• Andie
    Persze hogy megy, legalapvetöbb programozói fogás, hogy a registryben rejtegetünk el ilyen infókat. De átbaxtuk

Nos, lenyomtam az elsö pályát, hát jött a régi feeling
    Ezek a röpködö koponyák nem jelentenek kihivást, de az impek hozták a formájukat :) Amikor a feljáróhoz értem, ott leszakadt egy lépcsö, hát attól berosáltam, kihagyott 1-et a szivem
    Apropó sziv! Mit lehet kezdeni ezzel a cuccal a kezemben? Vagy késöbb kiderül?

Egyébként a pályában sok változás nincs, ugyanolyan sötét minden, elemlámpázni kell mindenhol, de remélem lesz jobb is. Szépen megkaptam 3 fegyvert, a gravity gun elég tutkó, még ha HL2böl is való (biztos Gordon hagyta itt ). A tárgyakat nemigazán tudtam érdemben hajigálni, mert ha hamarabb felveszem, mint a szörny megjelenik, akkor kisül a fegyver, és elejti a cuccot. Ha meg már megjelent a szörnyike, akkor már nincs idö tárgyat keresgélni. Ellenben a röpködö kopikat szépen lehet dobálni, az impek tüzgömbjét meg faszájul visszahajintottam nekik

Node gondolom lesz ez még igyse. Mostmár szunya ittis, de holnap folytköv! Jóccak! És thx mégeccer a gyors segitségért

Ja, majd beszélek a srácokkal, és megcsináljuk az expansionra is a magyaritást, ha igény van rá. A mostani eléggé berosált a kiegtöl, mindenfele string hiba volt