• soulhunter
    na, 7végén szerencsére nem voltam itthon,és ha én 7végén nem vagyok itthon vasárnap,az nektek jot jelent :) nekem meg még jobbat :D

na szoval mindazoknak,akik engem szoltak le:
    1: istencsászár azt irta,hogy nem azért csinálták,hogy para legyen meghogy visszaadja a D1-2 hangulatát...
    ehhez képest én csak olyat olvastam,ahol leirják,hogy DE,IGENIS EZEKRE TÖREKEDTEK!!! erre irtam én azt,hogy hát ez nem sikerült nekik... (szerintem,és ez nem TVreklám)
    2: nem ultra hign-en játszok,lehet,h ez a baj
    3: ez 1 forum,és véleményt irni szabad... a negativ vélemény is vélemény
    4: nemtom miért,de nekem ez a játék nem para,hiába is kell váltogatni a lámpát... vagy csak nem vittem olyan sokáig,hogy para kezdjen lenni...
    5: nem vagyok HL2-ös,akkor inkább már FC vagy UT2004 :)
    6: igen,inkább UT2004-ezek neten,ehhez mindig adnak ki valami ujat (térkép,karakter,fegyver,járgány,stb),nameg az emberek "harcmodora" legalább mindig más :)
    7: nem fikázni jöttem a D3at,én a kieg miatt jöttem,mivel a téma cime nem közönséges mezei D3,hanem ott a RoE is a D3 után
    nos,ezen felbuzdulva leirtam a véleményem...
    8: az első hozzászolásomban ott van az is,hogy remélem,hogy a kieg kijavitja azt a hiányosságot,amit ez a sima "probaüzemmodban" kiadott D3 mutat... a video tényleg szép és jo,de a Mars már lekopott téma a Red Faction 1-2 óta... mondjuk az feldobná a játékot,ha lehetne zuzni a falakat :D

nahh,bocs a hosszu válaszért,de mindenkinek válaszoltam mindenre