5242
  • Sipocz
    Amit írsz számomra is és a jelzések szerint mindenki számára teljesen kezelhetetlen porbléma. Pontosan figyeltem, hogy igazán az utazás maga ami roppant sok erőt (fizikait és mentálisat is) elszed tőlük. Persze lehet kezelni a dolgot csak az a baj, hogy az már cheat és a gamának magában is biztosítania kellene erre a dologra megfelelő profán megoldást. A jelenség miatt én tervezem az oldtown community lotok teljes és a downtown lotok némi átalakítását, csak azzal meg az lesz a probléma hogy valamikép össze fognak mosódni a HD, VI, UL és SS kiegészítők által alapban adott markáns megjelenések. Nekem a VI modul a nagy kedvencem, igaz a lotokat itt is átépítem mert némelyik igencsak "szerencsétlen" kiállításu.
  • Sipocz
    Tegnap nagy élményem volt, hogy a kutymorgó egyik éjszaka leverte ElBanditót, mint vak a poharat. Harcoltak egymással vagy 2 sim-órán keresztül és a kis boxer nyert! Ráadásként nemcsak a család éjszakai nyugalmát védte meg, de mint igazi sportember(sportkutya:)) még örömét is lelte a meccsben!
  • Sipocz
    Hi!
    Tutkó módszerek:
    - ajándék, főleg a piros virág
    - közös vakáció olyan helyen ahol iglu vagy sátor a hálóhely meg van lovehottub (ha mindkettőnél megvan a piros szivecske akkor egy fűzőcske-főzőcske sorozat után play a sátorban(igluban) és amig az tart Te nézz másfelé:))))))
    Nem-e az a bajod, hogy az ölelgetés és puszilózásból azt a változatot forszírozod amelyik teljesen intim? Nagy nyilvánosság előtt (diszkó, party...) csak a kedveskedő legfeljebb a romantikus metód a jó. Képzeld el, hogy az downtowni Alsókrumplinéni (az a szürkésbarna ruhás gennyedt boszorkány, egyáltalán mit keres egy ilyen egy diszkóban, egyáltalán az élők körében) a házastárs(!!!) férfi tagját egy elfogadott és tuti (polite)csók után, amit saját nejének adott megpofozta a közszemérem védelme ürügyén. Nagyon sajnáltam, hogy az interakciók között nincs egy "Knock out" lehetőség amitől az idős banyát a megfelelő helyre (lásd. ravatalozó) juttathattam volna (ami már csak azért is könnyedén ment volna mert a pasas sportedző foglalkozásu 10 body ponttal:))!
  • Mike
    arra mondjatok vmit, hogy mit csináljak, hogy a pasanak tessen a nő

(megjelenik egy ilyen piros szinházi maszk a buborékban
    van szivecske meg minden, de ha nő meg akarja csókolni, eltólja
    csókolgassa ő a nőt? ha igen nagy hím a faszi :)))
  • Mike
    lementünk családostól az óvárosba
    amikor visszajöttünk, mindenki ott ájult el a ház előtt :))))
  • Mike
    nekem nagy mázlim volt
    minden értéke mags, csak ugatós
    soha nem sikerült még ilyen kutyát kifognom
  • Sipocz
    Megjött a cuccos, 1000 köszönet és hippiéhó!
  • cold_fire
    Elküldtem(remélem legalbbis,hogy odaér..:)
  • Sipocz
    Tegnap fordult elő velem először, hogy megjelent a bulimon egy "superstar" fazon és mindenki lehalt a gyönyörtől:)))! Szabadnapos volt a népem a buli miatt és nyomatták a vendégekkel együtt hajnalig. Mikor aztán már ők elmentek dolgozni még mindig akadt a házban vendég. Szerencsére mire hazajöttek a melóból a felnőttek már mindenki eloldalgott. Fogyott vagy 10 liter kávé és még így is nagy szerencse hogy náluk van háztartási robot (régi nemesi familia eszméletlen vagyonnal és keresettel:)),a robot kb 12 órát takarított egyhuzamban. A buli kihírdetése előtt a kert bejáratát telenyomtam partylufival:)). Azt csináltam hogy amikor a házbéli kislányt elküldtem aludni este egyszerűen elfalaztam a szobájába vezető utat, hogy nyugodtan tudjon pihenni:)), aztán reggel már csak a szülőkbe kellett egy kis életet lehelni, mit mondjak nem volt egy csúcs napjuk e melóban:)).
