Gabe18#21388
Hát nem tudom a készitőknek hol szállt el az agya,de a 3. főellenség után vagyok és az itteni páyarészek már kezdenek ilyen agyamentbe fordulni.A rakétavetős csontváz az már ilyen alap ellenséggé vált 2-3 darabokat küld a game/folyosó.
De az előző szitu az mindent betetőzött.Egy kis kiftel lemegyek,ott egyből nagy sistergések közepette megjelenik 2 csontváz.Kb egy 5x5 méteres helység ez,szóval esély semmi,"gyorsan" visszaliftezek az emeletre (-60 energia),és onnan legépfegyverezem őket.Liftel le,ott egy kis ajtó,azt kinyitom,de minek.Bent tök sötét de már villanak a csontvázak rakétái,meg a jellegzetes vartyogásuk hallatszik.Visszavonulás,várakozás,csak kijönnek akkor szijjel lövöm őket az ajtóban.Semmi.Kinyitom megint lőnek,de nem jönnek közelebb...Na mondom itt már használni kell a lassitást.Na idő lelassit,benyomulok.Hát pontos számadatokat nem tudnék közölni.Volt legalább 3 csontváz,2 zöld energialabdás Imp vagy mi az,2 abból a folyamatossan teleportálódó lényből,és egy olyan 4 lábon járó óriási valami.De ezek csak ilyen hozzávetőleges adatok,mert kb annyit tudtam csinálni hogy lő-tölt,lő-tölt,miközben orditás vonyitás,vartyogás sistergés hallatszik.
Azt hogy miképpen éltem túl magam sem tudom,de rossz belegondolni mi lesz itt a legvégén...