írj.
    Ui.:nem pénzért, természetesen.
  • cold_fire
    De lehet ám ha béka kisselni is,na amit azután levág a sims(köpködés pfújolás)na az a csúcs..:)
  • cold_fire
    Ezt én is csináltam,mármint a "parasztkodást".Jó dolog,csak vmi indulótőke kell,ugye ott a köpülő,méhész cucc,a boros cumó,különféle vetőmagok,szőlőtőke etc.De az az igazi házibuli amikor saját készítésű kenyér és pite mellé jófajta házibort adsz a puncs helyett:))Az a szaros maci meg mindig lenyúlja azt a kis mézet ami a méhviasztól marad.:))
  • cold_fire
    Asszem mindjárt tolom fel a 11 cd.-t annyira megjött hozzá a kedvem.
  • cold_fire
    Ja ugye a fekete rózsa az obsessed fan ajándéka,de ehhez superstar is kell,habár ha az nincs akkor ezt a varázslatot nem rakja a játékba.
  • cold_fire
    A kristályok,növények és egyebek(eddigi ismereteim szerint)véletlengenerátorosok.A többi cucchoz az árusoknál üzleteléssel(barter) v. különböző feladatok megoldásával(talk to) tudsz hozzájutni.
  • cseri001
    Gyűjts össze (legalább) annyi simoleont, amennyibe kerülnek a Magic Town-i házak, aztán már megy, mint a karikacsapás:
    Költöztesd ki őket az eredeti házukból, így bekerülnek oda, ahonnan máskor is beköltözteted a simeket a házakba. Ezután már csak rákattintasz a "Szomszédság" nézetből "Magic Town" nézetbe, aztán (uú. mint máskor) beköltközteted őket a kívánt házba.
    De ha rám hallgatsz, hagyod őket ott, ahol most laknak, semmi különleges nincs a Magic Town-i házakban.
  • Sipocz
    :)Van egy oldtowni fazon a Gunther, gyári egyén és noha professzor a foglalkozása földhülye a tag (mondjuk a Maxis legalább a premade népet kicsiszolhatta volna!), imád eljárni a sk. népeimhez, de egy értelmes mukkot nem lehet vele váltani semmiről, azszem a hátralévő idejét többnyire majd mint breki fogja élvezni
  • Jani-B
    Nekem is a Makin' Magic tetszett a legjobban, a varázslások meg minden. Varázsolni én otthon tudtam, ott legalábbis nem jött a misztikus muki. Áthívtam valamelyik banyát a szomszédból, akit annyira nem kedveltem, mert amit mondtam neki az nem tetszett neki. Elvarázsoltam békává. Aztán otthagytam a kertben. Egy idő után azért visszaváltozott és elment.
  • Sipocz
    Hi!
    Tegnap a gyerekkel bűvöltük az MM szegmenst és nagyon tetszik. Magam is nyomultam ezekkel az eszközökkel, mondjuk nem igazán a varázslat mint inkább a gazdálkodás részével. Ma fogok rákanyarodni az étel-ital craft dolgokra és persze amit lehet saját forrásból kívánok megtermelni (innen is látszik mekkora paraszt vagyok:).
    Történt pedig, hogy a lányom felbuzdulván a frissen készített "békásitó" trükkön azonnal ki akarta próbálni. Az egyedülálló sim(ke) nem tudott máshol nyomulni vele hírtelen és a downtownban az egyik Townie-ból csinált brekit. Mire aztán megjelent a misztikus fazon és megbüntette engedély nélküli varázslásért, merthogy zavart keltett a "muglik" között (1:1 H.P.). Hol lehet büntetés nélkül varázsolni? A pozitív jellegü varázslatot (pl. Relationship Boost) is csak korlátozva lehet gyakorolni vagy azt bárhol? (mert az ok. hogy "lebékázni" a környéket némileg ciki:)
  • Chappy
    Honnan lehet leszedni a Makin' Magic-et?
    Aki leszedte, annak működött?
  • cold_fire
    Örülök neki.És végül dos-parancssor v. ppf-o-matic?
  • SLICK
    SZIASZTOK! HOGY LEHET MŰKÖDIK A SUPERSTAR!!!!!!

NAGYON JÓ! TUDOM HOGY TI MÁR RÉGÓTA JÁTSZATOK VELE DE ÉN MÉG CSAK MOST LÁTOM ELŐSZŐR!
  • cold_fire
    Persze 1 pálcája van minden simnek.Minél több és többféle varázslatot tud a pálca annál többet ér.Ugyanis vissza is lehet adni magictownban,ha meguntad a varázslást..:))
  • Chappy
    még 3 kutya 4 macska!
  • Mike
    mondjuk ez uóbbi, tehát a 2 felnőtt 4 gyerek 1 kutya, elég brutál :)