5242
-
#2852 hát nem tudom, én azért nem adok egy pontot sem a tisztaságra, mert zavar, ha ezzel pocsékolják az idejüket
a zuhanyozó meg nálam külön van, egy kis luk, abban meg lehet pacsa
nálam a 2 felnőtt 4 gyerek 1 kutyánál is csak a bejárónő takarít :) -
#2851 Én célszerünek tartok egy 2-3-as neatet mert akkor már nem hagy maga után akkora lomot vagy pocsát. Mondjuk eféle sim családban (2 felnőtt+1 gyerek+1 macsek+1 kutya) is volt már olyan hogy a robot 2 napig folyamatosan dolgozott. -
#2850 mondjuk én nem takarítok, a mukimat még mosogatni sem engedem
nincs is neki egy neat pontja sem (ehhez képest mindig akar mosogatni)
másrészről van takarítónő és komornyik is
takarítsanak azok, főleg annyiért -
#2849 Látogass el a C+C site-ra, ha nem veted meg a cheateket teljesen itt van olyan mod ami az egerészetet kissé vonzóbbá teszi a macskák számára (nagyobb a fun érzés) és ráadásul a macsek nem hagyja szerteszét a házban a döglött egereket (volt olyan hogy 1-2 sim-óra is ráment amig összetakarítottam a sok dögöt a macsek után). -
#2848 Olvastam az MM varázspálca feltöltési metódját és tök fű vagyok inkább kérdezek:
Egyidejüleg egy pálcában lehet-é több varázslat és ha lehet akkor csak azonos vagy különbözö is?
Egyidejüleg egy simnek csak egy pálcája lehet vagy akármennyi, ha több akkor lehet azonosra vagy különbözőre is tölteni? -
#2847 próbáltam a macskát a medencébe fojtani :((( de az sem sikerült
mennyivel humánusabb lenne, ha el lehetne adni -
#2846 véegeredményben a gyerek mennyivel egyszerűbb: ha nem szimpatikus megy a katonasághoz -
#2845 és igen, a leglustább, barátságtalan, befelé forduló (alig van csíkja) macskám egerészik egyedül, a többi nem
no akkor megdöglesztem mind a 4-et ezen kivül, aztán megint veszek 4 macskát, aztán megint
csak kifogok egy full playful-os dögöt -
#2844 nekem az a bajom, hogy tojnak rám a macskák, a ház meg hemzseg az egértől -
#2843 Sajnos, csak megmérgezni lehet őket (mérgezett kajás edény) illetve befalazva kinyirni
esetleg még el si szökhet
ha nem foglalkozol vele -
#2842 Tényleg a háziállatok öregszenek vagy ugyanolyan kortalanok mint a simek?
Vannak aztán furcsa dolgok, gondoltam a jószág személyes képességei valahogyan befolyásolják viselkedési szokásaikat és azokat a produkciókat amelyekre képesek. No ez nem így néz ki teljesen, pl. van olyan macskám amelyik a tudományok doktora (smart mint atom) és 1 pontra barátságos (inkább barátságtalan) ugyanakkor a házbéli sráccal és a kutyával óriásit szokott játszani és nagyszerűen tür mindenféle baráti effektust, vagy van olyan kutyám, hogy statisztikái szerint már régen el kellett volna pusztulnia (vagy legalább is egy öngyilkoság már esedékes lenne) és egyébként marhára jól érzi magát. Van aztán kedélybeteg perzsacica akinek a jellemzői szerint egy életvidám, játékos, cseles, önálló egyéniségnek kellene lennie. Hümmm... -
cold_fire #2841 Meg lehet őket ölni,úgy hogy elhanyagolod akkor nem eszik unhappy lesz,és jön a kaszás.A nem saját állatoktól meg a táblácskával. -
#2840 Kösz Coldfire és Mike!
Találtam egy jó összesítőt a http://www.thesimsresource.com/mmstrategy.php címen, nemtom mekkora spoiler mert itt minden receptúra készen megismerhető. A gama célja a felfedezés? Ha igen nem mutatom meg a lányomnak esetleg olyan segítőleg utalok majd dolgokra:).
Mike! sok-sok jószágom van a simcsaládjaimban,de nem tudok választ az eltüntetésre. Most úgy is kurkászom a netet ha találok valamit dudálok! -
#2839 Valaki irjon valamit a rohadt állatokra, lécciii -
#2838 www.gamefaqs.com
kitünő, 150 oldalas walktrough-t találsz ott -
#2837 ezt HONNAN veszed? -
cold_fire #2836 A legtöbb magicoint a duelért adja(legjobb tudomásom szerint).Nekem még egyetlen zöld kristályom volt(teleport),de Carlosnak már több is.Viszont mindenféle növényke nőtt az udvaron(nem vehető),elköltöztem magictownba is,de ott nem történt velem(eddig) semmi érdekes.
