-------------------------------
-
Diák: -Állatkínzás, hogy el tetszett taposni a bogarat!
Tanár: -Az meg emberkínzás, hogy itt randalírozik!
„Nem akarlak megzavarni, de oda elég egy egyenlőségjel is.”
„Le tudod írni, vagy segítsünk?”
„Végülis a tanárnak papírja van róla, hogy tud olvasni.”
„Most pedig szétszakítanám a Római Birodalmat, illetve elmagyaráznám a folyamatot, mert a szétszakítást nélkülem is meg tudták oldani.”
„Az egy darab európai vezető csak magával tudott vitatkozni, és magával úgy többé-kevésbé egyetértett.”
„A pápa csalhatatlan. Amennyiben tévedne, úgy az 1. pont lép életbe.”
„A 3. ázsiai patriarchát a mohamedánok megeszik. Nem úgy! Nem kannibálok az eszemadták! Vallásilag!”
„Hiába mondta a pápa, hogy I~ten azt mondta, hogy…, amikor a császár meg azt mondta, hogy én adom a földet, ami nélkül a pápa nagyon éhes lesz.”
„A középkorban, amikor a lovagi erények, az igazmondás, a hűbéreskü betartása kurva fontos… bocsánat! … nagyon fontos volt…”
„Nem így születtem ám! Már ilyen szépnek, meg szerénynek igen, de a bennem lévő 810-es IQ használatához tanulni is kellett.”
„Semmi élőlényt nem ölünk meg, kivéve a meztelen csigát, mert az gusztustalan.”
„Mi történik a városlakók nagy részével? Éhenhal, fogyókúrázik, vagy vidékre költözik.”
Tanár: -Mi bizonyítja, hogy a vízben oxigén van? Na! Pl. halak, növények, …
Diák: -Búvárok!
Tanár: -Az égés oxigénnel való egyesülés.
Diák: -Egyesülés? Hűha…
Tanár: -Ha egy kicsit gonosz akarok lenni, akkor olyan tizedestörtet adok, aminek a szakasza a számológépen kívül kezdődik.
Diák: -Még jó, hogy nagy számológépem van!
„Dávid, bazdmeg, ezt már ötödikben próbálták neked elmagyarázni! Akkor is ilyeneket válaszoltál!”
„Fogok veszélyességi pótlékot kérni. Az én koromban már nehezen újulnak az idegsejtek.”
„A córesz pónem az, amikor olyan fejet vágsz, mintha beleszartak volna a müzlidbe.”
„Ha piros lakkcipőt készítek, azt nem veszem föl, hanem eladom, és veszek másmilyet. Ez az árutermelés.”
„Diocletianus úthálózatot építtet, úgyhogy akár motorbiciklije is lehetne, ha feltalálták volna. De nem.”
„Ez a sok állat nem lelegelte a füvet, mert a fű bunkó módon újranő.”
„Ez a kifejezés olyan, mintha én találtam volna ki, de nem én voltam. Nem csak én találok ki hülyeségeket.”