  • Sipocz
    Nagyszerű lenne, mert volt ez a réges-régi 10 családos mentésem ami tök jól visszajött és aztán még itt az egész oldtown, úgyhogy fogynak a fajták mint atom és a változatosság ebben a tárgykörben szószerint gyönyörködtet. (emilke: [email protected], már persze ha Neked így nem problem küldeni)
  • cold_fire
    Hú az az ideg mikor összehozol egy jó throwpartyt,de a lakásban nincs ajtó lépcső etc. elég mindenkinek:Embereim ilyenkor bepislantak,elájulnak,zokog mert nem tud mit csinálni.:)
  • cold_fire
    Van két hivatalos Maxis által kiadott pet-skin packom a hérdekel.:)
  • Sipocz
    Hú, még a jószágokhoz!:)) Sikerült egy kutyát újítanom 0 smart-tal, na ilyen loncsost és bozontost még nem láttam. Kétnaponta muszály fűrdetni, de egyébként aranyos, pajkos állandóan trükközik meg ugrál, barátságos a végtelenségig. Node vmi eszméletlen egy koszzsák:)!
  • Sipocz
    Nálam a standard, hogy annyi ajtó van a házon meg lépcső, hogy inkább hasonlít a kégli kupira semmint "my house is my castle"-ra:)) A főbejárat az mindig duplaajtó akárcsak a nagyobbforgalmu helyek->étkező, nappali bejáratai, így a közlekedőn-előszobán 7-8 ajtó is van+1-2 lépcső. Az emeletes házaknál a felső szintre 3-4 lépcső visz, ezek az udvar felé is vezetnek. No meg amit lehet, főleg a venégfogadást az a kertben csinálom, hamburgert zabálnak a népek meg néha van házibuli gardenparty alapon. (Még a WC-t és mosdót valamint a mosogatót és a hulladékdarálót is ide kirakom a partyhoz, a ház így csak a háziaké.) A jelenleg használatos családmodellem a 2felnőtt+1gyerek+1kutya+1macska eléggé kezelhető, igazán azért mert a jószágok inkább ösztönből nyomják. A gyerek mellé meg még jó is min. egy házijószág, mert bíz e nélkül néha rátörne a depresszió, a felnőttek (mint a valóban is) rohangálnak a lóvé után...
    Nálam magának a jószágnak a befogadása külön 1-2 nap és általában egy vakációzás keretében zajlik, hogy legyen rá sok idő. A jószág a családi belső min. 1 barát nélkül nálam folyamatosan depressziós és már megesett hogy a macsek leállt "siránkozni", hát mit mondjak nem vagyok egy sentiment, de szívszorító volt:))!
  • Mike
    ja és ami kimaradt az egy kis pöttyögés azt jeneti, hogy alváson és evésen kivül nem nagyon csináltam mást hétvégén :)
  • Mike
    Mostanában köpködök a Simsre, mert 1xrüen nem bírom kivárni a 2-est, erre ahelyett, hogy kihoznák mondjuk karácsonyra, megint egy kiegészítő

mit tesz Úristan, hétvégén gondoltam pöntyögök azért egy kicsit vele :)
    persze jó szivatósra vettem a figurát, szóval van Apuka, Anyuka, 3 vásott kölök, plusz itteni olvasmányaimból merítve egy nagyi kinézetű hölgy, aki főz, meg ezt-azt csinál, de mondjuk emellett a takarítónő is van

na most az a baj. hogy a pasinak nem tetszik a nő, hiába minden, már van piros szivecskéjük is, vettem a nőnek rózsát, de a pasi akkor is viszolyog :) tőle

másik, én marha a kutyát anyukával vettem, anyuka meg azt utálja, még szerencse, hogy a kutya holt értelmes (áldassék a Mindenható) és alapból nem piszkít a lakásba, meg produkálja magát, csak mire ez a "picsa" megdicsére

egyébként ezzel mennek az agyamra, a topogással, meg amikor beszorulnak az ajtóba 8:50-kor :)
  • Sipocz
    Hi!
