DOOM 3 and Resurrection of Evil
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
http://thenamelessphoto.com/
Lenne egy kérdésem! Ati radeon mobility 9600 128 mb ram kártyával nem indul el a játék! Legfrisseb driver van hozzá felrakva!
Lécci segítsetek! És bocs ha már volt hasonló láma kérdés de nem olvastam végig a 20000 hozzászólást :\
Mikor kezdik majd felyleszteni?
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
asszem...
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Nade a lényeg: Hogy a faszba kell kinyírni a fõszörnyet?
Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
THX
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
Bocs mindenkitol, nem ide illo kerdes de nem tudtam hol kerdezhetnem meg, ha tud valaki Pesten jatek softver boltot, legyen szives irja meg priviben. Koszi
Media Markt, Tesco, Electroworld, CD galaxis kilove itt nem talaltam a programot amit keresek.
Koszi elore is a segitseget!
Köszi a segítséget.
Leszedtem a keresoket, aztan amig nem jottek az ujak, raengedtem egy tar plazmat a horcsog folott levo vilagito nemtommibe. Igy el is pilledt.
Raksival közelrõl leszedtem a Keresõket (asszem ez volt a nevük), aztán raksival, vagy bfg-vel, amit éppen értem, lõttem a teleportot.
A dologhoz az is hozzá tartozik, hogy teligázzal kell végig rohanni, viszont mikor kinyírod az éppen aktuális utolsó Keresõt, olyankor a fõgeca, legyen MINDIG a látómezõdben, hogy adagolhasd neki a szeretetcsomagot. Keresõk ellen akár a bfg is mehet, a talaport ellen ha minden igaz a raksi jobb.
Ha ügyes voltál, van 96 vagy mennyi raksi mikor odaérsz, az elég.
a pokol végén járok a nagy khöcsögnél.
hogy tapossam ki a belét?
leszedem a vamzer lámpácskákat aztán adom neki de csak néha pirosodik el a célkereszt,h eltaláltam....
mi a nyitok titja mert már kifolyik a szemem!!!!
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
Tudtok valami megoldást rá??
(Konf.: ATI 9600 Pro, Cat. 4.9. DX9c)
A Doom3-ban tök jó kis dolgok vannak, de Istenigazából nem hoz rám frászt, mert úgy vagyok, hogy féljenek tõlem a szörnyek, aztán elõveszem a plazmát, és kiírtok mindenkit! Meg tök jól eljátszadozom a zombikkal. Közel megyek, elõveszem a pisztolyt, aztán belelövök egyet, közben mondogatom, hogy: Hopp, zombi, hopp, gyere, itt vagyok, aztán hátrálok. Mellesleg halálra nevettem magam az egyik zombin, jött felém a sötétben, és a kezében lámpát tartott! Kész! Okos zombi! Tök röhejes volt:-)
Szóval rohadt jó hanghatások, nevetések, meg minden, de én teljesen máshogy élem bele magam, nem félek, hanem totális haraggal nyomom, "ezt nektek, rohadékok" felkiáltásokkal.
Viszont az eleje tök jó, ott tényleg motoszkál valami kis para-féleség, mikor végigsétálok a bázison, mindenki él és mozog, de mikor mindenki zombivá válik, meg meghal, tökre rátör az emberre az "elmagányosodás" érzése: Jujj, de szar, mostantól egyedül vagyok, ezer szörny ellen.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
on
én még durvábbakat is. úgy befostam néha ,hogy csapkodva kikapcsoltam gépet meg ilyenek.(perc mulva meg vissza szal).. ez semmi amit ez a faszi lenyomott. 😄
szerintem real 😊
meg jópofa feje van a srácnak 😊
ismerek pár embert, aki nem nyomta egyedül, vagy 5.1-es csipogón felváltva játszottak.
mindenki máshogy reagál ingerküszöbtõl függõen, én egyszer ijedtem meg összesen, mert elég kiszámítható volt.
a srác a delta labs vmelyik részét nyomja a videón, annak azért volt hangulata a pálya elején.
szal szerintem jó a videó nagyon, olyan mint a práterben az a gömb amibe beleülsz, fellõnek ezerrel, aztán meg leesel szabadesésben, a nézõk meg lent röhögnek az arcokon a tvn. jó poén.
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
egyedül - mert bazdemeg a single play mióta csoportos foglalkozás? Hozzak nézõket a házba ha játszani akarok?? (sok italt nyelnének le unalmukban, mert szerintem nem túl izgalmas)
Amúgy a videót nem néztem még meg, csak mondom...
azonnal töccsétek ezt a kötelezõ darabot, jól!
48 mega, de megéri!
egy srác nyomja töksötétben, egyedül a dúmhármat, nightvision webkamerával meg veszik a fejét közben 😊
teljesen kész 😊
ehun e, mer nem tudok linkelni:
http://vid2.stileproject.com/808b391a7c5e761228c0a4f5e5de5f22/yabba14.wmv
szerintem nagyon lol 😊
Egy kérdés: légyszi mondjátok meg hogyan lehet meggyilkolni az utolsó szörnyet?! Állítólag vmi lelket kell rádobálni de én nem tudtam azt elõvenni!
Köszi
ASUS P5KC | core2duo e4500 2.2G | 4*1 GB Corsair XMS2 800 MHZ CL4 | WD 16 mb 320GB | his radeon 4850 iceQ 1Gb | PIONEER 212D | Chieftec 450W