5242
  • Carlos
    Vadászattal szipka lesz:
    Szóval ha fog egy egeret, és beleteszi a papucsodba (ágyad előtt leteszi és leül) akkor illik megdícsérni!!!
    Ha nyuszival háborúzik, akkor is!!! Ettől lesz jó vadász a kis aranyos... :)

OFF: Fura, hogy milyen széles skálán mozog a Sims kedvelők életkora... :) Kutatni kéne... :) Majd rázizzentem a húgom... :) Pszichológusnak készül a csaj.
    És amilyen elborult az agya néha...(megmagyarázta pszichológiai területen a Gumiszoba/kentsztáppoljad a lávingjút rovatot...)
  • Sipocz
    Hi!
    No a "lányaim", az egyik igazándiból persze nem a sk.lányom, ő a nejem (nem mondom meg a korát:), magam is vén vagyok és ő sem fiatalodik, de a Simsben gyerek 1000l), a másik a gyereklányom, ő 16 éves (és persze hölgy és nem gyerek:)[legalább is ezt kell tudomásul vennem:))]).
    A macsek nevlésénél mindegy a skillfejlesztési sorrend? Nagyon kezdő vagyok a trenirozásban és ugyan láttam, hogy van szakember a dologra, de szeretném magam is képezni (már 1-re engedelmes:))).
  • Carlos
    Nemtom, nekem a macskám ha kedvem szottyant megmozsdattam és kész. Amúgy nem kötelezeő...!!! :)
  • Carlos
    Aranyos, hány évesek a lányaid???
    Amúgy jóreggelt... :)
    Kérdések a kerti növő növényekről: Van olyan ami csinál is valamit???
    Mert se nem tudok rá varázsolni, se semmi. Semmi cselekvéás nincs hozzájuk.
    Cold_fire???
  • Sipocz
    Azt láttam, hogy a jószágok tisztogatják magukat. Mikor kell a direkt fürdetést kezdeményezni? A fürdetőkészleten kívül kell-e még vmi hozzá?
    Egyébként látszik a macskámon, hogy az ösztönös létezés a legboldogabb dolog a világon, az egész családban (2felnőtt+1gyerek+Kormi Alfonz(a feketemacska)) ő a legelégedetebb létforma:)) Nagyon jól modellez a Maxis(persze nem csak ezt és nem csak itt)! Odahaza a lányok egyből rátéptek a házijószág vonalra, ők helyből egy kutya+egy macska, mondtam is nekik hogy sok lesz, a válasz:"de olyan aranyos", na most szenvedhetnek velük:))
  • Sipocz
    Jaja! Most megnéztem (itt a melóban raktam fel először a teljes cumót a teszt végett, hogy odahaza már csak a tuti eredményt vigyem, mert ha ott befalcolok az installal akkor a lányaim elüldöznek hazulról:)) megvan a downloads-ban a tiltótábla.
  • Sipocz
    Hi!
    Jól elbambultam (no! meloban vagyok és volt egy kis szöszmöszölés:)).
    Nem figyeltem a táblát az MM-ből, de majd megnézem.
    A korábbi nyomulások mind megmaradtak, de az érdeklődés sajna visszarendeződött (azért nem tünt el csak a rátanulások hiányzanak). Nem nagy a baj csak az volt a feltünő, hogy a korábban sima beszélgetéseken be-becsúszott egy-egy negativ persuáció. A korrigálás már folyamatban van:))
    Az viszont meglepett, hogy a downtownba nincs külön-külön bejutás. Nem tudsz-e ilyen kiegről vagy patch-ról?
  • cold_fire
    Ja elsőre én is megszipkáztam vacation islandon az állatokkal.Úgy kellett telepakolni fürdetővel meg tálkával minden helyet.
  • cold_fire
    Én is a legjobbnak tartottam az unleashedet,de jött a makin' magic és tarolt..:)Bár ez a vagy-vagy varázslat már a livin largeban elkezdődött(dzsini,kristálygömb),de szvsz akkor is ez a legjobb..:)
  • cold_fire
    Elvileg az userdatának meg kellett volna maradnia.Most akkor mind a 7 kiegészítő fent van?Ha van olyan a downloads könyvtárban,hogy nopetsign akkor van ilyen táblád.
