5242
-
#2661 Ezen a site-on http://www.SiMstitution.com találsz teljesen specó ajtokat, sajnos csak a belsőtéri tele faajtót ragozzák ki ,de az viszont nagyon jó.
-
#2660 Hi!
Game technology:
Throw Party jelenség tárgykörben még mindig megvan az agyatlan sim jelenség aminek megnyílvánulása:
Garden party van, a kert csácsi (sőt király), van kaja, pia, jelmezparádé , van disco (pult, parkett, ketrec), van uszodának beillő kerti medence (csuszi, ugródeszka, víz), van 6 személyes kerti étkezőbútorzat, van kerti wc., mosdó, hulladékgyüjtő, vannak keti díszek a room feeling érdekében a party helyszinére fókuszálva. Mégis az npc simek több mint fele átlagban a ház teljesen érdektelen konyhájában és előszobájában tölti idejét, ahol teljesen rosszul érzi magát és szórakozás hiányra panaszkodik. A házigazda házaspár képtelen egyszerre mindenkivel foglalkozni, egy-egy circle végén így is alig győzöm őket helyrepofozni fun és comfort ügyileg. Azon kívül, hogy megteremtem a party rendes lefolyásához a feltételeket mondjatok trükköket az npc-k buliba történő bevonására! -
#2659 Ott tenleg fenn van az össz sims de sms-ezni kell oda? -
#2658 Köszi!
Akkor nem a hülye vödrös kút mellett nől????
Mert én azt is hallottam!!! :)
Még anno Cold_Fire kollégával eszemcseréltünk a témában! -
#2656 Fizetős ugyan, de itt a Makin Magic kivételével az összes(!) Sims fennvan!!!
Sims -
#2655 Valaki rájött már a gombatermesztésd rejtelmeire???
Csakmert még mindig nem megy!!! -
#2654 3: Making Magic-ben van egy varázslat: Love Thrust! -
#2653 jav:
1. csak az allatok tudnak ki-be menni -
#2652 Ket furcsasag:
1. nalam a program nem veszi figyelembe a csillagos ajtokat
barki bemaszkalhat rajta
olyan ajto nincs, amin az allatok tudnak ki-be menni?
2. vettem egy halom ujsagot, novelni az erdeklodesi koret, de valamiert nem hajlando azt kitenni sehova, hurcolja maganal, amiota megvette, igy hogyan fogja elolvasni?
Mas:
3. en vallahogy az olelegetessel nem jutottam elobbra, marad a nyaklanc, azt szeretik (csak mondjuk igy eleg draga a baratkozas)
4. a "sinter" kihivasakor el lehet donteni melyik allatomat vigye? mert addig nem merem kihivni. (egy macskatol szeretnek megszabadulni, de megdogleszteni nincs szivem; egyszer csinaltam mar ilyet, megegyszer nem nagyon visz ra a lelek)
5. Volt mar vkinek 2 sztar a csaladban? ezek hogy jarnak dolgozni? egyszer az egyik, aztan ha az hazajon akkor a masik? vagy lehet egyszerre is? mondjuk mindketto eleg strapasan hangzik, plusz gondolom hazassag utan a starpower is ugrik
hirtelenjeben ennyi, koszi a segitseget -
#2651 NA akkor tudtok segíteni ez ügyben vagy nem:
FLT-SUP1.BIN fájl -
#2650 warezcenter -
Csilly #2649 hali!nem tudjátok, honnan lehet letölteni a makin magic-ot?? -
#2647 Hi!
Látom installban, hackban meg patchban elég jól elvagytok:))!
