• Andie
    Ja, érdemes elolvasni a felvett pda-kat meg video diskeket. De egyébként a vörösen gözölgö hullák is elég "beszédesek". Egyébként panaszkodtak itt sokan a doom3 együgyüségére, hogy a hl2 nyomába sem ér, csak menni kell elöre, azt löni, eltévedni sem lehet, a zárt rekeszek számai is max a szomszéd szobában vannak... hát nemtom milenne, ha még megbonyolitották volna
    Na mindegy, mindenki elakadhat, csak nem szabad csipöböl a fejlesztöket szidni.

Tegnap tovább haladtam 2 pályát, hát kezd durvulni a dolog (marine fokozat). Ezek a kékgömb dobáló izék elég fürgék, ha már kettö jön, benyomom a lassitást. Most még lehet vagánykodni, mert mindenfele elszórt hullák vannak, de késöbb gondolom már spórolósabban kell. Egyébként van valami bevált módszeretek a sziv-használatra? Mert ez a mostani :
    - lopakodok elemlámpával/fegyverrel, egyszercsak elöttem/mögöttem terem 1/2/3 szörny
    - megijedek
    - elökapom a szivet, aktivizálom
    - automatikusan visszavált az utolsó fegyverre, remélhetöleg nem elemlámpára
    - elkezdek irtani.

Jól jönne egy gyors-gomb, ami elövétel nélkül aktivizálja a szivet, mint a maxpéjnben. De végülis igy is meg lehet szokni, csak hátha ti már okosabbak vagytok

A duplacsövü szupershotgunt hol lehet megtalálni? Mert én mingyár az elsö percekben egy kis oduban találtam egy hulla mellett shotgunt, de ez sztem nem dupla, úgy emléxem ilyen volt az alap játékban is...

Ja, és kemény volt ott a bejárat elötti lebegö hellknight, nagy nehezen rájöttem, hogy kell kinyirni, de nem volt eccerü. Elrohangálni a tüzlabdái elöl, elkapdosni a zöld pászmákat, és még ráadásul célozva rálöni...
    Egyébként ez a gravity gun kétélü kard. Jópofa messziröl a szörnyekre hajigálni a dobozokat, meg elkapdosni a plazmagolyóikat, de amint közelebb érnek, és elkezdenek karmolászni, hát lemegy a fél életem, mire elöveszek egy normális fegyvert... Nemegyszer megszivtam. Azóta nemigazán mászkálok a GG-vel, bár ha ügyesebben lehetne használni, a kedvencem lenne.