X-Men filmek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magiszter
Ez hamarosan kiderül. még két hét és premier :-P

Iori
asszem azért mert nem tudtak megegyezeni Alan Cummingsszel, de nem 100

I love this game!

gamerman01
Az Árnyék miért nem lesz benne a 3-ban?

Molnibalage
Hát igen... Ez az EGYETLEN filmszéria ami képes visszaadni a képregény hangulatát! Az összes többi Marvelbõl készült film halál gyenge.(Csak ne fordíották volna félre a magyar! Sebaj, úgyis feliratosan nézem...) X-Men a császár! Ave Ceasar!

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Magiszter
Elméletek a magyar fordítás sántaságára.
Farkas:
Mivel úgy gondolkodott az okos fordító hogy "Rozsomák?! Pf!!! Milyen rosszul hangzik!" ezért talán a Wolverine-> Wolf-> Wolves aszociációján elindulva az okos fejével "Á tudom! Legyen Farkas!" eredményre jutott.
Ciklon:
Nézte a filmet a studióban és erõbõl gondolkodott a Storm név magyarra való lefordításán. Közben Pista a takarító bement a szobába hogy kicserélje a szemetest és amikor felpillantott a vászonra elkiáltota magát "Azta de jó hátsója van annak a szõke ciklonnak!" Fordítómesterünk szeme felcsillant, letörölte az erõltetett gondolkodástól arcán végigcsorgó verejtéket. "Ez az! Ciklon!" Kiáltott fel és homlokon csókolta Pistát majd elrongyolt. Pista sajnos színtévesztõ ezért látta a fehér hajat szõkének.

Szerintem valami ilyesmi történhetett a fordításoknál.

De várok további elméleteket is.

rágógumi
na én má várom a 3. részt

~~o ~~o ((O))o~~ o~~

Bucser
Igazából nem érdekel hogy hol hogy hívták. A WOlverine SZÓ jelent ROZSOMÁKOT! Ami egy élõ faj ergó máshogy fordítani és használni ezen egyszerû okoknál fogva baromság. És éppne ezért fingom sincs, hogy a drága fordító honnan vette a Farkas-t? Mivel sem rozsomák és a farkas nem hasonlít egymásra mint élõ állatok sem pedig az angol név nem hasonló. Úgyhogy a világegyik legnagyobb talánya.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Az idõ múlása miatt. Ugyanis a pubertásban sokkal gyorsabban fejlõdnek az emberek😊 Rozsomáknak meg tök mindegy hogy 10 év ide vagy oda😄 A történetek nem 1-2-3 év alatt játszódtak le hisz rozsomák vándorlása is majd egy 5 éves periódus volt amíg a multját kutatta (tehát az elsõ és 2 rész között is jó pár év eltelt...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Magiszter
A Szereposztást tényleg eltalálták. (Pikár kapitány és Gandalf a két fõvezér...:-))
Szerintem az elsõ rész is zseniálisra sikeredett. Tökéletes felvezetõ egy 3 részes sorozathoz. Megtudtuk belõle hogy ki, kicsoda, mik a nézetei, hova tartozik...
A második rész a történettel is és az új speciális megoldásokkal is rátett az elsõ részre. Remélem (és a trailer alapján ûgy tûnik) hogy ez a tendencia megmarad.
(érdekesség: a filmben az elsõ részben még másvalaki játszotta Pyro-t. És ahogy hallottam a 3.részben meg más játsza majd Shadowcat-et mint az elsõ kettõben. Nem zavaró annyira, csak a tudat :-))
A fordításról meg csak annyit hogy azt hiszem az egyik részében pókember rajzfilmnek Wolverint Pézsmapatkánynak hívták. Dobtam egy hátast a nevetéstõl :-) Szóval nem kell mindenkibe belekötni aki "A Film" szerinti neveket használja.

