Másrészt ez sims kezd fárasztó lenni :(
tegnap játszottam vele min. 5 órát
de nem nagyon jutottam elöbbre
vettem mégegy kutyát
azzal a gazdi és a másik kutya is összehaverkodott
csináltam két pocsék reklámfelvételt, ahol közölték, hogy ez nem az én napom, meg elbénáztam egy fotózás (ott is első ok, második, oké, harmadik nem. ilyenkor mi van)
szóval kezd egy kicsit elegem lenni
abból is, hogy áthívok embereket bulizni, és ez a fasz csak a sztárságáról képes beszélni
másrészről semmire sincs időm
ja igen, az első kutyám is majdnem megdöglött, mert elfeljettem nekik enni adni, az a hülye meg bemászott a fekhelyére éhes lett, bemászott, kimászott, én meg tiszta pánikba voltam, ilyen nincs, vége a kutyámnak (természetesen a nagy pánikban a kajás zacsi nem jutott eszembe), aztán eladtam az összes fekhelyet, a kutyát behítam egy sarokba, körberaktam kajával, hogy ne tudjon elmenni, na és akkor végre lefeküdt aludni
ennek örömére most közel 8 kajástálka van már a 2 dögre, kettő az ajtó mellett, hogy ameddig várom a kocsit, addig pont tele tudom tölteni
az is zavar, hogy nem tellik, otthon az idő, tehát elkolbászolok a studiókban este 7-ig, hulla fáradtan hazatér, aludna reggelig, nem, hazaér délután 1-re, és teljesen felborul a napirendje, és éjjel 1-kor főz
egyébként meg ez a napirend
felkelés,
wc, zuhanyzó,
kaja,
picit játszás akutyákkal, de nem sokat, nehogy elfáradjon
telefon
kocsira várás, kaja feltöltés
kocsival el
kolbászolás a studió városban, némi plusz gyüjtögetése, hogy ne kapjunk minuszt, tahát énekelgetés a karaoke bárban,
csillagos emberek sikertelen levadászása, akivel eddig 20-30-at is elértem, most már utál
konfort nulla, energia nulla, irány haza
usgyi az ágyba