steweee#20341
na végigvittem. konklúzió: egészen jó volt, a váralkozásaimnak megfelelt. fegyverlámpa és fegyverupgrade moddal egész jó, plusz magyarítás, és az új ati driver meg a config átírásával már egészen jó sebesség volt elérhető. én talán annyit változtattam volna benne, hogy lettek volna szabadon mászkáló monsztrák is, mert így néhol nagyon scriptelés szaga volt, de egyébként kiegyenlített volt a játék. talán veteránon kellett volna kezdeni mert normalok egy kicsit könnyű volt, mindig volt elég táp maximunra utántöltani. egyébként a grafikája szerintem nagyszeű, nem hagy kifogásolni valót semmilyen tekintetben, talán az elején a sok sötét pálya volt idegesítő
10-ből 8.5 nálam a játék
talán egyszer végigviszem mét egyszer, amikor kijön a film meg előtte a könyvet is újraolvasom, és végigmegyek rajta veteránon. tényleg voltak olyan helyek , ahol egyszerűen mentés után kiléptem és játszottam valami egyszerűbbel, mert nem bírtam idegileg. rájöttem hogy jobb fülhallgatóval, mert akkor nincsenek külső zajok, és ha hagyja magát az ember hogy beleélje, akkor tényleg elég para tud lenni