• steweee
    nos mit mondjak, nem egy nagy szám játék.nem rossz, de semmi extra. csak most tudok véleményt alkotni, hogy játszottam is vele.igazából nem tudnám meghatározni pontosan hogy mi a baja. az irrealisztikus fizika mindenképp. nem igazán tetszik hogy minden olyan szűk, alig lehet odaférni dolgokhoz. vhogy mintha nem érezném úgy benne a teret mint más játékokban. ami viszont nagyon jó az a hangok, és elég jó a falak textúrája, tényleg az az érzése az embernek, hogy egy kutatóállomáson van. viszont a tök sötétség nagyon elrontja, a half life jobb volt összességében. a fegyverek is elég gagyik, legalábbis a shotgun, pistol!!!!!-ez ultra gagyi kinézetre és hasznosságra is, az alap géppisztoly elmegy, a chaingun fos. a szörnyekről sem jót sem rosszat nem igazán mondhatok, elég primitívek,de legalább szépen kidolgozottak.az állandó elemlámpát betehették volna, de azt hiszem van rá mod, csak még nem tettem fel, igazából a fényeffektek hogy minek mit kellene realisztikusan bevilágítania, sosem érdekeltek, játék közben ezen nem gondolkodom, a fény árnyék hatások sztem összességében jók, csak lehetne elemlámpa állandóra