Konzolosok gumiszobája
  • Rincewind
    Már bocsi, hogy megkérdezem, de mennyi amcsi kocsit láttál te már "kívül, belül", hogy ilyen kijelentéseket teszel?
    Nem kötözködni akarok, mert persze ízlések és pofonok, sokaknak nem jönnek be az amerikai kocsik. DE:
    Amikor én kint voltam, voltaképpen csak az ellenkezőjével találkoztam, mint amit te állítasz. Ültem Corvette-ben, iszonyú kényelmes bőr ülések, minden extra benne, plusz egy akkora motor, ami elhúz egy egész tehéncsordát. Pontiak (nem jut eszembe a típusa) szintén. De, hogy ne csak sportkocsik legyenek: egy ideig béreltünk kint egy Buick-ot. Alap dolog volt benne a fotelszerű bőrülés, elektromos volt minden, és annyi extra, hogy hirtelen nem is találtad, ha kerestél valamit. Mindez megfejelve egy bivalyerős 4000 köbcentis motorral. Egy álom volt az autó komolyan! :)
    Amúgy ahány autóban csak ültem kint (és ültem párban hidd el :), az összesben valahogy nem az jött le, hogy akkor ez most igénytelen kivitelezásű kívül belül. Sőt, megkockáztatom az amerikai autók legnagyobb része totál összkonfortos és abszolút nem szolgált rá a negatív kritikára. Ha az európai vagy a japán kocsik csak fele annyira lennének jók már jól járnánk. :)
    Az egyetlen baj, hogy ott kint az összes kocsiban iszonyú nagy motor van, azt itthon nem nagyon lehetne fizetni. Kint persze ebből sincs probléma, mert 1,30 egy gallon benzin. :P