Lol lenne, csak kár, hogy hibás. Ha "is" van, akkor oda fönév kell. Azaz pl "Doom3 is cool", vagy "doom3 is crap". Ha ige van, azaz pl sucks, akkor nem kell "is" - kivéve ha folyamatos jelenben irod, de akkor meg "doom3 is sucking". Na mindegy.
Tegnap megint elkezdtem a játékot, egyel nehezebb fokozaton, és immár az új videókareszommal
Kicsit feljebb toltam a beállitásokat, és még mindig szépen viszi, 30 fps alatt (gef4ti4200. eddig 3ti200 volt)
Játszottam kb 30 percet, de megint rá kellett ébredjek, hogy éjszaka nem lehet. Fél éve már végigjátszottam, igy valamennyire sejtem, hogy mikor, hol fognak rámtörni a monszták, de még igy is para a javából. Sokszor külön bátorság kell, hogy be merjek menni egy szobába
Mióta legutóbb jáccottam, lecseréltem a monitoromat is, egy 19''-os TFT -re, és bizony elsö nekifutásra igencsak zavart, hogy ezekben a sötét játékokban zavaró a tft azon tulajdonsága, hogy nincs fekete. Thief-ben és Doom3-ban is a sötét folyosók nem feketék, hanem szürkén világitanak, de ennek ellenére sem lehet látni bennük semmit. Igy a fényeröt fel kellett tolnom, ettöl mégszürkébbek lettek a sötét helyek, de legalább már látom mi van a sarokban.
Most, hogy fél év után megint elinditottam a játékot, és nemtudom milyen volt a CRT-n, érdekes módon abszolute nem zavar ez a dolog. Ha most kérdeznék, azt mondanám, gyönyörü a kép. Látom a sötét szobában a túlsó sarokban álló ládákat, és a fekete elég fekete. No persze ha visszatenném a crt-t a mostani mellé, egész más lenne a véleményem. Szóval igaza volt annak, aki fél éve azt mondta, hozzá fogok szokni.
Letöltöttem a Four Weapon Flashlight Mod-ot, ezzel már látni is lehet, hova lö az ember. Nincs olyan opció ebben, hogy ki/be kapcsolja a fegyverekre szerelt lámpát? Néha, ahol nincs sötét elég zavaró, hogy ég a lámpa végnélkül