SIMS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja, boccs! Késõbb fel tudtam rakni, csak a cd-t kéri.Ha valaki tud crack-et a Deluxe-hoz és az unleashed-höz, akkor küldje az e-mailemre.
Igen, eredetit. De eleinte nem is engedte. Csak úgy sikerült, hogy felmásoltam a vinyóra és onnan a cd-re.
A 2. cd télepítésénél hibát jelzett.

Ha valaki tudja hol lehet letölteni a Sims kiegészítõit, akkor szóljon!!! Vagy küldje e-mail-ben ide [email protected]. Ha esetleg nem jól írtam le, akkor nézze meg.
Kéri a cd-t?Akkor egy qrva ritka crack kell neki.Most hirtelen nem is tudom,honnan lehetne letölteni.Eredetit másoltál?
Menjetek a Cheatland fórum-ra. Ha vannak chat-elõk lesz Sims chat lap.
Nem múködik a Sims deluxe másolt cd-vel. Vajon miért???
Passz,de próbálgasd a videó opciókat állítgatni,a másik,hogy a video v. a rendszermemória kevés.Néha nekem is elfárad fóleg mikor a kis ablak beugrik a sarokban,de nem lép ki.
Passz,de próbálgasd a videó opciókat állítgatni,a másik,hogy a video v. a rendszermemória kevés.Néha nekem is elfárad fóleg mikor a kis ablak beugrik a sarokban,de nem lép ki.
Ehhh..hivatalos maxis cumó nem elég amit leszedtél tõlem?Bazz az összes expansionban már annyi cucc van,hogy a felét sem tudom mire jó,nemhogy még újakat letölteni hozzá
Bocsika! Elrontottam a címet!!! Így a helyes:http://w3.externet.hu/~nagykun
Ki tudja megmondani, hogy mit csináljak? A Simsben ha nagy házam van az 1700Mhz-es gépemen a játék szaggat, és ha építésmódra lépek és vissza kilép automatikusan a játékból.
Ha tud valaki segíteni, szóljon.

Ha valakit érdekel puli kutya látogasson ide:w3.externet.hu\nagykun
De még mennyire!!! Nekem megvan, és nagyon jó! A zenétõl kezdve minden.
Köszi!
Hali!

Az unleashed-ben hogyan lehet eltüntetni a kitakarást?
Ami a régi sims-ben és LL-ben mûködött, az az unleashed telepítése után már nem megy. Mit kellene csinálni?

A maga nemében minegyik jó:
Livin Large:új állások,ufók elrabolnak,dzsinn,jön érted a halál..etc..
House Party:szvsz a leggyengébb..de a zenéi qrva jók..
Hot Date:új városrész(Downtown),jók az új szociális interakciók.
Vacation:nyaralósziget(Vacation island),
Unleashed:új állások,állatok,kertmûvelés(kibõvül a régi lakhely(Oldtown)
Superstar:elkísérheted magad munkába,új városrész(Studiotown)

Összegezve:szerintem magasan az unleashed sikerült a legjobban,de ez az én egyéni véleményem.
Milyen cucc?
Unleashed:9932-1129289-4998838-6403
Deluxe:1500-8548336-9566378-1317
Nekem már mind meg van,nem kell letölteni
Ltölteni perpill. se honlapot,se ftp-t nem tudok.DC-zzetek!
Hé, cold_fire! Honnan a fenéból tudod letölteni a Sims Superstar. Na és mennyi! (Ft, $, Eur, tök mindegy milyen pénznem)
Ja, és kéne a Deluxe-hoz és az Uleashed-höz telepítési kód.
Ja az elite-n vagyok,privizz rám ha kell és felrakom
Hááát nem tudom..legrosszabb esetben felrakom a superstar 1 cd-t..csak sok idõ lesz letöltened,mert ezek a pöcsköszörûk lekorlátoztak
Nekem is XP-m van és megy rajta mindegyik SIMS. Nem használok semmilyen patch-et. Valami más lehet a gond.

Passz ezt nem tudom,de mindjárt utánanézek..
Ha 8 v. 9 directx-ed van akkor ott kell lennie.Amúgy mûxik már?Most egy pár napig nem leszek az independencén,de nyugodtan jöhetsz az elite-re is,most perpill. dinamikus megosztás van.Tehát ha gáz van v. itt v. ott megtalálható vagyok.
www.tar.hu/huntuti..itt van egy alapsims magyarosítás,de csak a tárgyakat magyarosítja,tehát telefonüzi,újság stb. nem..
Sziasztok, egy kis segítségre lenne szükségem! Az a gond, hogy a Simsek nem indulnak el a gépemen, aminek mostmár biztosan az az oka, hogy Windows XP van rajta. Ugy hallotam, van egy olyan patch, ami megoldja ezt a problémát. Kérlek benneteket, ha valaki tudja honnan tölthetõ ez le irja meg a [email protected] -ra. Elõre is köszi!
Csak dc-t..
Igen tuti mûxik,mert fent van mind..a bin-t én sem az flt-s fix-szel,hanem a deviancéssal csináltam.Coolfire néven zúzok az eliten mindig,az indepence-n és a mátrixon néha-néha..
Ja DC-n megvan mind,pölö én is megosztom,ha kéri vki bármelyiket..
itt van bazze..http://www.superstarfix.cjb.hu/..azért máskor ne ezzel a normális ember dologgal nyiss..
Nincs normális ember már itt,úgyhogy nem tudom mirõl beszélsz..
Hi all

