steweee#20514
hát kinek a pap kinek a papné. sztem is kicsit hosszúra nyújtották a végét, de azért ki lehetett bírni. nekem a közepétől tetszett a dolog, addig nem igazán. rá kell érezni. és főleg úgy kell játszani hogy nem gyakran mentesz, mert akkor van igazi értéke ha meglepnek vhol és életben maradsz. voltak olyan helyszíenk ahol sikoltoztam és káromkodtam a szopatás miatt, de sztem nem olyan nagy gáz az egyirányúság és a scriptelés, elég jól össze van rakva a játék. kár hogy normalon kezdtem, mert így tűl könnyű volt, bár az elejétől használtam a fegyverlámpa és a fegyverek tárkapacitását növelő modokat. kár hogy nincs időm még egyszer végigjátszani, úgy lenne jó hogy elolvasni a könyvet meg megnézni a filmet ami nemsoká kijön és utána már egy erősebb gépen maxon
visszagondolva a farcryra ott pl pont a külső teres akciók voltak egészen jók és mutatott némi intelligenciát az ai, és a vége tényleg nagyon húzós a hegyre felfelé meg előtte a laboroknál, viszont anélkül semmit nem érne a játék ha nem ilyen a vége. az is jó volt egynek, volt hangulata