-
nos, olvas(gat)tam...
a játék előtt sokan kiléptek az IDtől... hát erre mit lehet mondani: talán meg volt rá az okuk :) mondjuk én nem erre fognám,hogy olyan lett,amilyen...
a hiányosságot akarják eltakarni a sötétséggel:
láma vagyok vagy sem,de én megnéztem a karaktereket totálra felnyomott fényerővel,és lámpával: az eredmény: volna mit szépiteni,pedig nem a legrosszabb beállitásokkal nyomom,ezt azért el lehet hinni...
alapbol 1024*768-on játszok HIGH detailon,és nem szaggat... erős a motor vagy sem,de ha annyira bika lenne,akkor az én konfigomon nagyon kéne szaggatnia... (vagy csak jo driverem van a kártyához?) :D
na,szal megnéztem 1 karaktert (azt,amelyik nemtom milyen mini tűzlabdákat dobál): hát érdekes volt... szép meg jo,de valahogy nem tűnt egésznek... ezt nem tudom elmondani... aztán megnéztem 1 böszmeséget,ami állandoan nekem ugrál... hááát,vmivel jobb,kidolgozottabb, de amikor a lába hirtelen elvált a testétől pár pixel erejéig,na,akkor kiábrándultam,bár a játék "hevében" nem látszik :D
játszottam a HL2 vel... aztán meguntam,mert a sok mocsárjározás után már nagyon uncsi volt,hogy még mindig nem szállhatok le rola,és még mindig nem,stb stb...
aztán megnéztem 1 karaktert:
egetverő különbség,bár szo mi szo,azért amikor beszél,akkor tényleg mozoghatna a pofája,ahogy azt pár ujságban istenitették,hogy "igy + ugy hűűűű de máyer + hangulatkifejező"
pedig azt 1280*1024-en nyomtam,szal azért asszem nem a legrosszabb felbontás... nameg a detailok high-re vannak állitva...
én nem akarok megbántani senkit,de 1 video alapján nem fogok isteniteni 1 olyan kiegészitőt,amit nem tesztelhetek le... jo,szép a Mars meg übermáyer,meg ez még szépülni fog... ééééééééés?
vélemény: nincs 50 GHz-s procim 1 GB-nyi rammal rendelkező ATI 15000 XT kártyával,ami ezt szépen meg is jeleniti majd...
azt nem tagadom,hogy érdekel,hátha az megfog majd... de még nem láttam olyan játékot,aminek a kiegje jobban megfogott volna,mint az eredetije...
legalábbis nem FPSben...
de talán RTSben a C&C Generals ZH volt az,ami ugy jobban tetszett,mint a sima C&C G...
de most ha azt vesszük,hogy az NFSU2-t ott elrontották,hogy a falnak ütközve 4esben jövök ki a kanyarbol 150 KM/h -val,akkor ezt nagyon elrontották a monotonitással,meg a lámpa használhatatlanságával... amig játszottam vele,nem használtam,mert mindig volt vmi kis fénycsik,ami mutatta,hogy merre megy a folyoso... ha meg jött vki,akkor az nem szemből ugrott a képembe,nameg ha támadott,akkor már lehetett látni,hogy hol van (kivéve zombik,amig hozzám nem értek)
szal a lámpa rámehetne a fegyverre,mert ha én ilyen szituban lennék,akkor legalább a vállamra ragasztanám szigszalaggal,vagy mittom én mi...
én azt mondom,hogy aki parázni akar,az vegye elő szépen a jo öreg AvP 1et,és játszon az emberekkel a legnehezebb fokozaton,aztán a 3. pályán (ha 1általán eljut odáig) amikor a tényleg sötétben a képébe ugrik 1 xenomorph,na akkor be fog csinálni :)))))
vissza akarták adni a hangulatát a D1-2nek... hááát...
azokat végigvittem,mert tetszettek... nos,lehet,hogy csak én várom el 1 játéktol,hogy valosághű legyen... de ha nem valosághű,akkor én nem tudom beleélni magam,és ha nem élem bele magam,akkor nem köt le...
lehet,h csak én vagyok kivételes kritikus,de azért én elbirnék némi kis valosághűséget... (az UT2004 kivétel,mert annak legalább a zenéje viszi a játékot) :)
bocs a hosszu összehasonlitásokér,és magyarázatokér...