  • cold_fire
    Na tehát ha kell elküldhetem mélbe.
  • cold_fire
    De van.Nem tudom pontosan,hogy a makin'magic downloadsába bekerült-e,strayaway a neve és kitiltja az állatkákat az udvarról.Énn még anno egy tükörről az összes hivatalos maxis cuccot leszedtem.Sajna ami linket ide írtam már nem él..:(Pedig a 3 double deluxe object pack jól jött volna...:)
  • Sipocz
    Hi!
    Szívatás alatt vagyok! Eddig a Vacation-ig volt felrakva a cuccos és már szépen fejlesztgettem a simjeim érdeklődését, dörzsölgettem a mancsom hogy milyen tuti lesz. Tegnap estére feltúrtam a maradék 3 kieget és azok bájosan visszarendezték az alapfelállásra ezeket az értékeket, 1 hétnyi gamálás csúcsteljesítménye most odavan.
    Mindegy!, a cuccos müxik és az Unleashed szekciót túrom 1000l. Sajnos az oldtown bejárásához szükség van a teljes családra és ez némi időpont egyeztetést igényel. Kutyával-macskával rendelkezőknek fontos, hogy az oldtown és a vacation isle helyszineit a jószághoz is berendezzék. Agyamra megy a rengeteg kóbor háziállat, nincs valami mód hogy le lehessen tiltani őket? Még egy-egy jószág hagyján, de amikor megjönnek vagy hatan, na ez már sok mert lépni nem lehet tőlük. Nomeg a másik: nem szabad a kóbor dögökkel aféle üdvözlést (praise->dícséret) csinálni, mert akkor feljogosítva érzi magát a ház bejárására, alig tudtam elüldözni a dögöt, mert az jött-ment ette a saját macskám kajáját éppen akkor amikor ez én Kormim is roppant kajás lett és így nem fért az ételhez. Egyébként ÓRIÁSI az Unleashed, a jószágok is és az oldtown hangulata, van egy hely ami teljesen New Orleans benyomását adja:)))
  • cold_fire
    vmikor jövő február közepe talán 24?
  • cold_fire
    Na itt a duel:
    lighting-yellow,black
    blue tornado-red wave,lighting
    yellow brimstone-blue tornado,black blizzard
    red wave-yellow,lighting
    black blizzard-red wave,blue tornado
    ezek az ellenvarázslatok,ja és érdemes a pause-t használni:)
  • cold_fire
    Nem tudom miért kerülnek a kertbe a cuccok,de biztos sok van belőlük,mert ami neked van nekem olyan nincs..:)
  • cold_fire
    A sityó eccercsak megjelent a fejemen..:)A spellchecker már büntette téged is?Pont mikor békává változtattam az obsessed fant jól lebaszott 23 simoleonra..:)
  • cold_fire
    Most az ördög bejárónővel szipkáztam,mindent elb@szott ráadásul kitúrt a saját ágyikómból..:)A zöld adta a teleport erőt,a virág olyan kis háromszinű/fajtájú(ilyet nem lehet venni) és egy furi szobor(azt sem lehet venni)erről a kettőről lövésem sincs mire jó...:)
  • Carlos
    A dudvát és a sapkát honnan szetted???
  • Carlos
    Milyen dudva és zöld kristály??? Azok mit csinálnak???
    Nekem eddig 3 kristályom van: Kék/Lila? Fekete és Piros.
    Semmi dudva, semmi sapka, semmi zöld... :)
    Lehet, hogy még nyomnom kell!!! :)
    Amúgy énis szupersztár vagyok... :) Hehe... jó móka ez a Sims... :)
    Jobb mint a commandos 3...mekkora szar az... :)
  • cold_fire
    A kék izé egy világoskék sapi,de akkor jelenik meg ha rólam beszélnek.Már az öcsém átköltözött magictownba,jó kis hely.A piros kristályt kaptad?Nekem van dudvám,zöld kristályom és vmi szobrom.Az a baj,hogy mostanában kevés idő jut magictown-ra,mert én is és az asszony is superstar..:)
  • Carlos
    Minek az???
