641
X-Men I-II-III.
  • Lacika 79
    de a beton fogva tartotta jó ideig, mikor egy építkezésnél betemette ;)

Más: tegnap este megnéztem a filmet, és a geciqrva mozigépész stáblista közepén kikapcsolta a cuccot. Képzelhetitek, hogy az ott maradt emberkéktől mit kapott, biztos csuklott az anyukája ;)
    Szal valaki pls írja le, hogy mi történik a stáblista után, mert megöl a kíváncsiság.
  • Shiwo
    közbe rájöttem, hogy inkább 1,5..lehet egyesek szerint van az 2 is :D a sapkás megállapításod stimmel..de a kristály is igaz, , abból nyerte az erejét..és a féltesó is igaz...nekem az nem teccett, hogy aszonták a filmbe, ha ecce lendületet vesz, akkor megállíthatatlan..pókicával való csatározásai alkalmával sztem világosan kiderült, hogy abszolute megállíthatatlan, és lendület sem kell neki, hogy törjön-zúzzon..
  • Shiwo
    és pici is lett..mint az újfajta rajzfilmben...ha Hulkból bírtak brutálnagy állatot csinálni, akkor Bulldival is megtehették volna..
  • Shiwo
    nálunk se volt telt ház...olyan 30-40 ember lehetett...
  • Magiszter
    Legalább 1-et eltaláltam. Kivi vagyok hogy mi az. De ha valaki elmondja azt megharapom

Lacc88:
    Én is úgy tudom hogy a prof féltesója és a fején a bili az tulajdonképen ugyan ezért van amiért magnetőnak is a sapkája. Hogy a Prof ne tudjon turkálni az agyában. Arról a kristályos dologról nem hallottam. De ha belegondolsz mi egyszerűbb? Buldózernek adni 10 percet hogy kiderűljön miért is ilyen erős, vagy ráakasztani a "Mutáns Vagyok" táblát?

Meg egy érdekesség. Ha a képregények írója is szerepelt a filmben (a slagos csávó a kertben) akkor miért nem szólt bele a rendezésbe, hogy "bocsi de én ezt nem így képzeltem el".

U.i.: Vááááááá! Má várom a fizunapot. Azonnal berongyolok a legelső moziba
  • apocalypse0
    Nagyon zsír volt!
  • Magoo
    Én jobb szeretem megvenni a filmeket DVD-n :)
  • grebber
    Mindenki letölti inkább :D
  • Lacc 88
    Én hülye elfelejttetm e végén maradni pedig én hívta, fel rá a figyelmet. Vki nekem is megírhatná mi volt a plusz a végén, naon érdekelne.

• Lacc 88
    sztem mint film jó lett de képregény alapján nézve naon mellényúltak, túl sok mindent átírtak. Nem akarok még addig sokat beszélni róla amíg nem látta mindenki, de a legnagyobb dolog amit eltoltak az egyértelműen Bulldózer. A rendezőnek szívesen megmondanám mielőtt ilyen filmet csinál tájékozódjon. Vagy legalább stan Lee elmondhatta volna mi az ábra Bulldózerrel. Ugyanis ő abszolút nem mutáns ez egy hülyeség, a képregényekben is többször elmondta. Az erejét egy mágikus gyémántból nyerte, ráadásul Xavier féltestvére ha jól emlékszem, de ez részlet kérdés. Szóval így elsőre mint képregény alapján készült film nem vok megelégedve de ha nem a szerint nézem akko naon kira lett.

• Magoo
    Arra hogy az előző két rész sem aratott totálisan M.o-n. De mindenhol máshol tarolt.
    Csak járj utána :)
  • STREEX
    Most a második mondatodat mire alapozod?
  • icewolf
    valaki privátban írja le hogy mi volt a stáblista után... Pls...
  • icewolf
    Szerintem jól nyitott... legutóbb a SW 3 premierjén láttam telt termet a westendben....
  • Magoo
    Tuti lesz Wolverine film, meg Magneto is.
    M.o-n az X-men 3 bukta lesz....de a világ más helyein tarolni fog. :) Ebből látszik, hogy M.o-n milyen kevés embernek van ízlése! :D
    Mi is premieren néztük meg a filmet és 10en voltunk a teremben.
  • Shiwo
    én abba reménykedem, hogy amrikiben jól kaszál és jön a Roszó-film :)
  • Magoo
    Sztem kár szindi a sztorit meg egyebet....minden a helyén volt.
    Mertek radikális lépéseket hozni a sztoriban....de én remélem nem lesz folytatás. spin-off-ok jöhetned, de ezt kár folytatni. ÍGY KEREK!
    Egyébként Brett Ratner nem olyan béna ám....azért ő a Prison Break-ben is ügyködött 1-2 jót. És sztem ezt sem baxta el :)
  • Shiwo
    őő..ez félig igaz..képregényben light-osabb volt..(leszámítva, hogy kiírtott egy naprendszert..)
  • Shiwo
    jaja...én is bírtam..sztem Logan mellett az 1ik legeredetibb figura :)
  • icewolf
    LOL. A történetet szidod, pedig azt teljesen a képregényekből merítették... A Sötét Főnix magyarul is megjelent úgy kb 95/96 táján. A szérumos is rémlik... de az nem ugrik be...
    amúgy valaki leírhatná egy spoiler tagba hogy mi volt a felirat után... sietnem kellett a vonathoz...
  • Iori
    Kurt intrója a 2.ben valami fenomenális volt, egyszerűn qrva jó :D
  • Shiwo
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    3-ból 1 talált :D
  • Shiwo
    jah..visszaolvasva erre választ kaptam..
  • Shiwo
    én a krampuszt hiányoltam..ha már eccer szerepelt, akkor hova ment ? haza ? a cirkuszba ? vagy beállt egy kolostorba ?
  • Shiwo
    x-menben is volt rá példa, hogy a holtak késöbb feltámadtak... (nem csak a Dallasban )

a film dúrva, érdekes, folytatást kívánt..amúgy eddig se követte hűen a képregényt..bár az se "követi" saját magát, hisz van a klasszikus, van vmi új féle meg legalább 2 mese-sorozat, amiben megint megvan kavarva a dolog..ennyit a történetéről..úgy hírtelenjébe ennyi..még meg kell emésztenem az elmúlt 2 órában látottakat..

