-------------------------------
  • TomDantes
    Suli nélkül tényleg nincs:
    végig gondoltam mi történt amig iskolába jártam:
    Földrajz tanár, százhúsz éves öregasszony, szenilis és nagyot hall.
    Feleltetéskor: Kérdése : Hol van Glasglow?
    Válasz: Skóciában.
    Tanár: olyan ország nincs hogy Skócia, csak Nagy-Brittannia van, Skóca az csak olyan mint a Dunántúl.

Másik, szintén ugyan ez a tanár:
    Elültet egy srácot és mondja neki : Fiam ülj el és vidd a szerszámaidat!

Mire én: Szerszámokat? Micsodát? Kapát és kaszát?
    Erre szaktanárit kaptam. mert a süket tanár úgy értette:,,apád f@szát."

A Komunikáció tanár soha nem hagyta abba idejében az órát és ilynkor mindig elmondta ,, a csengő a tanárnak szól"
    Egyszer jön órára, én meg nem is zavartatom magam, beszélgetek tovább. Monjda nekem :
    -Becsengettek:
    mire én: A csengő a tanárnak szól.
    Ettől fogva utált.

Osztályfőnököt ezzel borotítottam ki. Öteven körüli nő egyébként. A Holocaust emléknapja volté s mesélte hogy járt Auswizt-ban.
    Megkérdem ,,És hogy élte túl?"
    A tanár: Te idióta! A múzeumban voltam tavaly, a hábirúban még nem is éltem! Olyan öregnek nézek ki?
    -Hát most hogy bele gondolok...innentől fogvaez is utált, nem is értem miért.

Most a főiskolán, filiózófia vizsga után, ( vizsgán idézetek voltak ,és meg kellet mondani kitől származnak)
    Mondom nagy hangosan az épületbők kifele jövet: Hogy is van az hülye mondás? Egyszere két folyóba nem lehet bele lépni? .(helyesen: kétszer ugyanabba a folyóba nem lehet bele lépni) Sajnos nem vettem észre hogy a tanár mögöttem áll.

A legszebb: középsuli, magyaróra két csaj levelezik a pad alatt. A tanár észre vette elvette a levelet és felolvasta, szó szerinti idézet a levélből:
    ,,B@szhatnékom van"