    Szerintem nagyon egyértelmű a dolog.
    De ha kérdezel, vagy ő kérdez, akkor majd válaszolunk... :)
  • Carlos
    Új kristály: Piros: Hot Foot... :) Lehet "szórakoztatni" az emberkéket (entertain), neve sokat elárul... :)
  • Carlos
    Attól függ mivel szívtál.
    Ha a warezcenterről szeded, akkor a cd-s crack jó!!!
    Csak ne legyen fönn mp3 kodek, mert azzal összakad.
    Nincs sok új tárgy, de annál több 5let és varázslat!!!
    Nagyon jó lett ez a kiegészítő!!!
  • Carlos
    Milyen kis kék izé???
    Nekem jött egy fekete kristály, azzal megtanultam valamit, de nem tom alkalmazni sehol. Valami tűzoltás vagymi... Lehet, hogy felgyujtatok valamit dzsinivel és megnézem, hogy erre jó-e!!!
    Amúgy szépen n9vexik a paszulyom... :)
  • cold_fire
    Sorry elmentem jáccani.:)Nekem is van mindenféle szir-szarom.A kristályom hiába növexik,teleportáláson kívül még én sem tudok semmit.Olyan kis kék izé már van a fejemen..:)
  • Carlos
    Szerintem mehetnek külön-külön is... :)
    Ha meg mégse, akkor akkor mész az egyikkel, amikor a másik melózik... :)
  • Sipocz
    Ez az! Egyébként OK., jöhetnek engem nem zavar:)
    (új az unleashed:)) Az oldtownba a család bármelyik tagja kiruccanhat? Mehetnek külön-külön is vagy csak együtt?
  • Carlos
    Azok csak vannak és megetedőket és annyi. Meg játszol velük.
    Mint a halak a sima simsekben!
  • Carlos
    Kóborlók. De asszem adnak A MM-hez egy táblát, hogy no pets vagy ilyesmik, azt ki kell rakni és akkor nem lessz annyi állat a kertben!!!
  • Sipocz
    Aztán: a telekemen átvonul néha egy-egy nem a házhoz tartozó kutya vagy macska. Ezek a szomszéd jószágai vagy kóborló népek?
  • Sipocz
    A kutya és a macska ok. Node itt vannak a madarak, teknősök, gyíkok és halak, na velük mi a helyzet?
  • Carlos
    A kutya jobban levadássza az Obsessed Fan-t és jobban tanítható!
    Amúgy szerintem azt válaszd, amelyik szimpatikusabb. Nekem cicám van!!! :)
    Bár tervezek egy rotveilert... :)
  • Sipocz
    Jönnek a pancser kérdéseim:
    A háziállatok közül a macska és a kutya a "családtag"-szerű egyén és a többi inkább egy viselkedő-gondozandó tárgy?
  • Carlos
    Cold_fire: #2046 ???
  • Carlos
    Ja, teleportálni szoktam!!!
    Amúgy nőnek a kertemben mindenféle érdekes növények... :)
    És csak nőnek és nőnek. Ezek jók lesznek valamire???
    Mikor lehet a kristályból új dolgokat tanulni??? Még csak teleportálni tudok. Nekem nem növexik a kristály!!! :(
  • cold_fire
    Tudod mikor magic townba a gombákhoz kell rohangászni.
  • Carlos
    Milyen gyors futásrA???
  • Sipocz
    A korábbi gamaverziómban lehetet lassítani vagy gyorsítani a simeket a kurzor segítségével. A fokuszban lévő tag gyorsult a többi lassult. Ez a dolog most nincs, vmelyik kieg.?
  • Sipocz
    Ekkora gyorsaságot nem igérhetek, de igyekszem. Bár vszeg inkább kérdezősködni fogok:)