Bucser
Engem anno nagyon magával ragadott a karakterek megvalósítása.. (Ian McKellen tökéletes magneto ahogy Wolverine figurája is nagyon jól el lett találva Rogue-é is valamint Prof X szerepére pPatrick Stuartnál alkalmasabbat el sem tudnék képzelni) SAberTooth olyan volt amilyennek lennie kellett😊 Brutális és óriási. Mystic megígézõ és gyönyörû még a kék bõrével is (nem semmi teste van) valamint szerintem Jane Grey alakja is nagyon jó lett😊 Haléle Berryrõl el sem tudtam volna képzelni mint Storm korábban de bizonyított a filmben nagyon is jól.

Szóval nekem az 1-is 2-is fent van a polcon eredetiben mert imádtam õket😊

STREEX
Nekem is ez a véleményem

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

apocalypse0
premier

apocalypse

Senkit nem akarok megsérteni, de az elsõ X-men enyhén fogalmazva nem volt túl jó (vagyis eszméletlen szar volt). A második viszont nagyon tetszett, ezért már alig várom a 3. részt. Remélem jó lesz. Az elõzetese mindenesetre jó volt.
Magiszter
Nem vagyok "akkora" rajongó. Azért írtam oda az eredeti neveket is mivel sok a rajongó és ne kössenek annyira belém :-) Meg ugye bár az az igazi nevük. A magyar "szinkronmesterek" meg "szép" munkát végeztek a fordítás terén. (mielõtt nyílvánosan akasztanátok: írónikusan mondtam :-p)
Node a lényeg hogy már nagyon várjuk az X3-at.
Ki mikor fogja megnézni a moziban?
Én 26.-ára tervezem.

minden szereplõ benne lesz?
mikór lesz a 3 a moziba?
Iori
nem lesz benne a 3ban

I love this game!

Bucser
"Farkas/Wolverine
Ciklon/Storm"

Jujj ha ekkora rajongó vagy akkor felejtsd is el ezeket a neveket gyorsan... Storm az Vihar volt a magyar képregényekben Wolverine pedig ROZSOMÁK.

Nightcrawlerrõl: Nem tudom én örülnék neki, hogyha kezdõ belépõ karakterként az elsõ 10 percet az egyik leglátványosabb jelenettel osztatlan figyelemként megkapnám... Valamit Nightcrawler szerepe középpontjában soha nem a beszéd volt.. ahogy Rozsomáké sem... A beszédet bízzuk Jane Grey-re meg a Profra meg a Mystic és Magneto párosra. A többiek dolga a gyakás😄

Magiszter
Árnyék/NightCrawler tényleg nagyot alakított a film elején, de utána õ is a tipikus háttérszereplõk csapdájába esett. Azaz csak 1-2 mondata volt és csak 1-2x mutatták hogy tényleg ott van.
Reménykedjünk hogy még látjuk a 3. részben. Már nagyon várom...

Magiszter
Én bármit kinézek a rendezõkbõl. :-)

David01
Nekem is nagy kedvencem Magneto de pyro is nagyon tetszik csak kár hogy tényleg keveset szerepel a filmben.

Punker
szerinted egy 30+ éves manusz fogja eljátszani a 10 év alatti kisgyereket?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
a teleportos csóka is szimpi volt

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Magiszter
Kedvenc karaktereim:
1., Magneto (A Stílusa, vezetõ egyéniség, szuggesztív alkat, jók a szónoklatai)
2., Farkas/Wolverine (Az egyszerû megoldások "embere", erõvel bármi elintézhetõ, ahogy ércelõdik Küklopszal:-))
3., Ciklon/Storm (határozottan a képessége tetszik a legjobban:

Farkas: "Van fegyver ezen a repülõn?"

Kár hogy a többi karakter (Kolosszus, Árnyék, Árnymacska, Pyro...) nem játszott sokat (értsd: max 5 percet a két részben) De a 3. rész trailerében úgy tûnt hogy már õk is azért szóhoz jutnak.

