SIMS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Benő
Nem tudjátok a Sims 2 mikor jön ki?

Benő
Cartoon Netuvok: A livin it up az nem a livin' lagre, ugye? mert akkor azt kihagytad.😊 Az emlyik után jön? Neked megvan az összes?

rage
Na, jó hír:
Mûködik ismerõsnél is a Makin' Magic.
Uninstalláltam a packet, majd egyesével vissza a divx xvid ac3 codecek

Teljes uninstall a sims-en, majd reinstall
Így helyreállt.

1 órás munka, de legalább, megérte
Játszhatnak vele nyugodtan.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Tuvok
Sims
Livin' it up
House party
Hot date
Vacation
Unleashed
Superstar

Benő
Sziasztok! Le tudná írni nekem valaki sorba, hogy jöttek ki egymás után a sims kiegészítõk?! És hogy csak sorba lehet-e õket telepíteni, vagy nem...Ja és ha valakinek megvan az összes, azzal kötnék egy kis üzletet. Kéne ugyanis az össz db.
Köszi

Sipocz
Nem igazán tudok trial-ról. Esetleg a cnet hálózatán lehetne megnézni, nem is kell az egész systemworks elég a Norton utilities. Ha megvan akkor a windoctort kellene kérni, igazán teljes diagnosztikát csinál. Az összes hibát vmilyen kategóriába sorolja és aztán ezeket egyenként vagy kategóriánként lehet javítani automatikusan (ahogy a windoctor leginkább javasolja) vagy egyenként kézzel (ilyenkor ad lehetõségeket törlésre, pótlásra, átírásra, de lehet választani azt hogy hagyja a fenébe). Az aktivx hibák között ott lesznek a codec pack uninstall által generált hibák, amelyek az eltávolított alkalmazásokra vagy dll-ekre hivatkozó reg.kulcsok vagy tartalmak. Mivel a kulcsok láncoltak is lehetnek célszerü a windokit többször is felindítani.

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Hm, lehet ki kellene próbáljam
Van ennek trial verziója ?

Az is elég lenne erre az egy alkalomra ?
S ott akkor állítsam be, hogy OCX problémákat nézze és javítsa csak ?
Sipocz
Szvsz. mégiscsak próbálni kellene egy Norton Systemworks-öt. Én kb. 4 éve használom és nem okozott még bajt sem win98. Igaz, hogy a javítást meg kell gondolni és csak akkor szabad automatikusra engedni ha tökéletesen megbízol benne, de a codec uninstall bajok csak OCX problémák kategória megjelöléssel kerülnek kijelzésre és sajnos az ilyen bejegyzések kézi javítása majdnemhogy lehetetlen fõleg ha csak az alapeditor van meg. Hiszen azokat a szörnyû kulcsneveket mégcsak felismerni sem lehet és legtöbbször a kulcsok alkulcsokra mutatnak. Aztán néztem, a regcleaner (freeware) is csak applikációkhoz jó, de a codec nem nevesíti magát és a file tipus átrendezést ki sem jelzi😞(.
Szerintem az uninstall procedúra is azért szedi le tökéletlenül a cuccot mert maga sem tudja hány helyre installálta be magát, az meg hogy a beállító progik eltünnek uninstallra a prücök gyökereit nem szedi ki.

Sipocz
Atyám én asztem ez sorminta😊))! Egy Sims-ogás egy sorminta😊). Ha ismernénk a céljaid! Lásd már egyszer megmomdtam, hogy rengeteg problémát okoznak a fel nem tett és még többet a meg nem válaszolt kérdések😊)!

ollie
francba, töröm magam itt a smiley-kal

Ha kézzel lehet kiszedni, nekem úgy is jó, csak valaki mondja el, hogyan.

Hogy utána visszatehessem a Fraunhofert, akár azt is kézzel.
Sipocz
Csak nem tudom meg lehet-é így fogni és nem okoz-é registry elnyekkenést? Mert ez nem lenne túl jó. Én kb. 2 hétig nyúvadtam vele és hálaég most már igen fitosan megy.

