SIMS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SLICK
Mailban elküldjem melyik crack kell????

SLICK
A CD én találsz egy Crack mappát abban van egy file . Nos, ezt a filet másold oda ahova játékot telepítetted. PL.: sajátgép/C:/Program Files/Maxis/The Sims/ és ide kell bemásolni a cracket a THE SIMS MAPPÁBA OK? RENDBEN.

A Makin' Magic hivatalos megjelenési idõpontja október 31.
mármint a superstar után 😊

Az a legújabb kiegészítõ lemez.
az unleashed után jött ki.
(azt nem tudom, hogy lehet-e már kapni)

ATISoft!

Köszi! Épp ilyenre gondoltam.

A hivatalos oldalon van valamai Makin' Magic expansion. Ez mi a franc?

Ha felteszed az unleashed-et, akkor lesz egy rakás szomszéd még. (azokat nem lehet menedzselni)

Sipõcz!

Aha, köszi. De elõtte még akkor be kell szereznem az összes kiegészítõt, mert egy sincs meg. 😊

Sipocz
No akkor mondok egy jó kis trükköt. Készíts jó sok szomszédot(nagy családok is jók 4-8 fõsek) és rakd be õket az üres telkekre, házakba és itt min. épits egy falat és rakj rá egy falitelefont. Aztán már mehetsz is vissza a kedvenc familiádhoz és a szomszédok elõbb-utóbb jönni fognak. Persze az így szerzett házibarát kissé féloldalas lesz és ha törlöd a faluból akkor elvész.

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Sipõcz!

Ez a fõ bajom, hogy én nem akarom a szomszédot menedzselni, hanem csak saját magamat. A szomszéddal törödjön az AI. Szvsz sokkal életszerûbb lenne így.

Sipocz
Hi!
Azért irom mert még friss nálam (bár amatõr vagyok az ügyben😊):
1.Livin Large, House Party, Hot Date, Vacation, Unleashed, Superstar
2. Hát a szomszédot is Te menedzseled! Akkor cserélõdik, ha cseréled.

Sziasztok!

Régebben nagyon sokat nyomtam az alapjátékkal, de a kiegészítõk már kimaradtak az életembõl. Ha lehetne, szeretnék két dolgot kérdezni.

1. Hány kiegészítõ jelent meg hozzá (a nevüket is kérném).
2. Az alap SIMS-ben kissé zavart, hogy a szomszédok nem cserélõdtek, nem jöttek új emberek, mindíg nekem kellett elõször felhívni õket, hogy kapcsolatba kerüljek velük. Ez valamelyik expansionban ki lett javítva?

Sipocz
Hi!
Tudók és Látók!
Felnyomtam a gepre a gamát Vacation-nal bezárólag abban a exp.pack sorrendben ahogyan a Maxis kiadta(ahogyan az installáció readme-ben is szerepel) és minden nagyon-nagyon finom lenne, de a stabilitással van némely gondom. Az esetek kb. 50%.nál és elsõsorban a helyszin váltásoknál (falu<->downtown és falu<->vacation isle) a progi hibajelzés nélkül kilép, a másik 50%-nál hibátlan a mûködés (a kép és hang is jó, az interakciók és a tárgykezelés hibátlan és elõirás szerinti). A kilépést bizonyosan a gama kezdeményezi, mert a rendszer hibajelzést nem ad és a továbbiakban is hibátlanul képes mûködni.
Irnék a configról:
-P4 2GHz proc, 512 MB ram, Nvidia Gef4 FX1500 videó, 1 GB virtuális mem., alaplapi hang hw. gyorsítás nélkül(Maxis recomended😊
-win2000 OS sp4, az alaplapi driverek felrakva, 3D-s nagy erõforrás igényü gamák nyekk nélkül mennek
Van-é valamilyen javaslatotok a stabilitás növelésére? Elõre is kösz!

SLICK
Hol található az a file ahova a crack fixet bekellhelyezni??????? PLÍÍÍÍÍÍZZZZZZZZZ HELP MEEEEEE!!!!!!!

