Hi!
No! eme hosszú melószünetben volt időm a HD óta megváltozott szocializálás (márhogy a Sims-béli:))) kitapasztalására. Hát jókora szívás, ennyi melót még a "barátozásba":) nem öltem bele. Legnagyobb bajom a downtown és a vacation isle népével van mert sajnos az ő érdeklődési körük marad azon a silány alapon ahogyan a Maxis beállította őket. Nekem a HD utáni kieg.-ek sorra átrendezték az érdeklődési köröket és nem győzök "rátanulni". Meg azt is kisasoltam, hogy az oldtown béli figurákat is el kell küldeni egy egynapos vakációra mert az interest-jük roppant hiányos, de az utazás helyrenyomja őket. Nagyon rossz ha óriási az adott tárgyköri érdeklődésszintben a beszélgetők közötti különbség, a legjobb a 4-7 közötti tájékozottsági szint, a sok kiugró érték is veszélyes. Nekem volt egy elemzésem-> ha a felmerül a tárgykör és a dumálás hosszasan folyik akkor a kevés érdeklődésü pasanál a "tudákos" tisztelete egy ideig nő miközben a tudónál a "kishülye" folyamatosan csökken aztán már mindkettő csökkenős. Azért ideális a témák szintjét 5-6 re felvinni mert így sem lefelé sem felfelé nem tátong nagy szakadék az érdeklődésben.
Más: nem tudok a kutyámnak nyakörvet venni, valszeg bugos a tárgy mert a "collar"-t csak a macskák nyakába lehetne betenni akárcsak a "ribbon"-t:((. Tudtok megoldást? (mod,patch,item)