programozas
  • W726
    sziasztok! használok 1 olyan programot, hogy PPJOY. Ezzel egérből tudok joystickot emulálni. Jó benne, hogy az érzékenységet állíthatom. Olyan analóg kontrollert tudtam így összehozni, hogy nincs az a joystick ami ezt űberelné szerintem, olyan pontos. Viszont 1 probléma van vele. a joystick pozíciójáról gőzöm nincs használat közben. pl. a középpontot igen nehéz megtalálni, főleg ha a középpont "területét" (nem tudom hogy is hívják azt, talán holt zóna) minimálisra állítom. Ezért ha valaki segítségemre tudna lenni azzal, hogy egy egyszerű pogramocskával vesztegetné a drága idejét a kedvemért.
    Örülnék ha ezeknek felelne meg:
    -teljes képernyős programok közben is egy átlátszó ablakban számok formájában, vagy koordináta rendszerben látnám a joystick pozícióját. Utóbbi lenne a legjobb.
    -egérgörgő lenyomásával a joystick pozíciója minden tengelynél 0-ra áll. (3 tengelyt használok: egér X és Y tengelyét, a görgőt 3. tengelynek, 2 gombot)

Köszönöm előre is ha esetleg venné valaki a fáratságot, hogy segítene ebben a problémámban. Hali