• Sipocz
    Hi!
    A weben elérhetően sajnos nem találtam javítást a dog collar-ra, az átmaszkírozott pult ua. a macskacenter!
    Viselkedés-tanulmány a kutyák szokásaihoz (ha lehet ellenőrizzétek és cáfoljatok vagy igazoljatok): a dög-dog korántsem szobatiszta és ennek a tuti módszerén dolgozok. Sajnos a bepiszkításért járó szidalmazás eléggé rossz hatásu a hozzáállásra. Úgy láttam hogyha a kutyát folyamatosan a "szabadban tartózkodásra" utasítod előbb-utóbb lesz egy helye az udvaron ahova üritésügyileg járni fog. Nálam ez két esetben úgy néz ki, hogy az egyik a macskapajtás kaparófája a másik a jószágfürdető asztal egyik lába. Ha ez így igaz akkor az udvar-kert átrendezésénél ezt érdemes figyelembe venni.
    A simek közötti párbeszédekre eddig jól bejött az amit a #2395-ben szóltam, 0 hozzáállásról indítva egy röpke downtowni inicializálás után két 3-3fős család már 3 simnap után 2 barátot biztosít egymásnak, ha elkezdenek egy beszélgetést alig tudják abbahagyni és az egyéb cselekvések közötti spontán dumálás is folyamatos +-okat hoz.