112362
Konzolosok gumiszobája
-
Én sajnos nem vezettem, csak ültem benne egy Orlandói autókiállításon, de azért el tudom képzelni. ;) -
Jaja kb. erről beszélek én is. A mi Buick-unkban is ott volt minden ami kell, és az a legolcsóbb alja kategória volt, amit bárki elvihet "fillérekér". Kérdem én, akkor milyen lehet a luxus autó...?
-
Gábor #108907 Nem átlag, de én nem is mondtam,hogy az:) -
Sony to demo Cell by March 2004
By gamesindustry.biz
Posted: 25/06/2003 at 09:29 GMT
Development on Sony's Cell microprocessor continues apace, with SCE boss Ken Kutaragi promising a shareholders meeting in Tokyo that demonstrations of the technology will happen within the current financial year.
In fact, rumours from within the Japanese electronics industry suggest that the first Cell chips could already be trickling off a special production line for testing purposes, with Toshiba - one of Sony's key partners in the development of the chips - currently working on the chip at its Oita production facility.
Kutaragi told shareholders at the meeting that the company would be creating a variety of experimental products during the current financial year, which ends in March 2004, to demonstrate the capabilities of Cell. This ties in with his vision for the processor, which will not only power the PlayStation 3 but will also be incorporated into a range of other devices, with mobile phones, digital cameras and televisions all listed as possible hosts for the CPU.
Sony is thought to be working on the development of an entirely new operating system to take advantage of the parallel processing and high speed networking capabilities of Cell, and this would be expected to feature on all devices powered by the processor.
Some commentators have speculated that if Cell products are being demonstrated by next March, an appearance by PlayStation 3 at E3 the following May is likely; however, going on previous track record, Sony is unlikely to use E3 2004 as a showcase for the PS3, preferring to emphasise the PlayStation 2 range and, of course, the forthcoming PlayStation Portable. An unveiling at a special event later in 2004 is a much more likely option for our first glimpse of PlayStation 3. -
Sony to demo Cell by March 2004
By gamesindustry.biz
Posted: 25/06/2003 at 09:29 GMT
Development on Sony's Cell microprocessor continues apace, with SCE boss Ken Kutaragi promising a shareholders meeting in Tokyo that demonstrations of the technology will happen within the current financial year.
In fact, rumours from within the Japanese electronics industry suggest that the first Cell chips could already be trickling off a special production line for testing purposes, with Toshiba - one of Sony's key partners in the development of the chips - currently working on the chip at its Oita production facility.
Kutaragi told shareholders at the meeting that the company would be creating a variety of experimental products during the current financial year, which ends in March 2004, to demonstrate the capabilities of Cell. This ties in with his vision for the processor, which will not only power the PlayStation 3 but will also be incorporated into a range of other devices, with mobile phones, digital cameras and televisions all listed as possible hosts for the CPU.
Sony is thought to be working on the development of an entirely new operating system to take advantage of the parallel processing and high speed networking capabilities of Cell, and this would be expected to feature on all devices powered by the processor.
Some commentators have speculated that if Cell products are being demonstrated by next March, an appearance by PlayStation 3 at E3 the following May is likely; however, going on previous track record, Sony is unlikely to use E3 2004 as a showcase for the PS3, preferring to emphasise the PlayStation 2 range and, of course, the forthcoming PlayStation Portable. An unveiling at a special event later in 2004 is a much more likely option for our first glimpse of PlayStation 3. -
meg kell nézni a gyorsulási versenyeket
az elsö 4 Corvette és semmi japo vagy nimet szar
-
igen ezeket a verdákat szépen összerakták.. de nem iylenek rohangálnak sajna...itthon is látni egy két bömös gyilkos suzukit..és???:))) ne beszélgessünk ilyen faszságokrol mert mindenki hülye hozzá -
mig a a toyota pl ott van amerci és az audi mellett!!!!!!!!4 -
ha tudod.. kiváncsi vagyok rá...én is tudok bizonygatn pl hogy melyik autoban mennyi hiba van... elől vannak az amcsi autok... -
há ne légy barom miközben iszod a dzsúszt a gettóban!:)
no meg a leszoplak haveeeer!:) -
Amúgy vki segítsen van az 576 oldalán egy deusex 2 videó és amikor elindul a videó és ott mutatja a fegyvert akkor megáll.. A zene alatta megy tovább. Most a videó a hibás vagy vmi a gépemmel van vki pls nézze meg:
Deus EX 2 PcGAMESMusic -
a corvette nem átlag...sztem -
:) Vhogy én is!!:) -
én PC-n szebbre emlékszem...de az idő megszépíti a dolgokat:)
-
Ez a szálloda. :) Nem vmi szép a keze a csávonak. Szegénynek egybe nőttek az ujjai.. -
hidd el a Golfot kinn nem is jegyzik:)hátul kurblizni kell az ablakot...és pici:)
-
PS2-re Mafia...