0901-4177371-2064872-3510
PLackó
Lécci segítsetek,NAGYON fontos lenne!!!!!!!Honnan lehet megrendelni a superstart???Ide is írhatsz:[email protected]
Nektek honnan van meg???

PLackó
SEgítsetek!Hol lehet olcsón megrendelni vagy ti hol szereztétek meg a [email protected]

thx

A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....

Próbáld listboxon,de ott sincs valószínûleg.
Megvan közben! Az importba kell a figura cuccait másolni. Vagy valami hasonló! Unleashedet honnan tudnék szerezni?
DC-n kívül!

A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....

Hot date
Oldalon már nem valószínû,hogy megtalálod,inkább dc-n.
Taxihívással nem lehet sajna az alap simsbõl embert átcuccolni. 😊 Sajnos az a kieg nincs meg ahol taxit lehet hívni! Nem is tudom melyik az. Talán az unleashed?

Nem rosebuddal kell játszani,úgy semmi élvezet nincs benne.
Pedig csak az userdatával tudod,mindent ott tárol.Törttel szvsz nem kell foglalkozni,mert nem sok minden van benne.Ha pl. a hot date-ba akarod az user date-t illeszteni,nem fog összejönni,mert mindegyik akkor írja át,amikor telepíted.
Na most kell egy kis help!
Kazaarol leszedtem egy-két SIMS kieget ripben.
Mindegyik fut saját magától, külön könyvtárban ect, de nem tudok családot invertálni egyik-helyrõl a másikra. Ha átmásolom az UserData könyvtárat akkor hibaüzenettel el sem indul. A kérdés, hogyan tudom átpakolni az emberemet egy másik kiegbe???

Köszi, a táblázatot megkaptam!
Igaz, hogy egyedül nyomja a csókám, de jól megszenvedtem mire 8 baráttal összejött a tábornokság. Egyedül 14 baráttal üzletembert faragni marha macerás lehet.

Legjobban akkor keresel,ha superstar vagy.Én több mint 3 éve nyomo,de asszem az orvost,vegyészt,rendõrt,bûnözõt és a katonát nyomtam fullra.Volt olyan is hacker karrierben CEO voltam és kaptam 30000 simoleont,de olyan is mikor súlyos ezreket és skilleket vontak tõlem,ja és már polgármester is..14 baráttal.
Egyébként van egy kis progi, ami mindegyik kiegészítõre (alap sims-tõl a superstar-ig legenerálja az összes kódot)

van errõl egy táblázatom, ha gondolod elküldöm mailben.
(csak hiányoznak belõle az unleashed-es szakmák)

egyébként én is a katonai pályát választottam elsõnek,
de most már átképeztem üzletemberré. 😊 Így keres 1200-at a pálya csúcsán. Az asszony meg atlétikai pályán van, neki még van egy lépés hátra, de már 1000-et hoz haza. (1300 lesz a max) Igazából nem csak a max fizetést kell nézni, hanem a vele járó munkaidõt is. Mert a hacker keresi a legtöbbet (1550-et) de ezért napi 8 órát melózik 😊

Hali!
Katona barátom feljutott szakmája csúcsára, tábornok lett napi 650 petákért. Mit görcsöltem miatta a barátokkal.
Kérdés: melyik szakmába mi a max elérhetõ pénz?

Vacation: 2492-2738446-5330332-3658

Sziasztok! Az alábbi problémákat fedeztem fel a SIMS-el kapcsolatban, nem tudom van-e megoldás. (Szerintem nem egyedi a probléma) A feltelepített kiegészítõk:
Sims,Livin'Large,Hot Date,Vacation,Unleashed

1. A program elvétve igencsak belassul, aminek néha fagyás a vége. (más program nem fagy, az oprendszer Windows XP és az is stabilan megy, a gép pedig egy celeron 1200, 512mb ram, geforce4ti, szóval nem a gép teljesítménye miatt lassul)

2. ritkán fordul elõ, de bosszantó amikor váratlanul, minde üzenet nélkül kilép a programból.

