• Sipocz
    Hi!
    Látom installban, hackban meg patchban elég jól elvagytok:))!
    Vissztérve a játékhoz:
    Csináltam az egyik downtowni loton egy szerelmi fészket (kellemes környezetben néhány "vibrációs" ágyikó). Netudki, de valami frenetikus siker. Sajnos az NPC-k (a karik akiket az adott helyen nem én irányítok, tehát nem csak a személyzet) önmaguktól nem moccannak a dologra. Viszont az általam irányított kari és a meghívott barátnője:)))->megérkezés után kérdi a férfikari a csajtól:Mihez lenne kedved?, a csaj válasza: Ungi-bungi, a kari: Na gyer(és adott neki:))), aztán a következő két kérdésre a csaj ugyanezt a választ adta, szegény pasas a harmadik menet után már se élő, se holt kérdezi negyedikre: Mihez lenne kedved? a csaj válaszolt: Meg még éhes is vagyok:))))! Mondanom sem kell persze, hogy action közben a loton tartózkodó többi NPC a kilincset egymásnak adva jöttek bámészkodni:)))! Természetesen a dolog nem csak a meghívott baráttal/barátnővel, de az itt megjelent "közeli falubéli baráttal/barátnővel" és Townie-kal is müxik persze csak bizonyos kölcsönös elfogadási szint felett. Bizony-bizony itt is előfordul a "jelenleg depressziós vagyok és szó sem lehet róla" jelenség, de összeségében többszöri a siker. Jelenleg ez a downtowni lot élenjár a "barát"szerzés dolgaiban, bár némi (nemi) gond még várható a megszaporodott szeretők miatt az otthoni vendéglátásban:))! Stílszerüen: Nem tudtok-é valahol letölthető "óvszerarúsító automatát" amivel teljessé lehetne tenni a helyszint?