    Nagyon érdekes, félig (vagy tán egészen az:)) cheat lomot találtam a http://www.c-and-c-enterprises.com/ site-on. Nagyszerű (szvsz, és a nagybetüzés nem kiabálás csak így egyszerübb volt ollózni:))):
    - PETS TRICKS AND TREATS patch->a gyerekek is tudják okítani a jószágot, engem már az is zavar hogy megvenni vagy etetni nem tudják őket, de ez itt egy kis hiánypótlás;
    - C&C MAGAZINE RACKS & SHELVES->az érdeklődési köröket lehet egyszerűen kiigazítani, még a gyerekeknél is; nagyon vigyázz vele ha használod és direkt programon kívül tedd használhatatlanná (fordítsd a fal felé) mert a simek képesek hülyére olvasni magukat a háziak és a vendégek egyaránt. Tanács:soha ne oktasd a simet 3 pont felé a fejlesztendő tárgykörökből mert elvész a karakterisztikája, ha megvan mindenből a min 3 töröld a magazinos tárolót!
    Nagyon jó azoknál akik a HotDate előtti mentéseiket használják a kiegészítő felrakása után (pl.én:)).
    - Deb's Improved Mice - Bring to Master version->a macskák nem rakják tele döglött egérrel a házat. Nálam képes a cica esténként akár három döglött egeret is produkálni, no ezek összeszedése önmagában 1 sim-óra.
    Ezzel együtt a cuccosok igencsak játékcsalósak, de roppant hatékonyak:)))!
  • cold_fire
    Hehh ez a jó kérdés..egy sárkány kell(dragon cuccok) egy kút(gombácskák).Ja és neki is venni kell egy pálca és kristálykészítő kombót.De azért néha nem ártana visszaolvsni sem..:)
  • cold_fire
    Igen mert 1000-1500 magicoins kell hozzájuk a gempó mellett.Ezt duelel és mutatványokkal tudod összeszedegetni.
  • cold_fire
    HalikA!Igen jönnek a livin large-ban de ez totál véletlen.És az 5fő- tulajdonágaidat amiről sipőcz kolléga már hosszasan írt-teljesen összekavarják..:))
  • whitemage
    a Makin magic-ban a varázslo városban van 3 ház oda hogy lehet bejutni? probálagattam de valami magic pontot irt ki de azt nem találtam sehovase kiírva! Pls help
    Thx
  • Sadun Tryst
    igaz nekem nincs meg az a kiegészitö, de úgy rémlik 1 régi PC GURU cikkböl, hogy sajna igen :(
  • SLICK
    Kószöntem :-)
  • SLICK
    Kószöntem :-)
  • PLackó
    CSÁ.Ha valakinek van 3-4-5 csillagos mentése a superstarhoz az küldje már el nekem(szerintem a házat kell ahol lakik) ELŐRE IS KÖSZI
    [email protected]
  • whitemage
    kinek van meg a makin magic? mert ha valaki tudna nekem inst kodot küldeni és egy crack filet az köszönném szépen [email protected] elöre is köszi
  • Adam5
    Tom3 nak is kilpett a desktopra (neked nem ez a gond?)
    Használd azt a applyp.exet és a parancs sort és ki javotja
    filet! (az egy hibás file)
  • Adam5
    Igen küldöm
  • SLICK
    Szia Adam5! NEkem is eltudod küldeni a Superstear cracket?

[email protected]
  • Adam5
    El küldöm a crac et
  • Adam5
    olvasd a=#2125 tól Tom3 nak volt ilyen problémája
  • Sipocz
    Namég! (csak itt közben meló is van:))
    Kitapasztaltam a növénytermesztés problematikáját és most foglalkoztat, hogy néhány simem (itt főleg a nagy telkeket birtoklók érdekesek) otthon fog maradni földművesnek. Ahogy nézegettem egy pasas maxikb. 30 parcellát tud egészségesen mívelni napi 8 órában, persze ehhez még szükség van egy huntingra jól kiképzett macskára is. A növények átlag 2 naponta leadnak parcellánként átlag 5 termést és minden termés a piacon 4 pénzt ér. Mindez napi 250-300 simoleonos bevételt jelent és vszeg a kosztra sem kell mindig kiadni lóvét mert szívesen eszik a sajáttermelésü paradicsomos-répás salátát zöldbabbal:)))! Nopersze a családnak csak az egyik tagjára jó ez a dolog, a többiek járjanak csak el dolgozgatni 1000l!