-
Gábor #108892 Inkább nézz át a gt3 topicba! :) -
Gábor #108891 Csíp nem azért mondom,de te jobban hadarsz,mint én,az pedig már fegyvertény:))
Ne vedd magadra, csak megfigyelés.:) -
Gábor #108890 Ültem én is egy párban, olyanban is,amiről te beszélsz, olyanban is, amilyenről én beszélek. Sztem az átlag amcsi kocsi nem olyan,amilyennek leírtad. Olyan ismerősöm,aki egész életében autókkal foglalkozott (kb 20 évet). Kis ideig usaban foglalkozott használt autókkal, és ő mondta,hogy elég igénytelenek az átlag verdák. Persze a nem éppen átlagos kocsikat ott is faszán összerakják, de mint szakértőnek elhiszem, hogy a német kocsikra esküszik minőségben és kidolgozottságban. -
egyetértek...volt szerencsém kipróbálni
6 ponton állítható...ülés...bár hosszútávon a kemény futomű és az ülési pozíció, mivel ez egy sportkocsi
ha belenyomsz a gázba, akkor a normál amcsi autópályán...nem tudod ugy megnyomni a gázt padlóig hogy kocsi azzonal fel ne vegye a sebességet...hihetetlen erős
és ha gamma akkor minumum ilyen corvette-t
-
nem mondtam, hogy szép, de benne lesz az összes corvette, version biztos örül majd neki. :)) a külső még javulhat, eléggé beta állapotban leledzik még... -
ezzel az "igénytelen az amerikai kocsi"-val én sem értek egyet. mi egy "mezei" pontiac grand am-et béreltünk, de azt is telepakolták luxussal, a tempomat az amcsi autópályákon egy álom, a gáz-féket is a kormányról lehetett vezérelni, pedig az a kocsi egy itteni suzukinak felel meg, de kényelemben felért egy mercivel. -
OKOKÉ csak nem tudok mailt nyomni vmi van az axeleroval.. -
Már bocsi, hogy megkérdezem, de mennyi amcsi kocsit láttál te már "kívül, belül", hogy ilyen kijelentéseket teszel?
Nem kötözködni akarok, mert persze ízlések és pofonok, sokaknak nem jönnek be az amerikai kocsik. DE:
Amikor én kint voltam, voltaképpen csak az ellenkezőjével találkoztam, mint amit te állítasz. Ültem Corvette-ben, iszonyú kényelmes bőr ülések, minden extra benne, plusz egy akkora motor, ami elhúz egy egész tehéncsordát. Pontiak (nem jut eszembe a típusa) szintén. De, hogy ne csak sportkocsik legyenek: egy ideig béreltünk kint egy Buick-ot. Alap dolog volt benne a fotelszerű bőrülés, elektromos volt minden, és annyi extra, hogy hirtelen nem is találtad, ha kerestél valamit. Mindez megfejelve egy bivalyerős 4000 köbcentis motorral. Egy álom volt az autó komolyan! :)
Amúgy ahány autóban csak ültem kint (és ültem párban hidd el :), az összesben valahogy nem az jött le, hogy akkor ez most igénytelen kivitelezásű kívül belül. Sőt, megkockáztatom az amerikai autók legnagyobb része totál összkonfortos és abszolút nem szolgált rá a negatív kritikára. Ha az európai vagy a japán kocsik csak fele annyira lennének jók már jól járnánk. :)
Az egyetlen baj, hogy ott kint az összes kocsiban iszonyú nagy motor van, azt itthon nem nagyon lehetne fizetni. Kint persze ebből sincs probléma, mert 1,30 egy gallon benzin. :P -
JAJ!!!! -
természetesen csak eredetiben:) -
akkor ennek a játéknak örülni fogsz :))
corvette ps2-re

-
Csocso hjaja vágtam van már gyüjtés is neki hogy el tudják helyezni szeretetotthonban...
