• Sipocz
    A játék a kiegek felrakása után teljesedik, van olyan kieg ami az alapjátékban megszokott "telkeket" teljesíti ki (LL,HP) és van ami új helyszineket ad be (HD,VI,UL,SS,MM). A lényeg hogy a dolgok nagy része opcionális, de biztos vagyok benne hogy használni fogod mindet mert nagyszerűek. A dolgok kisebbik hányada, főleg a szocializálás rész persze fixen beépülős, de ezek hozzáadnak a teljességhez és szintén kiválóak. Elvileg a cuccos a kiegek kiadási sorrendjében egymásra telepíthető sorozat és a korábbi mentéseket nem bántja. Én azért javallom, hogy a "userdata" könyvtárakat tedd ki oldalra és ha vmi prücök jelentkezik simán másold vissza őket úgy hogy amikor kérdezi a felülirást akkor mindig engedd meg neki. Tehát a lényeg hogy a sorozat végén lesz egy kb. 4.5-5 GB-s óriási soklehetőséges játékod amiben a sim éli mindennapi életét és dologzik meg gyereket nevel, tud bulikat rendezni a saját telkén ahol barátokat szerez és azok támogatják őt, de be tud menni a haverjaival a városközpontba kikapcsolódni-vásárolni-képezni magát, ellátoghat családjával a vakációszigetre vagy közvetlen lakókörzetébe ahol háziállatokat is lehet vásárolni meg a saját farmjához eszközöket, aztán ambiciói szerint vállalhat sztárságot vagy varázsolhat mint egy boszorkánymester saját vagy környezete örömére és kárára; mindezt egyszerre, egymás mellett, de korántsem kötelező módon. Szóval király, persze csak ha szereted a békés nyugis játékokat mert lőni na az nem lehet; olvastam itt nem messze egy fikázós topikban hogy a Sims a leg.... játék "mert nem lehet benne lövöldözni":))))))(itt tartunk, ez már ejrópa:)))