3. elõfordult olyan eset, amikor a karakterem eltûnt, egy másik helyen jelent meg és eltûnt a ruha textúra. (tehát csak a feje meg a kezei látszottak)

Hirtelen ennyi jutott eszembe. Ha esetleg van valaki aki tud megoldást annak nagyon megköszönném.

Carlos
ugyanaz, mint a többinél... 😊
rosebud a máni... 😊 Asszem...

Þór vígi þessi rúnar

kössz! Vagy esetleg klassz házakról klassz fotókat?!
Esetleg mailben.

Ja! Kössz! A hang és az egér ok! Pénzkódot láttam valahol, de a polgár jómunkásember módjára dolgozik mint katona.
Olyan kód nincs amivel a morált lehet turbózni?
A kódot köszi!
A házalaprajz viszont még mindíg jól jönne...

Hi!
Tud valaki valami olyan helyet ahonnan ház alaprajzokat lehet letölteni? Nekem nem nagyon megy aházépítösdi.
Vagy ha ötlet kell akkor vegyek egy lakáskultúrát?

megagames-en van, én azt használom és mûködik.
Van pár hiba, de nem tudom, hogy a crack miatt van-e
(annyira nem zavaró)

Nem sértésnek szántam,csak ez a szomorú valóság.Ezt mind tapasztalat.Van már az unleashed-hez cracked?
Jól van cold_fire.De az unleashed-öt se tudom elindítani.
Vajon miért???
Remek! A hang is eltünt ráadásul az egér sem látszik a játékban ha valami közül választanom kell!!!
Tud valaki megoldást?

Ez igen!Ha fel tudod törni a rendszert,akkor írjál mellé egy cracket is.Több mint valószínû ha lesz is cracked a deluxe-hoz akkor sem fog mûködni,mert nem lehet olyan egyszerûen másolni.Meg kell elõször clonyxxxl-e nézni,hogy milyen a védelme(laserlook,safedisc,securom..etc),majd beállítani a clone cd-t.Mással nem valószínû,hogy sikerül.
Boccs!Ha valaki tud crack-et a Deluxe-hoz és az unleashed-höz, akkor küldje az e-mailemre.

A szemét maxis agyon védte a játékait.De én feltöröm a rendszerét.
A Hot Date egy kiegészítõ lemez a SIMS-hez.
Ha feltelepíted akkor telefonon tudsz taxit hívni amivel el lehet menni downtownba.

Baj van! Nem válaszolta meg senki az elõzõ kérdésem, ráadásul a játék hangja is eltünt egyik indításról a másikra! Azóta síri csönd és hullaszag! Tud valaki segíteni?

Köszi!
Hot Date? Down Town? Mik ezek? hogy jutok oda?
Nagyon 1.0-s vagyok

boccs! Késõbb fel tudtam rakni, csak a cd-t kéri.Ha valaki tud crack-et a Deluxe-hoz és az unleashed-höz, akkor küldje az e-mailemre.
Fogja a Betty viszonozni,ne aggódj,csak erõsen rá kell hajtani és rögtön hozzád költözik.
Igen egészen a Hot Date-ig.Abban sincs több ház,de DownTown-ban rengeteggel emberrel összejöhetsz(onnan érdemes nõsülni,mert a gádzsi hozott 20000 pézt és 17 barátot).
Az unleashedben alakul át ahol most lax,OldTown-ná ebben már sokkal több épület lesz.
Tudtommal nincs.
Elvileg nincs olyan,hogy game over.
Hali! Most szereztem meg a Sims elsõ részét a barátnõmnek.
(Csórikámat azóta nem engedtem gép közelébe) Több kérdésem is van a játékkal kapcsolatban:
- a játékot egy emberrel kezdtem és társra vágyik. A Newbie lányba szerelmes. Ez mindíg így marad mostmár vagy esetleg a csaj majd viszonozza a szerelmét?
- csak két család van rajtam kívül a faluban (Newbie és Goth)?
- nincs olyan magyarítás a játékhoz ami rendesen lefordítja az összes szöveget ( a huntuti féle csak a parancsok némelyikét)?
- mikor van game over?
Elõre is köszi a válaszokat!

Ahol a fogaskerekek vannak (F5) a lámpát X-eld be. Menni fog.