thx a segítséget, ha lesz rá idõm kipróbálom a dolgot.

csao

Ehh már rájöttem...elbasztam az egyes cd-t..
Akkor már csak a livin large hiányzik neked..
Mint már annyiszor írtam,ha nem crc-s egyik sims sem,teljesen mindegy a sorrend,de valóban a legjobb a megjelenési.És csak az utolsót szabad mindig crackelni.És ha van vmi maradék userdata azt ideiglenesen át kell vhova rakni,és ha kész visszamásolni.Pölö a hot date és a superstar is lefagyhat az userdaták miatt!
Hi all

Nem vágom hogyan kell installálni egymásra a részeket!
Fenn van az alap Sims és hogyan tovább?
Mi a sorrend? - ez számít?
Most az alap meg a House party van fenn, és így mükszik.

Mikor felraktam az általam ismert sorrendbe nem indult el.
Nekem megvan:
-The Sims
-House Party
-Hot Date
-Vacation
-Unleashed
-Superstar
(ha minden igaz az én meglévõ részeimnek ez a sorrendje is, ahogyanm leírtam)

Szeretném ha minden részt fel tudnék rakni egymásra, ami nekem megvan.
Segítsetek nekem.
Elõre is köszönöm

Csao

Akkor vegyél egy eredeti deluxot is,így már lesz egy livin large is..:Egyébként 100%,hogy fog mûködni a másolt simssel is.
Én most a sims deluxeval szipkázok ua. azt csinálja mint anno a supertstar:elindul kilép..de ennek nem kell bin-patch.Valaki tudja a deluxe miért megy el Xp alatt?
Ha az elõtte lévõk be voltak crackelve nem is fog.Mentsd le az userdatat,és reinstall crack csak a superstarra.
Bazz milyen sebességed van,hogy egy 2 cd-s isot ennyi idõ alatt leszedtél:ha induláskor kilép bin-patch,ha cd-t kér crack..
Xp alatt a hang szokott elszállni,akkor a directx-ben a soundnál le kell venni a gyorsítást.És ez csak az alap sims?
Üdv!Rég jártam erre.
Carlos
XP probléma lehet!!!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Jó crack-el ha nem eredeti a CD!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Jó hát!!!
Csak ne rakj az alap Sims(másolt)-re crack-et!!!
Tehát install alap sims, majd crackelés nélkül rá az Eredeti Superstar!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Rossz a Crack szerintem. Ilyen nekem is volt.
Nézz szét a Megagames-en!

Þór vígi þessi rúnar

prédikátor
Help me!
Feltelepitettem a sims-et rendje és modja szerint
elinditom a játékot és el is hut addig a pontig amig ki kell választani a házat az elején utánna megáll és nem tudok tovább lépni Ctrl+alt+del hatására a kis ablakban megjelenik hogy éppen futo program ablakban,hogy a program nem válaszol, mit lehet tenni hogy müködjön a játékom az op.rendszerem xp. elöre is köszke

Sipocz
Én adok megoldást: (ollózva a szerzõ website-járól)
SIMS Requirements
WINDOWS OPERATING SYSTEMS
Windows 98, Windows NT 4.0 , Windows Me, Windows 2000, XP
Köszi!!😊)))

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Sipocz
Megoldás van-é rá?

Carlos
Nem!

Þór vígi þessi rúnar

Sipocz
Hi!
Népek! a SIMS alapjáték különösebb machina nélkül elfut windows 2000 alatt?

Bobber
ez a superstarra vonatkozik

Ha kifagy a játék az induláskor (sárga képernyõ😉 akkor a következõt kell
tenned:

(1) /Program Files/Maxis/The Sims/Music/Modes/Load/loadloop.wav átnevezése
loadloop.old -ra
(vagy bármire)

(2) /Program Files/Maxis/The Sims/ExpansionShared/Sound/Sound.far átnevezése
Sound.old -ra
(vagy bármire)

(3) Sims indítása: sims.exe -skipintro

remelem tudtam valakinek ezzel segiteni
bar nekem meg mindig nem mozognak a karakterek😞😞😞😞😞

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.