Az jó amit írsz.
Mondjuk elindítom a codec installt, azt mondja, most leszedi a régit , s mikor látom, hogy kezdi tenni fel magát, reset :-)
ollie

Sipocz
Ha még mindig itt vagytok!
Szeretnék csinálni a HD-ben egy downtown béli konditermet. Kérdés: tudtok-é valahol letölthetõ formában tárgysort ehhez, pl. bordásfal, más nyúzóeszköz, súlyzó? Nem is a mûködés pontossága kellene inkább a képi hatás😊) akár mint egyszerû díszek is megfelelnének😊).

ollie

Sipocz
Lenne egy jó kis codec mentesítés, csak!!!
Magát az ACEM packot lehetne felhasználni mert annak az elején van egy kérdés az elõzõ codec sor alapos eltávolítására és ezt meg is teszi (hiszen utánna egyeduralkodó akar lenni). CSAK: nem emlékszem, hogy meg lehet-é fogni az eltávolítás után az új sorozat feltúrása elõtt?

ollie

Nekem eddig minden bárhol vásárolt cuccmó megjelent otthon.Az igaz,hogy egyszer-kétszer a ruha eltûnt rólam csak kéz,láb és fej voltam,meg olyan is,hogy a kutyus eltûnt.A legjobb a house party-s ruhásdobozból öltözni.A francia étterembõl old townban azért zavartak ki,mert tógába mentem
ollie
nyílván

Sipocz
Atyám! Te szvsz. azért nem játszol Sims-et mert ebben nem lehet igazán jót harcolni, bár amint azt hallod varázsolni már lehet. Ha a Maxis az egészet áttenné RPG szabályok alá akkor Te is nyomulnál 1000l😊))!

ollie
na én ezért nem vagyok hajlandó játszani a SIMS-el

A Fraunhofer alapból is benne van a Windows-ban, igaz, csak az Advanced ,ami nem enged csak 64 K-s tömörítést

De benne van, s mûködnie kellene, de mióta felment az ACE Pack, az sem látszik.

S hiába teszem fel a pro-t nem jön elõ az sem
Hogy lehetne rávenni az XP-t, hogy felismerje ??
Sipocz
Elég sok és jó szajrét használok a fan-ok (némelyik nem is fan hanem vérprofi) cuccaiból. Csak tapéta, padló és tárgyak körben. Ami a felvetésemben van az inkább skin problema lenne, de az csak a Maxis origin ami van. Inkább vmi. más, mûködésbeni hibára gyanakszom. Maga a jelenség az vala, hogy az egyik simspinével behajtottam a downtownba és mivel elég depressziós volt elküldtem vásárolni. (tapasztalatom szerint a "nõi lét" meghatározó szükséglete) Ki is választattam vele 3 rucit (féfiszemmel tetszetõset😊) és fizetett, sõt fel is dobódott a hangulata ahogyan vártam. No hazahajtott a drága és akkor mondok estére vegyük fel a szép új cuccost hogy mire hazaeszi a kocsmából a fene azt a drágalátos simférjet legyen happyzés. Igen ám csak a ruhák nincsenek az öltözõszekrényébe😞(, így a simpasas kapta a szokásos menüt😊).

Nekem pölö most szûz rendszeren van,semmi codec,csak a windows medi,ja és a directx hanggyorsítás levéve.
ollie
Van egy Microsoft RegClean is, na meg a RegScrubXP

Hát megmondom õszitén ezekben a házilagos cuccokban nem nagyon bízom.Inkább a hivatalos maxis cuccok(pepsi automata,húsevõ virág,pIV szg.)a jók.Azok nem fagyiztatják a progit.És ezek közül vmelyiket a sims filecop sem ismeri fel.
ollie
A Fraunhofer codecet registrálni kéne a registryben, e nélkül flesleges próbálkozni. A SIMS meg nem valószínû, hogy windows codecet használ az mp3-hoz (szinte semmi sem használja lejátszáshoz), de ha mégis az alap win advanced mp3 codec-el is lehet lejátszani.

Sipocz
RegCleaner, csak az a baja, hogy eléggé veszélyes. Jókat lehet vele törölni csak nincs benne igazán fék.

Nos, a következõt vettem észre
A Fraunhofer PRO codecet hiába teszem fel külön,
nem jelenik meg más program alatt, mint választható mp3 tömörítõ. (Pl Audiograbber)

Ez már igen gyanús, mert nálam ez simán mûködik
S a Sims mp3-jai pont ezt használják...

Egészen biztos, hogy az ACE Pack okozta a problémát, amit uninstalláltam, de ahogy írtátok is, ez annyit ért, mint halottnak a csók.
Valahogy minden codecet, rájuk vonatkozó bejegyzésekkel együtt el kellene tüntetni a registrybõl

Norton program nicsnen, bár arról is hallottam, hogy több bajt csinál, mint hasznot...
Ad-Aware nem nagyon talált semmit, azt lefuttattam.

Tud valaki még segíteni ebben? Hogy lehetne a kodekeket kipucolni?
Hiába no az új kiegészítõknél mindig összejövünk
Carlos én vagy két órája nyomtam fel mindet,és hiba nélkül megy.Hiába a jó öreg win98SE.Amúgy már ugráltatok magic-townba?
Sipocz
Találtam egy király site-ot, lehet csekkolni: http://www.simsrevfix.bravepages.com/Index.html

ollie
szia

Hát újra itt..üdvözlet mindenkinek..
Sipocz
Higgyetek a "bölcsnek"😊)))))))!