Summa summarum:még mindig új..:)) -
cold_fire #2835 De ha esetleg te v. a lányod rájöttök vmi fincsi dologra(pölö a kristályt és minden vackot miért és,hogy ad),ne habozz..:)) -
cold_fire #2834 Hehhh..ez jó kérdés..:)Sokminden még rejtély előttem is(pölö a kristály és minden szir-szar ami az udvaron nő),de a duel ellenvarázslatait már anno leírtam,a magicoint gyűjteni kell,mint állat,rendeteg skill kell a bűvészkedésekhez magictownban, a feladatokat meg kell oldani vhogy.Annyi újdonság van még mindig.:)Ja és azt sem tudom mi lehet az uccsó három varázslat.:)A gyerek varázslatait sem ismerem még(igaz most nincs is fent sims,és userdatám sincs),úgyhogy ha rámjön a simsezhetnék(rövidesen),mindent nulláról kell kezdenem). -
#2833 Hi!
Népek! valami MM know how kellene, szép tételes technológiai sor. A lányom szeretne varázsoltatni a simjeivel, meg valamelyest értő módon használni a magictownt és a MM tárgyakat. Addig eljutott, hogy felkereste a magictownt, trükközött egy párat meg pici questeket csinált a helyi stewardoknak, de semmi több. Mi is itt a lényeg? -
#2831 Sims2-t sehol -
#2830 1 kerdes
hogyan tudok, akar vmi cheat koddal is megszabadulni a nem kivant allataimtol
illetve kellene egy olyan macska ami nem lusta, most vettem 4-et, de nem jartam szerencsevel, remelem a doglesztesen kivul van mas, humanusabb modszer is
probalkoztan a MOVE_OBJECTS ON -nal, de csak egy piros keresztet tesz az allatok melle, de megmaradnak a listaban
mentes, kilepes utan is :(
-
Chappy #2828 Veszel egy telefont. Telefonálsz ide Call bob oztán asszem go vacation vagy ilyesmi -
Chappy #2826 nem kell, boccs, a maxis honlapon pontos leírás volt! -
Chappy #2824 csak a hotfiy-et honnan lehet megszerzni??? -
Chappy #2822 Pontosan ezt írja ki:
Warning
Attention Windows XP users: Since you have Windows XP hotfix 328310 installed, please install Windows XP hotfix 329623 before installing The Sims Superstar. Please refer to the Readme file for additonal information.
Continue> Cancel
Ez a Windows XP hotfix 329623 kelene. -
Chappy #2821 Csak a makin magic és a superstar kéri!!! -
Chappy #2820 Elébb telepítettem az unleashed-öt, és nem kért kódot. A CapsLock véletlenül be volt kapcsolva. -
Chappy #2819 vALAMI FÁJL FEJLESZTÉS KELL NEKI. eZ HOL VAN? -
Chappy #2818 XP-n nem fut a sims!!! miért??? -
Chappy #2817 Mike at home=Mike -
#2814 http://www.gamespot.com/pc/strategy/singles/screenindex.html -
#2812 mondjuk ha szerencsesek vagyunk meg a negyedev elejen kijon a Singles
meg ha Singles alkotoinak van egy csopp kis eszuk
mert ha ugyanakkor hozzak ki, eselyuk sem lesz a Sims 2 mellett -
#2811 ha marc 15-en jon ki, akkor
elvileg ez a hivatalos
de mar halottam marc 19-et is :(
-
#2809 koszi, de azt hiszem maradok egyelore annal, ami benen van a jatekban
azertt koszonom, lehet, hogy meg kiprobalom
pont 100 nap meg a Sims 2-ig!!! -
#2806 remelem azert a felregepelesek, es a fogalmazasi pongyolasag mellett is nagyjabol megertheto amit irni szerettem volna -
#2805 ja ieg, hogy tudsz te hancur agyakat betenni barhova is downtownba cheat nelkul? mert en nem talalok ilyet a targylistaban -
#2804 1. honnan lehet tudni, hogy egy party milyen?
2. star hapimnak se felesege se gyereke, van egy noje, aki szinten sztar, de semmi hazassag mert ugye kell a starpower, meg van neki 2 kutyaja, 3 macskaja, iszonyat draga haza, ugyhogy minden adott a sztarallurokhoz, sztarokon kivul masokkal szoba sem all, max ad nekik autogrmmot, csokot, illetve fenbyezi magat, meg fontoskodnik a bizniszrol
mondjuk nullarol kezdtem, de rengeteg penzt be kellett csalnom, szoval sztarsagba csak akkor erdemes fogni, ha mar a kreativitas, beszeloke 10-es, fozocska es a body is magas, es irtozatosan sok penzed van mar, mondjuk minimum 100 ezer, mert az elejen alig keresel vmit, de ado az meg ugye fizetendo, meg kesobb kell a komornyik is, ami napi 500
jo mondjuk a hapim egy felvetellel most mar 500-at keres, es ezt akar napjaban 2x biztosan, 3x csak nehezen elo tudja adni, de eleg strapas ez neki, foleg azert mert kelloen lusta karit csinaltam, aki ugyan szuperul ismerkedik, de legszivesebben a kanapen szeret uldogelni *eppen ezert mar mindenutt van ulohelz meg tv, az osszes helyszinen, meg a telefonok mellett is van, legjobb lenne meg vmi agy fele is, akkor haza se kene jarni
ja igen, ha van kedvetek, meg vmi webtarhely lehetosegetek, ki lehetne tenni a webes csaldbemutatotak
(szerintem ez a Maxisnal reg. nelkul nem fog menni - bar, nem probaltam)
-
Chappy #2803 asszem freeweb -
Chappy #2802 rescuewarezteam