Vissztérve a játékhoz:
Csináltam az egyik downtowni loton egy szerelmi fészket (kellemes környezetben néhány "vibrációs" ágyikó). Netudki, de valami frenetikus siker. Sajnos az NPC-k (a karik akiket az adott helyen nem én irányítok, tehát nem csak a személyzet) önmaguktól nem moccannak a dologra. Viszont az általam irányított kari és a meghívott barátnője:)))->megérkezés után kérdi a férfikari a csajtól:Mihez lenne kedved?, a csaj válasza: Ungi-bungi, a kari: Na gyer(és adott neki:))), aztán a következő két kérdésre a csaj ugyanezt a választ adta, szegény pasas a harmadik menet után már se élő, se holt kérdezi negyedikre: Mihez lenne kedved? a csaj válaszolt: Meg még éhes is vagyok:))))! Mondanom sem kell persze, hogy action közben a loton tartózkodó többi NPC a kilincset egymásnak adva jöttek bámészkodni:)))! Természetesen a dolog nem csak a meghívott baráttal/barátnővel, de az itt megjelent "közeli falubéli baráttal/barátnővel" és Townie-kal is müxik persze csak bizonyos kölcsönös elfogadási szint felett. Bizony-bizony itt is előfordul a "jelenleg depressziós vagyok és szó sem lehet róla" jelenség, de összeségében többszöri a siker. Jelenleg ez a downtowni lot élenjár a "barát"szerzés dolgaiban, bár némi (nemi) gond még várható a megszaporodott szeretők miatt az otthoni vendéglátásban:))! Stílszerüen: Nem tudtok-é valahol letölthető "óvszerarúsító automatát" amivel teljessé lehetne tenni a helyszint? -
cold_fire #2646 Most lehet,hogy nagyon elbeszélünk egymás mellett,de az FLT-SUP1.BIN az a superstar 1 cd-jének az imageja.Mivel szarul lett törve anno(safedisk+securom+manual)ezért kell ezt a bint vagy a két flt-s,vagy az egyszem deviances crackfix-szel. -
cold_fire #2645 Ehhez semmi vélemény csak annyi,hogy ez egy baromság..:)Be sem adja alap sims nélkül még az install képernyőt sem.:) -
miovac #2644 osztálytársamnak meg van az uj kiegészitő[mm] és mikor felinstalálta, ugy hogy a gépén nem volt semmiféle sims, elindult. ehhez vélemén??:) -
#2643 NA?????????????????????????????? -
#2642 NA figyu.
szal, letöltöttem a 2 cracket Azt írja hogy ezt a 2 cracket csomagoljam ki oda ahol az FLT-SUP1.BIN fájl van. Na én ezt a fájl nem tudom hogy hol van. a parancsokat már be tudom írni. -
cold_fire #2641 Ha magára a patch-ra gondolsz:superstarfix.cjb.hu -
#2640 DE én azt kérdeztem hogy hol található az a FÁJL?
A többit én is tudom!AZért köszönöm -
miovac #2637 ha valaki tud még segíteni plíz!! -
miovac #2636 ASZpiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nem megy lehet hogy szar a cd? én a regeditbe törlök mindent, de nem megy... -
miovac #2635 izé, a vége kérdés! -
miovac #2634 aztarézfánfütyülős bizbaszát má neki!!!! migyá széttöröm a gépet: még mindig, kitörlök mindent, install: de ugyanaz, most probálom a C re... meg van az "Abrakadabra":) -
cold_fire #2633 Na sikerül? -
miovac #2632 szoktam hub-ozni, de nem[sok emberkkének ez a neve ezért átkeresztelkedtem:] -
cold_fire #2631 a hubról? -
miovac #2630 ez én voltam[mMarci] -
cold_fire #2628 Pedig egyszerű katt. és törlés.Ha nem szede ki a régi maxis bejegyzést,nem valószínű ,hogy sikerül felrakni. -
miovac #2627 nem megy, ujra kell inditani a gépet?? [bocsa zaklatásért, de fontoss]
-
miovac #2626 kipróbálom, de eddig megvan.. -
cold_fire #2625 hkey_local_machine/software ott electronics arts és maxis bejegyzést kell kitörölni -
miovac #2624 bennvagyok a regeditbe, most mi van??? -
miovac #2623 aha. éertem. vár egy pill.%%%%
-
cold_fire #2622 Nem is fog,mert azt hiszi hogy egy nagyobb verziójú progi van fent. -
cold_fire #2621 A windows registryből kell kiszedni.A futtatás parancssorba beírod,hogy regedit. -
miovac #2620 registry? az hol van??? [ugy se megy ha nincs crackelve]
-
cold_fire #2619 Sőt a program files installshield informationt is,de csak a simsét..:) -
cold_fire #2618 a registryből szedd ki az összes maxis bejegyzést. -
cold_fire #2617 Esetleg a no-cd crack hiányzik neki.Talán a megagames.com-on van.Vagy az a kínja,hogy előtte crackelt volt az alap sims.Akkor szedd le az egészet,és rakd fel újra.