• Sipocz
    Hi!
    Szívatás alatt vagyok! Eddig a Vacation-ig volt felrakva a cuccos és már szépen fejlesztgettem a simjeim érdeklődését, dörzsölgettem a mancsom hogy milyen tuti lesz. Tegnap estére feltúrtam a maradék 3 kieget és azok bájosan visszarendezték az alapfelállásra ezeket az értékeket, 1 hétnyi gamálás csúcsteljesítménye most odavan.
    Mindegy!, a cuccos müxik és az Unleashed szekciót túrom 1000l. Sajnos az oldtown bejárásához szükség van a teljes családra és ez némi időpont egyeztetést igényel. Kutyával-macskával rendelkezőknek fontos, hogy az oldtown és a vacation isle helyszineit a jószághoz is berendezzék. Agyamra megy a rengeteg kóbor háziállat, nincs valami mód hogy le lehessen tiltani őket? Még egy-egy jószág hagyján, de amikor megjönnek vagy hatan, na ez már sok mert lépni nem lehet tőlük. Nomeg a másik: nem szabad a kóbor dögökkel aféle üdvözlést (praise->dícséret) csinálni, mert akkor feljogosítva érzi magát a ház bejárására, alig tudtam elüldözni a dögöt, mert az jött-ment ette a saját macskám kajáját éppen akkor amikor ez én Kormim is roppant kajás lett és így nem fért az ételhez. Egyébként ÓRIÁSI az Unleashed, a jószágok is és az oldtown hangulata, van egy hely ami teljesen New Orleans benyomását adja:)))