-
algor91 #22672 Cím : szövetkezte Squadmates tengerészgyalogost PK4
A dátum befejeződött : 9-25-04
Verzió : A.M.S. 0.31 A
Szerzők : Altroth Akenzie vagy mi van egy névben
attól függően, milyen játékot láttál.
Internetes oldal: Nincs még.
Másik fájlok szerző által: Ez az első fájlom
Leírás: Creált 6 őrt és 6 következő osztályt
tengeri gyalogosokat kik tudnak segíteni neked beatupok*
a te oldaladon elhelyezkedő gonoszok.
További hitelek : Doom III teremtői id Software
A MAD Tank fanatikus, aki hallgatott engem
ordíts a szerencsétlenségekről. A hülye lezuhan
A barátom, akit hívni fogok Ceassának mert bökdösök
én javaslatokkal amikor nekem csalódást okoztak
az AI Scripting anyag.
======================================================================
* DOOM III fájlok beleértendőek*
Térképek: nem
Hangok: nem
Zene: nem
Grafika: nem
DLL: nem
Szövegkönyvek: igen
Más: nem
* Játékinformáció *
Térkép : A legtöbbjük, egy kevésnek nincs AI Arease.
Hajadon játékos: igen
Szövetkezet 2-4 játékos : nincs
Halálos viadal 2-4 játékos : nincs
Nehézség beállítások: nincs
Új hangok: nincsenek
Új zene: nincs
Új grafika: nincs
Új játék DLL : Nincs
Új szövegkönyvek: igen
* Telepítés *
Tedd a Doom3/Base könyvtárba a Pak100 PK4 fájlt. Neked hozzáférésre lesz szükséged a te
konzolod, sok helyszín mutatja meg neked, hogy a konzolod mi, ha te bizonytalan vagy. Következő az irányítás alatt
kiválasztani, hogy melyik tengerészgyalogost szeretnéd. Ha neked már van egy Pak100 fájl, átnevezheted vagy azt, vagy ezt
valami másra.
Ennek a fájlnak van egy új Doom_Main Script -je, hogy annyira menjen, ha futtatsz egy módot melyik tartalmaz egyet,
bele fog avatkozni. Ezért egy javítással könnyű átkeresztelni ezt a zip fájlt
pak100.pk4 . zip és behúzol mindent a predesignated mappába . Ne másold a
Doom_Main.script -et . Hozd a kedvencednek a mod*() fő szövegkönyvét és add hozzá a következőt:
#include "script/ai_human_marine.script"
#include "script/ai_human_marine_follower.script"
Megmenti azt, és képes leszel, hogy egyszerre több módot*() futtass. Arról győződik meg, hogy mind DEF alatt vannak
és a doom3 alapjegyzékének a SCRIPT dossziéi . . defs bemegy defbe*() és . scripts megy (scriptbe)
szövegkönyvbe. Könnyű huh?
Játékmenet információ *
Ezzel a kicsi fájllal több új entitást tudsz lerakni a Doom 3 világba. Mindegyik entitásnak van
egy szövetséges csapattagja, aki boldogan cuppanni fog bármilyen Zombie-n vagy Démonon, ki történik
legyél a területben vele. Kettő van mindegyik osztályból, vagyis egy őr, aki őrzi a területét, és
egy másik, aki követni fogja a játékost körbe ha szükséges. részt fog venni Az őrtengerészgyalogosok nem igényelnek semmit
tőled, de, a követőtengerészgyalogosoknak szükségük lesz egy wakeupra bármelyik hívása egy ütés az arcban vagy csak
fényesítés a zseblámpáddal akkor el fognak kezdeni követni téged. Hasznos ha megerőltető telepítésre
valami és te nem akarjátok őket miközben épp még vesztek részt. Lerakni ezek közül bármelyiket, arra használni ~, vagy
a konzolod (vagy CTRL+Shift+~ ha nem adtad hozzá +seta com_allowConsole 1 a parancssorodhoz
még) akkor lerakja a következő tárgyak közül az egyiket.
