1. honnan lehet tudni, hogy egy party milyen?
2. star hapimnak se felesege se gyereke, van egy noje, aki szinten sztar, de semmi hazassag mert ugye kell a starpower, meg van neki 2 kutyaja, 3 macskaja, iszonyat draga haza, ugyhogy minden adott a sztarallurokhoz, sztarokon kivul masokkal szoba sem all, max ad nekik autogrmmot, csokot, illetve fenbyezi magat, meg fontoskodnik a bizniszrol
mondjuk nullarol kezdtem, de rengeteg penzt be kellett csalnom, szoval sztarsagba csak akkor erdemes fogni, ha mar a kreativitas, beszeloke 10-es, fozocska es a body is magas, es irtozatosan sok penzed van mar, mondjuk minimum 100 ezer, mert az elejen alig keresel vmit, de ado az meg ugye fizetendo, meg kesobb kell a komornyik is, ami napi 500
jo mondjuk a hapim egy felvetellel most mar 500-at keres, es ezt akar napjaban 2x biztosan, 3x csak nehezen elo tudja adni, de eleg strapas ez neki, foleg azert mert kelloen lusta karit csinaltam, aki ugyan szuperul ismerkedik, de legszivesebben a kanapen szeret uldogelni *eppen ezert mar mindenutt van ulohelz meg tv, az osszes helyszinen, meg a telefonok mellett is van, legjobb lenne meg vmi agy fele is, akkor haza se kene jarni
ja igen, ha van kedvetek, meg vmi webtarhely lehetosegetek, ki lehetne tenni a webes csaldbemutatotak
(szerintem ez a Maxisnal reg. nelkul nem fog menni - bar, nem probaltam)