HTML szerkesztés
  • Bazsa20
    Szevasztok!

Nos lehet, hogy egy kicsit le vagyok maradva, de én most szántam rá magam, hogy saját honlapot készítsek...
    Mivel még kezdő szinten állok (naggyon is), ezért a Word 97-en kívül más ilyenfajta szerkesztő prg (egyenlőre) szóba se jöhet!!!
    Nos elindítottam a Word (97)-et és hozzá is kezdtem a szerkesztéshez ( kép beszúrás+ szöveg formázás, stb). A lényeg az, hogy már tökre frankón nézett ki a dolog és hát mikor jelentkezzen a gond (!!!!), ha nem mindezek után... MENTÉS HTML FORMÁTUMBAN... és ez a sz.r elmentette ugyan a készítményt, csakhogy a formázott dolgok, bevitt szövegek, és a többi órákon át megszenvedett munkák elvesztek, csak a képet mentette el (???)
    Ha valaki tudna nekem segíteni, hogy mi volt itten a gubanc, azt megköszönném! Gondoltam arra is, hogy talán a Word 97 még annyira fejletlen ezen téren (Mentés Html formátumban...), hogy ugyan a képet elmenti, de a formázás már nem megy neki... Ha valóban ez itt a gond, akkor talán térjek át valamilyen újabb Word-re??? (akkor talán ilyen problémák már nem fordulnak elő)

Ja és ilyen-olyan ultraszuper angol nyelvű szerkesztőket remélem nem sóztok rám, ugyanis ezek már tényleg haladóknak valók...

Várom válaszotokat!