• Sipocz
    Hi!
    Na megtaláltam a kutyanyakörves pultot, ott volt csak a szememet nem verte ki (egy holoványződ gúlaszerü rücsök:)).
    Döbbenet hogy egy oldtowni kiruccanás az egész családot a fizikai kimerülés határára juttatja. Amikor at oldtowni loton felszállnak a villamosra(troli??) még eléggé kellemesen érzik magukat, de amikor leszállnak róla mint akiken átment egy úthenger, a kutya,macska a pillanatban a házelőtt simán összeesnek és saját kényelmes vackukról álmodva ájulnak el, az emberiséget meg épp el tudom küldeni az ágyukig (már nem amelyekkel lőnek, hanem amelyekben alszanak:)))! A downtownnal dettó a helyzet, bemegy a koma reggel 10-kor a városba üzletelni, hetyegni, dumcsizni az időnkívüliidőben lenyom itt 8 órát, hazaér a normálidőben 11-re és a fizikai állapota megfelel egy 23 órás (pm.11) állapotnak. Nincs annyi ejtőzés meg kávé ivás hogy ezt helyre lehetne rendesen tenni!
    Más: jól látom hogy az érdeklődési kör összetétel néha megváltozik? Volt nép akinél egy 10-es téma nullázódott és a pontvesztés egy része (nem igazán adminisztráltam mennyi) mintha átkerült volna néhány másik témához. No nem prüccös a dolog csak jó erre felkészülni.
    Más: nálatok is úgy van hogy a spontán (tehát a más cselekvés közbeni) beszélgetések nagy része valahogy így játszódik: 1.tag->"Na hallja én nagyom útálom a xxx dolgot...", 2.tag->"Jó hogy mondja én még magánál is jobban útálom...". Mert ez így nem egy épületes dolog. A hozzáállás nem csökken, de úgy néz ki ezek a simek nem örvendezni hanem útálkozni járnak össze.