Namost kint van egy olyan hogy felbontás állítása!
Ez felett ugyebár van 4 minőségbeállítás, asszem ultra a legfelső....
Namost ez úgy működik, hogy akkora élsimítást tudsz berakni, amekkora minőségen áll a játék...
Tehát....:
nekem mondjuk magyarul van:
Nagyon Jó---->16x
Jó----------->8x
Közepes------>4x
Gyenge------->2x
ez annyit jelent, hogy ahová állítod, akkora élsimítást enged max....ha mondjuk kint csak közepessen van akkor 4x-nél magassabbra nem tudod majd felrakni...a haladó beállításoknál az AA-t.
Ja és van még egy rossz szokása mégpedig az, hogy ha mindent jól csinálsz és mondjuk beállítod pl.: hogy jó és ugye mellé beállítod a 8x-et akkor is miután elfogadtatod vele és ujraindítod a játékot, akkor visszaáll az AA.
Namost én ezt úgy játszottam ki és nemtuom, hogy miért van ez, de ha bemész a haladó beállításokhoz és átváltod az AA-t 8x-re, utána ugye 1x elfogadtatod a géppel a változtatásokat, és kilép megint a felbontáshoz.
DE!!!!!!
Ilyenkor ne indítsd újra a gépet hanem még 1x vagy 2x menj vissza a haladó beállításokba és megint tekerd az AA-t 8x-re és újból nyomj a változtatások elfogadtatására és így ha 2x 3x csinálod meg ezt egymás után, hogy ki be lépkedsz, akkor utána indítsd újból a játékot.....
Én is véletlenül jöttem rá, de nekem máig is így működik, sőt még a Quake 4-nél is.....