5242
  • Mike
    nekem 3 tálka van a kertben, nem is, 4
    az idegen állatok is odajárnak enni, meg használják a kaprófát is
    ennyi
    be nem jönnek
  • Mike
    Másrészt ez sims kezd fárasztó lenni :(
    tegnap játszottam vele min. 5 órát
    de nem nagyon jutottam elöbbre

vettem mégegy kutyát
    azzal a gazdi és a másik kutya is összehaverkodott

csináltam két pocsék reklámfelvételt, ahol közölték, hogy ez nem az én napom, meg elbénáztam egy fotózás (ott is első ok, második, oké, harmadik nem. ilyenkor mi van)

szóval kezd egy kicsit elegem lenni
    abból is, hogy áthívok embereket bulizni, és ez a fasz csak a sztárságáról képes beszélni
    másrészről semmire sincs időm
    ja igen, az első kutyám is majdnem megdöglött, mert elfeljettem nekik enni adni, az a hülye meg bemászott a fekhelyére éhes lett, bemászott, kimászott, én meg tiszta pánikba voltam, ilyen nincs, vége a kutyámnak (természetesen a nagy pánikban a kajás zacsi nem jutott eszembe), aztán eladtam az összes fekhelyet, a kutyát behítam egy sarokba, körberaktam kajával, hogy ne tudjon elmenni, na és akkor végre lefeküdt aludni
    ennek örömére most közel 8 kajástálka van már a 2 dögre, kettő az ajtó mellett, hogy ameddig várom a kocsit, addig pont tele tudom tölteni

az is zavar, hogy nem tellik, otthon az idő, tehát elkolbászolok a studiókban este 7-ig, hulla fáradtan hazatér, aludna reggelig, nem, hazaér délután 1-re, és teljesen felborul a napirendje, és éjjel 1-kor főz

egyébként meg ez a napirend
    felkelés,
    wc, zuhanyzó,
    kaja,
    picit játszás akutyákkal, de nem sokat, nehogy elfáradjon
    telefon
    kocsira várás, kaja feltöltés
    kocsival el
    kolbászolás a studió városban, némi plusz gyüjtögetése, hogy ne kapjunk minuszt, tahát énekelgetés a karaoke bárban,
    csillagos emberek sikertelen levadászása, akivel eddig 20-30-at is elértem, most már utál
    konfort nulla, energia nulla, irány haza
    usgyi az ágyba

eh

• Mike
    ok, köszi
    de mit csináljak amíg nem ölelgethetem őket

egyik csajnak, a nagy boldogságban, hogy mi mindent lehet vele csinálni, adtam egy rózsát

erre összetaposta :(((

más: mi van akkor ha két sim (nő+pasi) pont kizáró jegyü, akkor nem lehet összehozni őket soha?
  • Sipocz
    Az egy nagyon kellemes OS munkához és némi trükközéssel játszani is lehet rajta bár nem minden gama kompatibilis vele 100%-ban. A stabilitását össze sem lehet mérni a win98/win95/winme csapattal. Én kb. 5 éve használom melóban és fél éve otthon is. A MS még mindig ad rá követést jelenleg az SP4 a legfrisebb ezek között.
  • Tom3 #2566
    Valaki meg tudja mondani milyen a Win2000?
  • Sipocz
    Valaki említette, hogy bajai voltak a simek ajtó, átjáró és lépcső használatával. Itt: http://www.simstitution.com/ nagyon kellemes hacked ajtógyűjtemény található, amivel lehetséges a forgalmat szabályozni és szürni. (persze ugyanitt eszméletlen nagy cheat ökörségek is vannak:)))
  • Sipocz
    5? biztos?
  • Carlos
    Szerintem a fele!
  • Sipocz
    Az egyes közös tevékenységek közbeni beszélgetésnél a témaváltásnál a tárgykör kiválaszthatóságához mennyi érdeklődési pont kell minimum?
  • Attiska
    12346!

