SIMS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mûködik ismerõsnél is a Makin' Magic.
Uninstalláltam a packet, majd egyesével vissza a divx xvid ac3 codecek
Teljes uninstall a sims-en, majd reinstall
Így helyreállt.
1 órás munka, de legalább, megérte
Játszhatnak vele nyugodtan.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Köszi
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
Van ennek trial verziója ?
Az is elég lenne erre az egy alkalomra ?
S ott akkor állítsam be, hogy OCX problémákat nézze és javítsa csak ?
Szerintem az uninstall procedúra is azért szedi le tökéletlenül a cuccot mert maga sem tudja hány helyre installálta be magát, az meg hogy a beállító progik eltünnek uninstallra a prücök gyökereit nem szedi ki.
Hogy utána visszatehessem a Fraunhofert, akár azt is kézzel.
Mondjuk elindítom a codec installt, azt mondja, most leszedi a régit , s mikor látom, hogy kezdi tenni fel magát, reset :-)
Szeretnék csinálni a HD-ben egy downtown béli konditermet. Kérdés: tudtok-é valahol letölthetõ formában tárgysort ehhez, pl. bordásfal, más nyúzóeszköz, súlyzó? Nem is a mûködés pontossága kellene inkább a képi hatás😊) akár mint egyszerû díszek is megfelelnének😊).
Magát az ACEM packot lehetne felhasználni mert annak az elején van egy kérdés az elõzõ codec sor alapos eltávolítására és ezt meg is teszi (hiszen utánna egyeduralkodó akar lenni). CSAK: nem emlékszem, hogy meg lehet-é fogni az eltávolítás után az új sorozat feltúrása elõtt?

De benne van, s mûködnie kellene, de mióta felment az ACE Pack, az sem látszik.
S hiába teszem fel a pro-t nem jön elõ az sem
Hogy lehetne rávenni az XP-t, hogy felismerje ??
A Fraunhofer PRO codecet hiába teszem fel külön,
nem jelenik meg más program alatt, mint választható mp3 tömörítõ. (Pl Audiograbber)
Ez már igen gyanús, mert nálam ez simán mûködik
S a Sims mp3-jai pont ezt használják...
Egészen biztos, hogy az ACE Pack okozta a problémát, amit uninstalláltam, de ahogy írtátok is, ez annyit ért, mint halottnak a csók.
Valahogy minden codecet, rájuk vonatkozó bejegyzésekkel együtt el kellene tüntetni a registrybõl
Norton program nicsnen, bár arról is hallottam, hogy több bajt csinál, mint hasznot...
Ad-Aware nem nagyon talált semmit, azt lefuttattam.
Tud valaki még segíteni ebben? Hogy lehetne a kodekeket kipucolni?

A kiegészítõk megjelenésük sorrendjében vannak feltéve.
WIN98 alatt és XP alatt is jó.
Codec -pack nincs fent, mindössze a DIVX, XVID, AC3 és a Fraunhofer PRO codeceket tettem fel , egyesével letöltve õket.
Ismerõsömnél ACE CODEC PACK volt installálva, uninstalláltam, de a jelenség továbbra is fennáll.
Elindítgom, Challenge Everything ----- Desktop.
Þór vígi þessi rúnar
Þór vígi þessi rúnar
Melyik a legelterjedtebb "család modell"-etek? Nálam a HD és a Vacation kissé szétzilálta a családokat, sõt a házibarátok összeállítása is lényegesen megváltozott. Korábban az LL-ig volt meg a szajré és az ott több éven keresztül összerakott és kipróbált nép a HD-s érdeklõdési-kör specializáció miatt jelenleg teljesen átalakul. Van egy falum 30-an lakják, minden lot-on 2 felnõtt+1 gyerek. Van olyan simem amelyik 2001 szeptembere óta létezik, vmi miatt barna a bõre és Oszamának hívják. A névadóval ellentétben viszont õ a falu doaenje, nagyon tisztelt ember (24 barát az átlaga, még a kölykök is csípják mert nagyon jól fõz) és már a harmadik foglalkozásában van a csúcson, most várom hogy megint áttegye vmi. másba, még a mecha skillje van ami fejlödhet az most 7-es és fõzni is "csak" 8-ra tud😊). A HD meg a VI elõtt szinte mindenkit helybõl ismert, de azóta Tóniék meg a vakációs népek teljesen megborítják a létet, sok az azonos pofa😊.
Csak én szólok a topicban ON dolgokat?
Þór vígi þessi rúnar