DOOM 3 and Resurrection of Evil

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandee
látom jól vagy 😉

Tatyla

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

RelakSfromhome
HTX! 😄😄😄😄😄

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Serpa

RelakSfromhome
Nacsá!!!

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

RelakSfromhome
Húszká!!!!!!!!!!!!!!!!

RelakSfromhome
Aztán meg jól összekarmolásznak 😞

RelakSfromhome
Meg unalmas, hogy ahogy a fal mellett járok, azok a rohatt impek állandóan rámborítják a fém paneleket

RelakSfromhome
a Richard Burns Rally valahogy kezd jobban érdekelni

RelakSfromhome
De kicsit unom...

RelakSfromhome
Azt is mostanában fogom elkezdeni

RelakSfromhome
Kár, hogy még csak a delta labs 3-nál tartok.

RelakSfromhome
de majd meglátja mindenki 😉

RelakSfromhome
No nem a szoba ahol vagyunk 😄

RelakSfromhome
nattyon setét lesz a hely 😊

RelakSfromhome
Szükség lesz rá ugyanis.

RelakSfromhome
de lehetõleg zseblámpával a kezében!

RelakSfromhome
Nah, a 666-os ládát mindenki nyissa ki!

RelakSfromhome
Semmi spam...

RelakSfromhome
hogyhogy itt nem megy a flém? 😄

RelakSfromhome
van már peccs, vagy csak az a béta cucc?

Bandee
Van 1 kis problem. Program új install, 1.05 patch fel, crack rá. és vmi gamex86.dll hebával úgymarad. megoldás?

max hóhért

http://thenamelessphoto.com/

Serpa
Doom 3 demo

3 pálya, 460 mega.

érdekel ez vkit ?!

Nekem a 4.9 beta Doom hotfix-es Catalyst jött be nagyon. Call of Duty-val lehet tesztelni királyosan, ha 4.7-4.9-et rakok fel, akkor kb. 15 percenként játék közben újraindul a gép, a 4.6 ill. említett beta driverrel nem csinálja...

steam, origin: ACE_hun

ibrik
Szerintem "ForceWare" driver-t akartál írni...
Már az nForce megjelenése óta nem hívják "Detonator"-nak.
De amúgy lényegtelen... csak a pontosság kedvéért

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Windowsos alap drivert hasznalsz a kartyadhoz? Abban nincs openGL driver. Tolts le egy detonator drivert. Ha az van, akkor meg csereld le/rakd ujra.
Clement
Sziasztok!
Nvidia openGL problémára hivatkozva el sem indul a game 😞
Tudna valaki segíteni a probléma orvoslásában?
Elõre is köszi! 😊

Az alvástól megéhezem. Az evéstől elálmosodom. Az élet szép!

Ombika
Nekem semmi bajom vele!

Most terveztem a cat 4.9 feltételét. Ne tegyem?

P4 3.0\"EE\"@3.75, 2x512@400, X800P@16/475/450

Ombika
Némi plussz fps nyerése a színmélység állításával
Ugyanott, mint ahol az eddigieket kellett, most keress rá a "seta r_depthbits", és a "seta r_colorbits" kifejezésekre. Ezek mellett, ha minden igaz most "32" áll. Ezeket írd át "16"-ra.

Help nekem nincs is ilyen! 😞

Ombika
A szoveget nem lehet feliratozni ugye a gameban?

deep
Rájöttem😊
Valamit elrontottam, mert elolvastam végre a hibaüzenetet(printscreen segített, mert csak egy pillanatra volt látható😊) és kiderült, hogy a q3tod3 hekkelte el a dolgokat.Persze több, mint valószínû én voltam a béna😊
Mindegy reinstalláltam a játékszoftvert és most már jó 4.9-el is😊
Kandurex
Asszitted, hogy anyós-vadász mód jött ki mi? Huncut! 😄

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

via_mala
Azért csak próbáld ki, és írd meg, hogy neked is fagy, vagy minden OK.
Valószínû, hogy nálam valami más probléma van, mert most már a 4.7-es Catalyst-tel is vacakol a gép.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

via_mala

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Glpetyus

Hát ez kurva örvendetes,tekintettel arra,hogy pont tegnap váltottam én is 4.9-re

deep
Na visszarakom a 4.8at, hát nem úgyis fagy😊
mi a nyavaja baja lehet?Eddig semmi problémája nem volt, most meg egybõl owerflow😊
Másnak ilyesmi?Na nem mintha annyira hiányozna a doom3, csak idegesít,hogy nem megy😊
ennél ravaszabb nem jutott eszembe hirtelen...

janos666
Én egyszer megkerestem a jelszót, kicsomagoltattam aztán lementettem a pk4-et és azt írtam a képfileok mellé.
Amikor letöltöd írja ám!
doom3hun.uw.hu
ez a jelszó

steam, origin: ACE_hun

Valaki mondja már meg mit kell beírni a magyarosítás kódjához! anélkül nem rakja fel
Csõ! Végre megy 98 on is megcsináltuk! de a magyarításhoz milyen kódot kell beírni?????? elõre is köszi
janos666
ATI radeon 9200sima vagy 9600pro alatt is érdemes átírkálni a shaderhosszúságot (vagy mit) a cfg-ben?
RelakSfromhome
BAZMEG!!! 😄😄😄

Hasznájjá mán ékezet, mert azt hittem hirtelen, hogy dúm3 anyós 😄

via_mala

ranGer2
win98 sucks... 😛

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Csõ! lenne pár kérdésem felétek: milyen kód kell a magyaríráshoz? nem tudom futtatni a játékot, mert mindig valami kernel 32 dll-t keres, és kiírja hogy programfuttatási hiba, Win 98 se-m van és mondtátok hogy töltsek le hozzás egy msi fájlt azt írjam ki egy cd-re és így jó lesz, de semmi változás. mi lehet a gond, van esetleg valami más patch is hozzá???
deep
Hát akkor ennyi, vissza a 4.8-al😊
via_mala
Akkor nem csak nálam szar a 4.9-es Catalyst. Nálam ugyan elindul, de 5 perc után csonttá fagy (más OpenGL-es játék is). ;(