• Sipocz
    Hi!
    Nagyon érdekes, félig (vagy tán egészen az:)) cheat lomot találtam a http://www.c-and-c-enterprises.com/ site-on. Nagyszerű (szvsz, és a nagybetüzés nem kiabálás csak így egyszerübb volt ollózni:))):
    - PETS TRICKS AND TREATS patch->a gyerekek is tudják okítani a jószágot, engem már az is zavar hogy megvenni vagy etetni nem tudják őket, de ez itt egy kis hiánypótlás;
    - C&C MAGAZINE RACKS & SHELVES->az érdeklődési köröket lehet egyszerűen kiigazítani, még a gyerekeknél is; nagyon vigyázz vele ha használod és direkt programon kívül tedd használhatatlanná (fordítsd a fal felé) mert a simek képesek hülyére olvasni magukat a háziak és a vendégek egyaránt. Tanács:soha ne oktasd a simet 3 pont felé a fejlesztendő tárgykörökből mert elvész a karakterisztikája, ha megvan mindenből a min 3 töröld a magazinos tárolót!
    Nagyon jó azoknál akik a HotDate előtti mentéseiket használják a kiegészítő felrakása után (pl.én:)).
    - Deb's Improved Mice - Bring to Master version->a macskák nem rakják tele döglött egérrel a házat. Nálam képes a cica esténként akár három döglött egeret is produkálni, no ezek összeszedése önmagában 1 sim-óra.
    Ezzel együtt a cuccosok igencsak játékcsalósak, de roppant hatékonyak:)))!