Sipocz
Az ACE uninstallja rossz, otthagyja a rahedli regiszt jegyzést. Utánna kell egy Norton windoki, hogy kitakarísa a mocskot! Sõt mivel spyware is a tetü egy eféle mentesítõ (nálam ADaware) is jó ha van!

Carlos
Most úgy néz ki, hogy nálam is megy.
Codec Pack uninstall és megy... 😊

Þór vígi þessi rúnar

ollie
amúgy én szeretek gonoszkodni ám

Nos,nálam mûködik tökéletesen.
A kiegészítõk megjelenésük sorrendjében vannak feltéve.

WIN98 alatt és XP alatt is jó.
Codec -pack nincs fent, mindössze a DIVX, XVID, AC3 és a Fraunhofer PRO codeceket tettem fel , egyesével letöltve õket.

Ismerõsömnél ACE CODEC PACK volt installálva, uninstalláltam, de a jelenség továbbra is fennáll.
Elindítgom, Challenge Everything ----- Desktop.
Sipocz
Nálam a családomban a Sims tradicionális sport, a feleségem nagy májer az ügyben, de a lányom is kedveli. Így összejön, hogy mindenkinek van 3-4 családja és megy a nagy cooperáció. Szükség esetén meg mindenki játszhat a másik népével csak a házát és a berendezését nem alakíthatja át konvencionálisan. A nejem pl. részletes telfonregisztert vezet arról, hogy aktuálisan a falu melyik simje mikor ér rá😊, bár erre a HD óta nem nagy a szükség. A falu képe meg csak szebb így, teljesen kiépítve (sajna ez még csak a régi falu mert az Unleashed 2.cd-je kampeca😞().

Carlos
most ugrik a majom a kútba, meginn fennvan minden kieg és a MM. Immáron harmadszor. Nézzük mûxik-e!!! 😊

Þór vígi þessi rúnar

ollie
nem iszok alkoholt mert nem szeretem, de azért köszi

Carlos
Nos, nálam a sims álltalában akkor van fenn, ha kijön egy új kieg. Akkor lelkes vagyok de aztán megunom. Álltalában én úgy játszom, hogy megcsinálom magamat meg a kedvesemet egy családban (gyerek majd jön). Megcsinálom a haverokat (igaziakat) a játékban akikkel nem foglalkozom, házuk legyen meg egy telefon, a többi nem érdekel. Aztán játszom magammal, amint játszom a Sims-el... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Sipocz
off:Ahogyan figyelem a "régi, jó és elterjedt" progik rajongóinak viselkedését az SG-n az már maga egy tanulmány. A Sims kiegek (nem túlzottan fehérszinü😊 tömeges megjelenése nagyon felhozta ezt a topic-ot, sõt néhány oda-vissza azonos tartalmu is megjelent újként😊)!on:
Melyik a legelterjedtebb "család modell"-etek? Nálam a HD és a Vacation kissé szétzilálta a családokat, sõt a házibarátok összeállítása is lényegesen megváltozott. Korábban az LL-ig volt meg a szajré és az ott több éven keresztül összerakott és kipróbált nép a HD-s érdeklõdési-kör specializáció miatt jelenleg teljesen átalakul. Van egy falum 30-an lakják, minden lot-on 2 felnõtt+1 gyerek. Van olyan simem amelyik 2001 szeptembere óta létezik, vmi miatt barna a bõre és Oszamának hívják. A névadóval ellentétben viszont õ a falu doaenje, nagyon tisztelt ember (24 barát az átlaga, még a kölykök is csípják mert nagyon jól fõz) és már a harmadik foglalkozásában van a csúcson, most várom hogy megint áttegye vmi. másba, még a mecha skillje van ami fejlödhet az most 7-es és fõzni is "csak" 8-ra tud😊). A HD meg a VI elõtt szinte mindenkit helybõl ismert, de azóta Tóniék meg a vakációs népek teljesen megborítják a létet, sok az azonos pofa😊.

Carlos
No, fijatalok, ne OFFoljuk széjjel a topic-ot... 😊
Csak én szólok a topicban ON dolgokat?

Þór vígi þessi rúnar

Sipocz
Ne gonoszkodj Atyám! Misszióként meg hozzak Neked pár sört?

ollie
én tudok egyet

ollie
Carlos az asszonyod?

Mi az hogy misszióban vagy?

Carlos
Majdnem nyakam törtem a lépcsõn de láss csodát, nem dobott ki desktopra csatornaváltás közben. Most szépen tanulnak a simjeim, ott vannak hagyva, hogy kiakad-e párperc után... 😊

Þór vígi þessi rúnar