X-Men I-II-III.
-
egyértelműen csalódás a film számomra, minden tekintetben elmarad az 1 illetve a 2től...
Amit Singer felépített az elöző két részben azt Ratner fél óra alatt lerombolta. ÉS innentől gyakorlatilag indul az ő produkciója. A mutánsok száma szinte annyira sok hogy épp hogy bemutatták őket, 10 perc múlva már meg is haltak (igaz, ez a történet része is) A főszereplők karakterébe sem nyertünk sok betekintést mint az elöző két részben.
Hazafelé gondolkodva arra is rájöttem hogy maga a történet is egy nagy ****ság. Hogy lehet egy mutánst egyáltalán meggyógyítani(vissza alakítani)? Egy ilyen világban mint az X-Mené szerintem ilyesminek nincs helye. AZt meg méginkább nem értem hogy miért kellett ilyen szinten lezárni a történetet (hogy a legfontosabb karakterek meghaltak) Tudom hogy trilógiának szánták (de hallottam hogy lesz folytatás) de egy ilyen képregény filmet nem lehet így lezárni! Ez nem egy könyv aminek van saját endingje amit az író elképzelt, a marvel képregény világ egy soha nem záruló világ, aminek nincs vége. Csalódott vagyok. Többet vártam.
Hab a tortánt volt az mikor Logan azt mondta Jeannek(Phoenixnek) hogy szereti...loál, egy igazi Wolverine ilyet soha sem mondana senkinek.
Stan Lee jó szokásához híven ebben a filmben is vállalt egy kis szerepet :)
5/10