Hele, lehet már 1szer leírtam, de ugy érzem ujra le kell irnom, hogy nagyon megtetszett ez a játék, főleg a ROE nak köszönhetően. Amióta azt végigvittem, azóta a doom3ra is tök máshogy tekintek(azota ujra elkezdtem).
az igazi ok ami miatt igazából el kezdtem ezt a kommnetet, az amugy az, hogy ráleltem a készülő DOOM1, DOOM2, mododkra, és rengeteg jó, single player pályára, meg multiplayerben készített ingém videókra. Ezeket szeretném veletek megosztani, hátha van olyan aki még nem hallott róluk.
kezdjük a multival! először is lenne pár multis videocska INNEN. ezek közül is kiemelném ezt a TRICK JUMP videót, nagyon komolyságos. aki esetleg kedvet kapott bunnyzás megtanulására az www.d3frag.de.vu erről az oldalrol töltheti le hozzá a modot és mappacket(csak 1.1 el müxika bunny, állítolag 1.3 ban ujra lehet majd használni)!
single modok, páran linkeltek már ide modokat azokat nem említeném.
map learning
map TimeCop
map qx/qxd3sp1
map obihb/obihb01/obihb01.map
map kiltron1
map d3base1
map dbz
map arena
map boneyards
map enceladus
map rematch
map f99StoneHalls
én ezeket prószáltam van köztük jópár nagyon fasza kis map!
ezeket le tudjátok tölteni a doom3.filefront.com oldalrol ugy hogy rákerestek a map nevére, vagy a downloads,maps,singleplayer maps menüben kikeresitek! ezen az oldalon amugy szinte minden megtalálható ami DooM3.
azthizem mindet leírtam amit el akartam mondani, mindenkinek jó böngészét, játékot kívánok!