SIMS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az unleashed után jött ki.
(azt nem tudom, hogy lehet-e már kapni)
Köszi! Épp ilyenre gondoltam.
A hivatalos oldalon van valamai Makin' Magic expansion. Ez mi a franc?
Aha, köszi. De elõtte még akkor be kell szereznem az összes kiegészítõt, mert egy sincs meg. 😊
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
Ez a fõ bajom, hogy én nem akarom a szomszédot menedzselni, hanem csak saját magamat. A szomszéddal törödjön az AI. Szvsz sokkal életszerûbb lenne így.
Azért irom mert még friss nálam (bár amatõr vagyok az ügyben😊):
1.Livin Large, House Party, Hot Date, Vacation, Unleashed, Superstar
2. Hát a szomszédot is Te menedzseled! Akkor cserélõdik, ha cseréled.
Régebben nagyon sokat nyomtam az alapjátékkal, de a kiegészítõk már kimaradtak az életembõl. Ha lehetne, szeretnék két dolgot kérdezni.
1. Hány kiegészítõ jelent meg hozzá (a nevüket is kérném).
2. Az alap SIMS-ben kissé zavart, hogy a szomszédok nem cserélõdtek, nem jöttek új emberek, mindíg nekem kellett elõször felhívni õket, hogy kapcsolatba kerüljek velük. Ez valamelyik expansionban ki lett javítva?
Tudók és Látók!
Felnyomtam a gepre a gamát Vacation-nal bezárólag abban a exp.pack sorrendben ahogyan a Maxis kiadta(ahogyan az installáció readme-ben is szerepel) és minden nagyon-nagyon finom lenne, de a stabilitással van némely gondom. Az esetek kb. 50%.nál és elsõsorban a helyszin váltásoknál (falu<->downtown és falu<->vacation isle) a progi hibajelzés nélkül kilép, a másik 50%-nál hibátlan a mûködés (a kép és hang is jó, az interakciók és a tárgykezelés hibátlan és elõirás szerinti). A kilépést bizonyosan a gama kezdeményezi, mert a rendszer hibajelzést nem ad és a továbbiakban is hibátlanul képes mûködni.
Irnék a configról:
-P4 2GHz proc, 512 MB ram, Nvidia Gef4 FX1500 videó, 1 GB virtuális mem., alaplapi hang hw. gyorsítás nélkül(Maxis recomended😊
-win2000 OS sp4, az alaplapi driverek felrakva, 3D-s nagy erõforrás igényü gamák nyekk nélkül mennek
Van-é valamilyen javaslatotok a stabilitás növelésére? Elõre is kösz!

Nektek honnan van meg???
A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....
DC-n kívül!
A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....
Kazaarol leszedtem egy-két SIMS kieget ripben.
Mindegyik fut saját magától, külön könyvtárban ect, de nem tudok családot invertálni egyik-helyrõl a másikra. Ha átmásolom az UserData könyvtárat akkor hibaüzenettel el sem indul. A kérdés, hogyan tudom átpakolni az emberemet egy másik kiegbe???
Igaz, hogy egyedül nyomja a csókám, de jól megszenvedtem mire 8 baráttal összejött a tábornokság. Egyedül 14 baráttal üzletembert faragni marha macerás lehet.
,de olyan is mikor súlyos ezreket és skilleket vontak tõlem,ja és már polgármester is..14 baráttal.
(csak hiányoznak belõle az unleashed-es szakmák)
egyébként én is a katonai pályát választottam elsõnek,
de most már átképeztem üzletemberré. 😊 Így keres 1200-at a pálya csúcsán. Az asszony meg atlétikai pályán van, neki még van egy lépés hátra, de már 1000-et hoz haza. (1300 lesz a max) Igazából nem csak a max fizetést kell nézni, hanem a vele járó munkaidõt is. Mert a hacker keresi a legtöbbet (1550-et) de ezért napi 8 órát melózik 😊
Katona barátom feljutott szakmája csúcsára, tábornok lett napi 650 petákért. Mit görcsöltem miatta a barátokkal.
Kérdés: melyik szakmába mi a max elérhetõ pénz?
Sims,Livin'Large,Hot Date,Vacation,Unleashed
1. A program elvétve igencsak belassul, aminek néha fagyás a vége. (más program nem fagy, az oprendszer Windows XP és az is stabilan megy, a gép pedig egy celeron 1200, 512mb ram, geforce4ti, szóval nem a gép teljesítménye miatt lassul)
2. ritkán fordul elõ, de bosszantó amikor váratlanul, minde üzenet nélkül kilép a programból.
3. elõfordult olyan eset, amikor a karakterem eltûnt, egy másik helyen jelent meg és eltûnt a ruha textúra. (tehát csak a feje meg a kezei látszottak)
Hirtelen ennyi jutott eszembe. Ha esetleg van valaki aki tud megoldást annak nagyon megköszönném.
Esetleg mailben.
Olyan kód nincs amivel a morált lehet turbózni?
A kódot köszi!
A házalaprajz viszont még mindíg jól jönne...
Tud valaki valami olyan helyet ahonnan ház alaprajzokat lehet letölteni? Nekem nem nagyon megy aházépítösdi.
Vagy ha ötlet kell akkor vegyek egy lakáskultúrát?
Van pár hiba, de nem tudom, hogy a crack miatt van-e
(annyira nem zavaró)
Vajon miért???
Tud valaki megoldást?
A szemét maxis agyon védte a játékait.
De én feltöröm a rendszerét.

Ha feltelepíted akkor telefonon tudsz taxit hívni amivel el lehet menni downtownba.
Hot Date? Down Town? Mik ezek? hogy jutok oda?
Nagyon 1.0-s vagyok
Igen egészen a Hot Date-ig.Abban sincs több ház,de DownTown-ban rengeteggel emberrel összejöhetsz(onnan érdemes nõsülni,mert a gádzsi hozott 20000 pézt és 17 barátot).
Az unleashedben alakul át ahol most lax,OldTown-ná ebben már sokkal több épület lesz.
Tudtommal nincs.
Elvileg nincs olyan,hogy game over.
(Csórikámat azóta nem engedtem gép közelébe) Több kérdésem is van a játékkal kapcsolatban:
- a játékot egy emberrel kezdtem és társra vágyik. A Newbie lányba szerelmes. Ez mindíg így marad mostmár vagy esetleg a csaj majd viszonozza a szerelmét?
- csak két család van rajtam kívül a faluban (Newbie és Goth)?
- nincs olyan magyarítás a játékhoz ami rendesen lefordítja az összes szöveget ( a huntuti féle csak a parancsok némelyikét)?
- mikor van game over?
Elõre is köszi a válaszokat!