Zozo76#20210
Megtalaltam a megoldast (a hocsore) es teljesen egyedul :).
Kinomban jobban megneztem a kuldetes leirasat, ahol emliti hogy a hocso a "muveletek" reszen van a szintnek, a "SERVER" szobaban. Persze igy mar nem volt annyira nehez megtalalni... Es meglett a kod is a taroloszekrenyhez. Jo helyen volt, az oldalara ragasztva egy kis cetlire. Ja, ez is a "szerver" szobaban volt. Van itt par kep a szobarol. Amugy lattam en hogy a harom elektromos szekreny kozul az egyik nyitva van meg egy cso van benne, de hat a jatek tele van mindenfele nyitott allapotban levo kapcsoloszekrennyel amik gondolom a robbanasoknal nyitodhattak ki. Ugyhogy nem tulajdonitottam neki nagy jelentosseget. En hulye meg hogy orultem amikor egy masik szekrenyen is rajta volt a kod, pedig ha elolvasom a szamat ami: 665+1 (direkt nem irom le) meg hogy "ovatosan kinyitni" akkor nem kapok infarktust.
Epp most keztem el a Delta Labor 3.szintjet de en nem birok gyorsabban haladni, raadasul rettentoen tudok felni az ilyen jatekokban, ugyhogy nem egyszer volt hogy ahogy hatraltam es kinyitodott mogottem egy zsilipajto ilyedtemben megfordulva vegiglottem a fel teruletet a golyoszoroval. :)
Amugy szerintem f@sza jatek csak ez az allando teleportacio megy mar az idegeimre. Nem eleg hogy minden sotet terembe lassan a falhoz lapulva megyek be, nezve a plafont hogy nincs-e rajta res, szellozo ahol esetleg ramugorhat egy pokolfajzat, de meg amikor a hatam moge is beteleportal egy buzi, na az kesz...
Na es a kepek:
Bocsi az elozo kepert nem ide szantam... :(
(amugy a silent hill 2 ami hasonlo para mint ez...)