X-Men I-II-III.
-
Én szerintem onnantól kezdve hogy kishazánkban immáron a 3. rész-t is úgy adják le hogy Logan/Farkas és nem Rozsomák, teljesen értelmetlen azon vitatkozni hogy a Wolverine az most mi is.
Ha ez az X-Men képregények fórum volna akkor megértem a felháborodást. De ennek a topiknak a címe "X-Men filmek" A filmben pedig a csodásan leleményes és nyelvtanilag korrekt, megfontolt, kivitelezésben jeles fordítóknak köszönhetően a Huge Jackman (tudja a rosseb hogy írják) által megformát karaktert, Farkassá nyílvánították. Ettől a pillanattól kezdve pedig a vitánk, arról hogy most a Farkas az Rozsomák, avagy nem, értelmét veszti mivel a fent nevezett topik a filmről szól. Éppen ezért a Wolverine/Farkas elnevezések a helyén valók. Aki pedig furmányosan agyatekert monológokat ad elő azzal a célzattal hogy meggyőzze a tisztelt publikumot affelől hogy a Wolverine az a Rozsomák és aki mást mond az szellemileg korlátolt, azok az egyének pedig kéretik ezen hozzászólásaikat azoknak célozni akik a képregényről diskurálva ejtenek ilyen egetrengető nyelvtani és fordítási hibákat. Ezt a kis kérelmet azzal a megfontolással írtam, mivel az ilyen és ehhez hasonló hozzászólások számossága immáron meghaladja azt a határt ami még elfogathatónak számit. Egy másik X-men filmes topik 90%-át is a Rozsomák és a Farkas Wolverine-el való azonulásáról szóló viták töltik ki. Ez úton kérem minden tisztelt forumolvasó X-men képregény fan elnézését és megértését.
Köszönöm figyelmeteket.