Köszi, majd megpróbálkozom vele.
  • Carlos
    Figyi. Ha fennvan a MM, akkor gyúrj rá a Love Dust vagymire.
    Nézd meg az újságban, hogy How is Hot. Aki legelöl van, arra a Studiotownban nyomd rá a spellt és máris 75/75-ös lesz a viszonyotok.
    Ha nincs MM, akkor javallom az éxerek vásárlását. Veszel két három gyémántot és máris haverok vagytok.
  • Sipocz
    Hi!
    No! belefogtam egy kisérletbe amitől eddig igencsak ódzkodtam, ez a vendég kutyák-macskák elviselése és a mértéktartó viselkedésformák kitapasztalása. A dolog nem is olyan szörnyű csak az a lényeg, hogy a ház előtt a telekbejárat felé legyen számottevő előkert. Maguk a simek nem kedvelik ezt a beépítést, mert bizony így a járművekig gyalogolni kell (ami fáraszt:)), viszont a vendégállat-sereglet nagyon jól érzi magát. Saját kutyám-macskám érdekeit persze védem, de a vendégállatok nagyon jók a sajátjaim szocijának szintentartására és a hizelgésük a simjeimnek is tetszik. Természetesen a legfontosabb hogy kutya-macska illemhely legyen elérhető helyen (érdekes hogy ebből a szempontból a vendégek sokkal illedelmesebbek mint a házhoz tartozók:)). Ahogy látom nem szabad hogy a simjeim aktív helyesléssel közelítsenek a vendég jószágokhoz saját telkükön, mert ez bátorító meghivásnak hangzik és hozzáférést ad a ház belső területeinek használatához. Természetesen a saját jószágok etetőkészülékét a házon belül tartom, bár lehet hogy ezzel a dologgal is teszek egy próbát (rakok egy plussz tálat a kertbe is) mert napi 15 ruppó még szvsz. kibírható:).
  • 12346
    Attiska dc-n biztos van. ha esetleg nem vágnád mi az a dc: http://dchun.hq.hu/
  • PLackó
    Már 3 csillagom van a superstarban (lemezt kell készíteni) De nem enged tovább.
  • Attiska
    Srácok, valamelyikőtök ki tudna segíteni egy Livin' Large biztonságival? Sikerült az összesest összegyűjtenem, ennek kivételével.
  • cold_fire
    A somebodyk megszerzésének a legjobb trükkje állandóan ölelgetni őket.Igaz kicsit fárasztó,de hatásos.utána ha megjelenik a kis fej,már bármit megtehetsz velük.:)Én mindig összeszedek v. 30 belőle,mert a fame-jük ugrál rendesen.
  • Mike
    köszi

eközben felraktam a Superstart is

csináltam egy vadi új hapsit, egyedül él csóreszkám, vettem neki egy kutyát, 10-es a dumája és a zenetudása

már 2 csillaga van
    és már annyira de annyira el van szállva magától :)))
    már senkivel sem beszélget az érdeklődéséről, csak a biz vagy self (nagy arca lett nagyon)

most még azt nem tudom, hogy szedek össze starpower-t, mert az kell
    össze kell haverkodni a csillagos mukikkal?