Őt még sajnálom is..
De a másikat a polgár jenőset valahogy nemhogy nem sajnálom,hanem teliberöhögöm...Tegnap volt tévében,még sztárolja is magát..:)
Hábaaaaz..:)
Mellesleg csak poénból mondtam,a kedvenc filmem vígjáték kategóriában mindigis a NE LÉGY BAROM első,gettós része:)))
-
rolika #108876 rotfl
addig örüljenek a pc-sek, amíg ez az arc nem kezd el pl. counter-ezni :-))) -
no mindegy és a "..." ezekből mindig tul sok van -
Ne tessen sértésnek vönni!! -
"pl ki látta azt a mitcsu conceptet ami az egyik jacke chan filmben volt? ""no mindegy""..."
"ez mé ne lehetne teli?..."" no mindegy""..."
Mér mondod a mondatok végén, hogy no mindegy :D nagyon bejön ez neked :) -
nah ilyen filmeket hogylehet szeretni? egyszer bírtam meglesni elég is volt.. szánalmas...amugy tudtad hogy szalacsi ma egy rokkant magatehetetlen tolószékes csávo? -
Hát a legkedvencebb filmjeimben nincs faszság...
Az a tömény valóság,semi kamu,semmi irreális hülyeség..
Tökéletes...
Szalacsi és Polgár Jenő videók rlz:DDDD
Hja amúgy...Bako Pali -Forgatós Pali videó nincs meg valakinek,vagy látta már valaki?? Aszonták havero k baxottnagy,tipikus Szalacsi feeling..:)))))
-
szvsz mind a két film jo volt...és tele volt faszsággal, akkor meg mivan? legkedvencebb filmjeink tele vannak faszságokkal..ez mé ne lehetne teli?... no mindegy... -
én is szeretlek titeket, régeben is és most is.. ez a lényeg!
-
anyyááááááááád ez az ember nem normális ROFL!!:)))))))))))))))
ha igy tudna zongorázni akkor jujj... de ez igy funny, eléggé... -
ugycsinál mindenki mintha széthajtottatok volna már egy két japcsi és amcsi autot...ugyanugy szét lehet hajtani mind ak ét autot.. azhem nem kérdéses ogy ajapcsi motorok jobbak és nem 6ezres motorbol hoznak ki 150 lovat...
ha ugy hajtod a mocit széthajthatod 1-2 év alatt ahogy a haverom az ibizáját...el is adta filléreké...
amugy japcsi autok.. nagyon keveset tdunk mi roluk..mármint hogy milyenek léteznek...pl ki látta azt a mitcsu conceptet ami az egyik jacke chan filmben volt? no mindegy...szvsz az eu auok a legstrapásabb, legigényesebbek...
de valamit valamiért...
egy viper is hűű megha..van ismerősőm aki ült benne... fapados egy auto..rámész egy 20 filléresre és megaszondod hogy melyik odlalára mentél rá...
amugy ugy nyafog néha egy két ember hogy fúúúúj japcsi auto igymeg ugy... apját leszopná ha kaphatna egy sprát azhem...
-
akkor nem mondanál ekkroa faszságokat