  • Sipocz
    Hi Doki!:)
    Néhány telekre jellemző a közlekedési káosz ami vszeg grafikus megjelenítési hibát takar. Figyeld meg a sim mindig úgy próbál beszállni a járműbe, hogy a jármü grafikai képe őközzé és a Te nézőpontod közzé essen. Ez a grafikai illeszkedéskeresés vezethet oda, hogy a gama kiesik egyfajta szinkronizmusból (lásd jármű hiába jött). Minden telekhez ki kell tapasztalni a legmegfelelőbb "kameraállást". Kicsi baromságnak tűnik ez a dolog de tény.
    A simjeim? Köszi tipródom velük. Nálam 2003 nyaráig csak a LL kieg. volt fent és ezzel van egy falum akkortól örökölt 30 simmel (minden loton 3 fős családok), na mára már végig van rakva a progi az MM-ig (bár még csak az UL-ig használom ki a gamát) és hát ugye ehhez a 30-hoz jött az oldtowni növekmény + a régi népek is újítottak eddig már 4 db. házijószágot(itt kutyát, macskát érts tehát amelyek nem tárgyként inkább simként viselkednek) és még akkor a többi NPC-simről nem is szóltunk(Townie-ék, a vakációs népek). Mára két család otthonát alakítottam át UL szabványok szerintire+fomáltam még a HD, VI és UL közösségi lotokat is. Nálam sok gondot jelent a "barátozás" a megváltozott hozzáállás pontozási szisztéma miatt. Bár a HP modul sokat segít, de még így is előfordul hogy pl. a falu legrégibb simje, Osama bin Laden (nem azonos az arab tetüvel, de a nevéből látszik hogy nem egy mai kreálás:)) a teljes verziónál az korábbi LL-hez képest 24 barátjából 12-őt veszített el, ugyan megvannak a sanszok és elég jó a nexus de még sem 100%-os barát:)). A simjeim ált. a 3. karrierjüket gyúrják, a progi néha eléggé merész váltásokat csinál pl. parapszichológusból sportoló, tudósból gengszter, orvosból szórakoztató:))), de ilyen az élet.
  • whitemage
    sziasztok ha valaki tud nekem olyan helyt ahol lehetne a Sims mackin magichoz tölteni crackot akkor pls mond el mert nem akar anélkül mükszeni elöre is köszi
  • SLICK
    Ja egy nagyon tuti dolog:
    Csináltam egy tuti házat. Nos ebbe beköltöztettem 1 fiut és 1 csajt. Na minden bevan rendezve és úgy higyétek el hogy nem tudtak bemenni a városba hogy vegyek nekik cuccot
    ruhák stb... Ez kicsit feldühített A taxi is kijött csak a kerítésen nem mentek tovább. volt már nektek ilyenre pl?
  • SLICK
    Hogy miket csinál már a Simed
  • Carlos
    Mit értesz hogy állás alatt???
  • SLICK
    ÜDVÖZLETEM MINDEN SIMS RAJONGÓNAK!
    Na, most csak kiváncsian megkérdezem hogy álltok a Simeitekkel ,,emberekkel''? Mert most muszály volt letöröljem a Simset mivel elrontottam valamit a telepítésnél és a legügyesebb Simem oda veszett!! :-((
    ÉS azért érdekel hogy lenyugtassam magam valamivel. Mindenféle hülyeséggel elvan rontva a hetem!
    Így mivel rendesek vagytok talán válaszoltok is :-))
    Ezt a rendességet nem úgy értettem csak vannak egyes ismerőseim és azok nem normálisak. Mindig elolvasom az itt lévő üziket csak nem szoktam ozzászólni mert ebből én is tanulok mivel ha valamit nem értek akkor inkább nem terhelem a felesleges kommenttel a topicot!
    Most nemtom miért írom ezt az üzit nem baj.
    Mindegy Na hogy álltok a Simeitekkel?
  • Carlos
    Milyen szolgát?
    Csakmert van 3.
    Van a bejárónő, van a komornyik, meg van egy csontváz.
  • Adam5
    gameswrz.uw.hu (sms-es)