na az nem lesz egyszerű
  • Carlos
    Itt az van, hogy pecs helyett kiegészítő lemez... :)))
  • Sipocz
    Lásd! a Maxis becsületére legyen szólva ez így korrekt. Azt figyeltem, hogy a HP-tól kezdve a telepítők először gatyábarázzák a fentlévő cuccost, települnek és aztán lecsiszolják az illesztéseket. Nem csak a Sims-re igaz ez, pl. ilyen a Maxistól a Simcity is. Tehát nem az van hogy itt az alap, aztán jó sok patch, aztán kieg., aztán jó sok patch, aztán....
  • Carlos
    Jaja, az MM kavar ám keményen... :)
  • Sipocz
    Minden esetre az MM előtt vizsgáld meg a dolgot. Az MM tudom hogy rendkivüli mértékben átformálja a gama állomány és könyvtárszerkezetét és kicserél jó sok kódot az OS kompatibilitás érdekében (ez utóbbival nagyon jól jártam:) mert win2k rulez!)
  • Carlos
    Lehet, akkor megcsinálom, hogy felrakom SS-ig, visszamásolás és aztán MM. Meglátjuk.
  • Sipocz
    A userdata-ed ezek szerint az SS kieg-nek megfelelő készenlétben lett kimásolva? Mert esetleg fontos lehet, hogy melyik környezetben volt honos amikor ki lett mentve. Lehet hogy oda kellene visszarakni és csak aztán ratölteni az MM-et? Ezeket e dolgokat igazán a HD nyomta át (mármint a szocializáció és érdeklődés) lehet hogy ettől kezdve érzékenyebb a kimásolás-visszarakás dolog?
  • Carlos
    Azonosak, csak jött hozzá a MM.
  • Sipocz
    A kiegek azonosak? A mentést az összes kieg (már amit eddig használtál) felrakása után raktad vissza? (ez lenne jó, lentebb én is írtam arról, hogy az új kieg. felrakása átírta a simejeim érdeklődési körét)
  • Carlos
    Szóval, a simek elveszítik az összes barátot a munkájukat etc. A ház jó, meg az emberek, csak a barátok, a beszélgetési témák, az érdeklődés és a skillek elvesznek!
  • Sipocz
    És mia a hibás a simek vagy maga a lot, esetleg az egész falu?
  • Carlos
    Persze... :)
  • Sipocz
    Hi!
    Amikor a kimentett cumót rámolod vissza engeded a teljes felülirást?
  • Carlos
    Mert egyszer próbáltam és nem igazán ment!
  • Carlos
    Valakinek nincs ötlete, hogy egy elmentett házt családdal hogyan lehet visszarakni??? (Userdata cakkumpakk kimentve)
  • Carlos
    Sajnos problémám adódott, és format c után nem ment a játék. Ez nagy hiba... Úgyhogy most delete volt... :(
    Mind1.
  • Sipocz
    Hi!
    http://www.yuppiesims.com/ site-on láttam, ha esetleg nem lelted fel még. Engedné a simgyerekek számára a downtown korlátozott használatát (ajándékvásárlás, fagyizás, pár játék). A prücc az vele hogy a letöltés tagsághoz kötött:(.
  • cold_fire
    Nincs.Asse tudom az mire jó,pedig már az első sims megjelenése óta nyomom,tehát valóságos sims-guru vagyok..De mingyán utána nézek.
  • Sipocz
    Népek!
    Nincs-e meg valamelyikőtöknek a "Kids HD Objects" cimü hackpack?
  • Tom3 #2535
    bocs reg nem voltam itt.
    gameswrz.uw.hu
    NEM KELL www. mer ugy nem megy!
  • Sipocz
    A játék a kiegek felrakása után teljesedik, van olyan kieg ami az alapjátékban megszokott "telkeket" teljesíti ki (LL,HP) és van ami új helyszineket ad be (HD,VI,UL,SS,MM). A lényeg hogy a dolgok nagy része opcionális, de biztos vagyok benne hogy használni fogod mindet mert nagyszerűek. A dolgok kisebbik hányada, főleg a szocializálás rész persze fixen beépülős, de ezek hozzáadnak a teljességhez és szintén kiválóak. Elvileg a cuccos a kiegek kiadási sorrendjében egymásra telepíthető sorozat és a korábbi mentéseket nem bántja. Én azért javallom, hogy a "userdata" könyvtárakat tedd ki oldalra és ha vmi prücök jelentkezik simán másold vissza őket úgy hogy amikor kérdezi a felülirást akkor mindig engedd meg neki. Tehát a lényeg hogy a sorozat végén lesz egy kb. 4.5-5 GB-s óriási soklehetőséges játékod amiben a sim éli mindennapi életét és dologzik meg gyereket nevel, tud bulikat rendezni a saját telkén ahol barátokat szerez és azok támogatják őt, de be tud menni a haverjaival a városközpontba kikapcsolódni-vásárolni-képezni magát, ellátoghat családjával a vakációszigetre vagy közvetlen lakókörzetébe ahol háziállatokat is lehet vásárolni meg a saját farmjához eszközöket, aztán ambiciói szerint vállalhat sztárságot vagy varázsolhat mint egy boszorkánymester saját vagy környezete örömére és kárára; mindezt egyszerre, egymás mellett, de korántsem kötelező módon. Szóval király, persze csak ha szereted a békés nyugis játékokat mert lőni na az nem lehet; olvastam itt nem messze egy fikázós topikban hogy a Sims a leg.... játék "mert nem lehet benne lövöldözni":))))))(itt tartunk, ez már ejrópa:)))
  • Sipocz
    A House Party kieg. ez a Livin'Large után jön és igencsak sokat dob a gama "szocializálás" lehetőségein. Ha teheted szerezd meg a teljes sorozatot, mert igazán az alap+7kieg. ad teljes játékélményt és akkora változatosságot ami miatt még az ódzkodóbb szg.gamerek is használni fogják a progit. Nagy a beharangozása a Sims2-nek, de szvsz. az a dolog még messzi és valószinüleg a teljesen kirakott Sims szinvonalában egy ideig még versenyképes tud maradni.
  • Sipocz
    Jamegmég! Az célszerű, ha az interakcióknál az a fél kezdeményez akinek nagyobb az elfogadása, tehát ha a pasas nagyon jó a csajnál akkor a pasas kezdeményezzen mert a csaj úgyis elfogad mindent. Aztán a "lényegi" dolgok a pasast úgyis fizikailag padlóra viszik és abban a helyzetben már az ördögöreganyja is kedves csak hagyja aludni:))))!
  • Sipocz
    Valóban forog egy LL crack ami hibás. Ha rá tudod tölteni a HP kieg.-et(ami nagyon jó:)) akkor a dolog magától berázódik a helyére.