human_marine_machinegun
human_marine_pistol
human_marine_shotgun
human_marine_plasmagun
human_marine_rocketlauncher
human_marine_bfg
human_marine_machinegun_follower
human_marine_pistol_follower
human_marine_shotgun_follower
human_marine_plasmagun_follower
human_marine_rocketlauncher_follower
human_marine_bfg_follower
Mindegyik tengerészgyalogos van sorta tökéletesíteni ahogy kölcsönvettem egy Zombie Security fickó animációit és az
egy emberi biztonsági fickó bőrei annyira annyira előre. Valamint új modellek nincsenek annyira, a fegyverek közül mindegyik
vegyél kölcsön egy különböző fegyvermodellt, amíg ki tudok fejleszteni egy javítást. Ez fölé tudtam tenni egy próbababát de
ez furcsának tűnt, ahogy tudtad látni egy részét lövöldözni azután egy másik, éppen kinnhagytam azt. A tengerészgyalogosok
véletlen 125-175 ish egészség és páncél javarészt lépést tud tartani veled ha leraktál egy következő
verziót. Mutatványokat fognak végrehajtani hogy golyókat térjenek ki, amik hasonlóak azokhoz a Zombie tengerészgyalogosokhoz, akikkel találkozol.
A Pistol tengerészgyalogos szintén egy harci pajzzsal jön hogy segítsen megóvni őt. A tengerészgyalogosok közül mindegyik
kikopik az sorra észrevehető tengerészgyalogos melyik nincsenek ellenséges egységhasználatok. Könnyűbbé teszi azt hogy szedje őket
kint egy tűzharc alatt. FIGYELMEZTETÉS: A BFG nem különbözteti meg a szövetségeseket és barátokat. Ki fogom javítani ezt
egy későbbi frissítésben de most, mindkettő tied és a tengerészgyalogos BFG-je barátságos mérkőzéseket fog megtámadni egy
vengence ha az útban vannak. Ha látni akarsz egy BFG tengerészgyalogost csinálni biztos istent, harcolni vele módban van
vagy győződj meg arról, hogy nem igazán vagy túl zaklatott a haldoklás kilátásával.
Néhány Singleplayer térképnek olyan láthatatlan gátlói, amik meg fogják akadályozni, hogy a tengerészgyalogosaid költözzenek be, vannak egy
területen. Ha ez történik, igazi megoldás nincs kivesz egyszer lerakni egy frisset vagy
a Nincs-szörny sétaterület. Halott tengerészgyalogosok a testek nem lehetnek gibbedek() félre. Arra ha egy van nem
ott hirtelen meg tudod találni a testét és tudod tudni, hogy mi történt. Össze tudod gyűlyteni elesett tengerészgyalogos
fegyvereket.
A tengerészgyalogosok használnak néhányat, amit alapvető Radio parancsol, melyik ad neked, egy ötletet, hogy mit tesznek. Ha egy kiabál
az helyessé vagy ballá válik, azután ő valószínű van. Ha ordít, beköltözöm ő valószínű
támadja valami szörny. Mindig nem fognak rádiózni, ahogy ez valószínűleg bosszantóvá válna, hogy hallgassanak
ők folyamatos. Ekként van most azt könnyű tolerálni és olyan remek. Könnyebb felismerni őket
emberek erre levő zombik fölött túl távolról.
Ez valaha az első kibocsátásom bármilyen játék. Roham idő, amit használtam, az az anyagiskola tanít engem
valami másik. Egyébként tudom, hogy ez nem tökéletes de ez az első enyém
bármilyen játékra, amit kibocsátottam. Frissíteni fogom azt ha idő megenged én elfoglalt vagyok.
Ha neked van bármennyi, a kérdések vagy a megjegyzések leejtenek nekem egy sorozatot [email protected]él.
Élvezd a szövetséges tengeri Squadmatesedet!
Alap: . húzott ki def fájlok és . script fájlok pak00.pk4
Elkészítésre szánt idő : 2 nap, több órák, a szerencsétlenségek
Editort használták: Jegyzettömb
Ismert bogarak : Követőtengerészgyalogosok néha egyszerűen nem fog kimozgatni az útról mikor te
nyomulsz ellenük. Néha ők. Annyira keveset dolgozom
bosszúság. Ez vicces, amikor fonnak körbe és körbe , bár. Legjobb
megoldás az nem csapdába ejted magadat egy egy út előszoba velük hacsak nem
te akarsz noclip kódot.
* Szerzői jog / engedélyek *
A szerzők testalkatba használhatják ezt a módosítást egy alapként és tanulhatnak.
Elküldheted ezt a módot, feltéve, hogy tartalmazza ezt a fájlt,
nincsenek módosítások. Elküldheted ezt fájl bármilyen elektronikus
formátumban (BBS, Diskette, CD, , stb) amíg tartalmazza ezt a fájlt. Ha használt bármilyen fajta módosításban adj hitelt hol esedékes a módosítás.