• Amon Serrano
    Na Szevasztok!

Előre mondom, nagyon vártam a játékot, és imádtam a Doom2-őt! Gyerekkorom egyik nagy játéka volt!

Most vittem végig a játékot!
    Meg kell mondanom, ért egy-két csalódás engem is a doom3-mal kapcsolatban:
    1. Fizika gyengébb, mint a far cryban. Belelövök a lámpába, az meg pár másodperc múlva megáll! nana
    2. Engem azért egy kicsit zavar, hogy csak zárt térben játszódik. Tényleg vihettek volna bele valami ötletet. Mittudomén, ürrepülés, vagy bármi.
    3. Egyáltalán nem lehet használni jármúveket. Mondjuk nem is nagyon kell, de alakulhatott volna ez az amúgy elég okádék, és unalmas, mellesleg semmi meglepetést nem tartogató story úgy, hogy kelljen.

Most nem tudom, hogy az én integrált hangkártyámmal van-e a gond (Ac'97). De olyan gusztustalanul szól a főcímdal. A hangog is olyanok, mintha a tesóm nyöszörögne. Segítsetek!

4. A legfontosabb: Nekem anno a Doom2 azért tetszett, mert nagyon eltalált zenéje volt. Akkor azért vettem Midi-s hangkártyát! Szerintem a muzsika nagyon fontos hangulatfeestő elem. A menü zene az nagyon tetszik!

Amúgy tényleg összefostam magam sok helyen.

Ami még zavart, ez a 4 év fejlesztési idő! Mi a szart csináltak vele 4 éven keresztül? Annyira azért nem eget rengető mérföldkő! Nem lesznek forradalmak ezután! Nem?

Szinte tényleg semmi újjat nem hozott. Szép szép, de nehogy már egy 1800+xp, 9800Radeon, 512DDR-rel 800-600ban mediumon beszaggasson!!! A proci ennyit számítana?

Kapják be az id-jék:)! Most egy kicsit csalódtam bennük!