jah, "meggyógyítás", vagy akár nevezzük képesség-semlegesítésnek..emlékeim szerint volt rá eset a képregényben is..csak ott nem csináltak belőle szérumot..
  • Szolnokboy
    olvasd el a cikket itt az sgn, Josh Halloway (Sawyer a Lostból) lett volna de visszalépett, igy a karakter is kimaradt
  • Iori
    de az ő coolos karakteréhez szőrnyüen állt...egy ilyen karaktertől mint ő tőle nem várnék el ilyet
    sok szerelme volt: én inkább lángolásoknak nevezném őket, inkább flört :)

btw hol volt Gambit??? NEm úgy volt hogy ő is benne lesz?
  • Bucser
    Wolverine bevallotta Jeannek hogy szereti a képregényben is tudtommal:) Sőt Wolverine-nek hosszú élete során nagyon sok szerelme volt.....
  • Iori
    egyértelműen csalódás a film számomra, minden tekintetben elmarad az 1 illetve a 2től...
    Amit Singer felépített az elöző két részben azt Ratner fél óra alatt lerombolta. ÉS innentől gyakorlatilag indul az ő produkciója. A mutánsok száma szinte annyira sok hogy épp hogy bemutatták őket, 10 perc múlva már meg is haltak (igaz, ez a történet része is) A főszereplők karakterébe sem nyertünk sok betekintést mint az elöző két részben.
    Hazafelé gondolkodva arra is rájöttem hogy maga a történet is egy nagy ****ság. Hogy lehet egy mutánst egyáltalán meggyógyítani(vissza alakítani)? Egy ilyen világban mint az X-Mené szerintem ilyesminek nincs helye. AZt meg méginkább nem értem hogy miért kellett ilyen szinten lezárni a történetet (hogy a legfontosabb karakterek meghaltak) Tudom hogy trilógiának szánták (de hallottam hogy lesz folytatás) de egy ilyen képregény filmet nem lehet így lezárni! Ez nem egy könyv aminek van saját endingje amit az író elképzelt, a marvel képregény világ egy soha nem záruló világ, aminek nincs vége. Csalódott vagyok. Többet vártam.
    Hab a tortánt volt az mikor Logan azt mondta Jeannek(Phoenixnek) hogy szereti...loál, egy igazi Wolverine ilyet soha sem mondana senkinek.
    Stan Lee jó szokásához híven ebben a filmben is vállalt egy kis szerepet :)

5/10
  • Magoo
    ja értékelés szempontjából szerintem ISTENES :D
  • Magoo
    Na, sok marha kimegy a moziból a felirat alatt :D
    Én meg ott vártam a haverjaimmal...de megérte! A felirat utána rész picit oda tesz és jobb pontot tesz a film végére ;)
    Mindenki várja meg!
  • icewolf
    Én már láttam. :D :D :D
  • Lacc 88
    Mielőtt mek a moziba megnézem a 2-őt, egy kis hangulat fokozásnak. Öröm volt reggel felkelni mert tudtam ma végre 20:00-tól láthatom végre 3. részt. Bombasztikus lesz remélem, csak rövid is sztem.

• DJ Skyline
    én is kíváncsi vagyok rá,igaz még a kettőt sem láttam
  • Magiszter
    Mázlisták
  • apocalypse0
    pár óra múlva indulok a moziba
  • STREEX
    Micsoda véletlen.Ma van Ian Mckellen 67.születésnapja.
  • Szolnokboy
    én printökön megyek, már alig várom
  • Magiszter
    Sorrendben válaszolok:
    -a film végéről a leghalványabb elképzelésem sincs. Valószinű hogy Magneto megint veszit.
    -Jane-el meg szerintem az lesz hogy kitisztul a feje és visszaáll az X-men-ek közé. (amit hallottam a képregényről az alapján)
    -A szereplő halálról meg annyit hogy Küki nagy esélyes, mert csak a film elején szerepel.
    -Árnyékot azért nem hagyták benne mert az őt alakító szinész nem válalta el. Amúgy meg a játékból az jön le hogy hazament Németországba, illetve csak a háttérben szerepel (annyira hogy nincs is a vásznon).

De biztosat csak 9-edike után tudok mondani. akkor nézem meg a filmet.
    De aki látja az Spoiler mentesen írja le hogy milyen volt.
  • Lacc 88
    Az nem biztos mert beszélnek már 4-5-6-ról is szóval lehet félbenhagyják a történetet és a következővel lesz teljes, de őszintén remélem nem teszik ezt a rajongókkal. Én naon sok X-men és Marvel képregényt olvastam de a filmben azért a nagyrészét átírták, úgyhogy csak én is találgatom mi lesz benne. Őszintén remélem hogy egy fordulatos és jó filmet készítettek.
    Ha jósolnom kéne azt mondom hogy természetesen Magnetó itt veszít a Testvérisége felbomlik. Majd vmelyik köv részben átáll az emberek oldalára ahogyan a képregényben is. Viszont hogy Jean ebben a részben Főnix marad-e az naon érdekel.