Magiszter
Tehát ha játszik benne akkor max 2x5percet amíg erõsen merengõ gondolkodó arcot vág.:-)) Kár hogy nem lehet többet tudni a filmrõl, pl ki lesz a kis Magneto (remélem valami okos leonárdó di kapriót rakja be, ezzel megalapozva a totális bukást:-)))

Tényleg. Mivel eléggé ellaposodott a topik ezért egy kérdés minden idetévedõnek:

Ki/kik a kedvenc karaktereid az X-men 1,2 filmben? (ha több is van lehetõleg tetszési sorrendbe írd) Egy pár szavas indoklást is mellékeljetek.

Magiszter
Nem jó a hang? Én a 480-as HD-t szedtem le és nekem tökéletes a hangja. Amúgy tényleg jó a trailer, sokat mond de nem mindent, felkelti az érdeklõdést. Profi munka :-)

Punker
valamiért sz@r a hang de nagyon ütõs trailer 😊

Punker
biztos visszaemlékszik

Magiszter
Ezen a linken X-men 3. HD trailer letöltheted. Persze angol nyelven

Úgy körülbelül mikor lesz fent a trailer a letöltések közt? Tudja valaki?
Magiszter
Most nézem hogy Ian McKellen játsza majd Magneto-t. Az érdekes lesz mert ha a gyerekkoráról csinálnak filmet mit keres benne vénségként?
De azért kiváncsi leszek rá mit tákolnak össze belõle.

Magiszter
Hajaj de még hogy!<#vigyor0>Számolom a napokat. És állandóan nézem a HD-s trailer-jét. A zenéje nagyon tetszik. Remélem csinálnak filmet Logenrõl, mondjuk a mûtétét követõ eseményekrõl, vagy hogy, hogy került a Sós tóhoz és "kés" alá. De egy Magneto életét feldolgozó filmnek sem mondanék nemet. Mondjuk nem hiszem hogy túl izgalmas lehet egy náci munkatáborban. Bár miután felfedezték a "tehetségét" lehet hogy "különleges bánásmódban" részesítették. De ajánlom a készítõknek hogy még sok-sok évig legyenek X-menes filmek.

God of War
várom már a harmadik részt ti is?

...Leondídász, és 300 bátor katonája...

David01
Biztos jó lessz.

apocalypse0
Azt már régebben bejelentették.
Ez a magneto viszont új. Kiváncsi leszek rá!

apocalypse

Iori
Wolverinek is lesz külön movieja

I love this game!

Punker
Plot Outline: A young Magneto seeks revenge on the Nazis who killed his family while befriending a young Charles Xavier.

bõvebben jövõre 😊

STREEX

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Magiszter
Végre valami jó hír. Akkor nyár végére már kint lesz DVD-n is remélem.

Iori
de, sõt MO.n egy nappal hamarabb 25.én mutatják be

I love this game!

Magiszter
május 26.-án jön ki az amcsiknál. a fene a pofájukat <#gun>. tényleg, nem úgy lesz megcsinálva mint az x2-nél hogy szinte az összes országban egyszerre adják ki?

David01
Igen, már lehetne tegnap 😊

Ha lesznek még további részek remélem az egyikben Apokalipszis történetét fogják boncolgatni. De én is csatlakozom az elõttem szólókhoz a trailer alpján sztem jó lesz a film és nagyon várom, bár még a nyár olyan soká lesz<#rinya>

Én úgy tudom hogy lesz 4 és 5 is.

Bucser
Megnéztem megnéztem. De mikor jön már mikor jön már???
VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Hát ez tényleg zsír!!
Remélem megközelíti a Singer filmek hangulatát!!

MrSpock
Frissítened kell,elõször nekem sem,aztán leszedtem egy újababt,és máris vitte.

Go Jeff Go!!!!

Bucser
Nekem valamiért quicktime nem játsza le....

MrSpock
Huuh,végre egy trailer ami elég ütõs!
Csatlakozom az elõttemszólókhoz!Várom!

Go Jeff Go!!!!

Rage47
Most néztem meg... nagyon áállatt!! Kár h pár hónap még<#szomoru1>