-------------------------------
  • lele
    ezt mind a töri és a biosz tanárom produkálta
    gyüjtjük öket

„Szorosan illeszkedõ sejtek, amik kicsik és … ö … kicsik!”

„Ez a kép, ami nektek a… a … melyik oldalon van? Ja, a bal oldalon…”

„Ne izélgesd a bigyódat!”

- Nem jelentkeztem!
    - Akkor miért tetted fel a kezed?
    - Hát, nem tudom…

„Ne ütögesd a legdrágább ékszerét!”

„Sõt, ha nagyon éhes vagyok, és pont egy disznó jön szembe, akkor nem elmenekülök.”

„Antiókusz nem gyárilag volt gonosz, csak azt mondta, hogy >>Basszátok meg, én mindent megengedek, ti meg ragaszkodtok ahoz a 613 izéhez!<<”

Tanár: -Olvass a sorok között!
    Diák: -De a sorok között nincs is semmi!

„A házas rabszolga nem azt jelenti, hogy csiga!”

Diák1: Pszt! Kik voltak Áron fiai?
    Diák2: Nádáb és Ábihú.
    Diák1: Nábob és Ábirám?

„Apósom analfabéta és kiráz a hideg, ha megszólal.”

„A megoldás nem az, hogy levágoma fülét, orrát és egyéb kiálló alkatrészeit!”

„Az emberek nem nagyon szeretik, ha a tank átmegy a fejükön, meg célbalõnek a fülük mellett!”

„Materialisták valószínûleg korábban is voltak, csak nem tudták elmondani a tanaikat, mert mielõtt megszólaltak volna, ünnepélyes keretek között felgyújtották õket.”

„A búcsúcéduláknak nem az volt a lényegük, hogy ha fizetsz 5 aranyat, hiába dugtad meg anyádat, megbocsátom.”

„Mindjárt a személyiségi jogaidba fogok taposni, és elolvasom, mivel foglalkozol!”

„Nem mondhatjuk, hogy milyen geci volt ez a mátyás.”

„Egyszer, ahogy Saul elindult Akkóból Damaszkuszba, megjelent neki az Úr angyala, és jól lekúrta, hogy miért nem toleráns a keresztényekkel.”

Diák: -És ezt minden rabszolga elhitte?
    Tanár: -Bazdmeg, hát el akarta hinni!

„Ritkán szoktam órára készülni, most sem készültem.”

Tanár bent, Diák berohan: -Gyere, húzzunk a picsába, doga van!

„Budapest közepén azt mondják, hogy lehet négy feleségem, tekerjem feketébe és tartsam be a Ramadan-t valamikor Február, és Január között. Na kösz nem.”

„Nem azért mondtál, hülyeséget, mert hülyeséget mondtál…”

„Hazudni lehet: Igennel, nemmel, statisztikával.”

„Rábeszélték õket életük elhagyására. Például megfõzték olajban.”

„Jézus 12 órás szenvedése, a megszállok kínzásaihoz képest Ludas Matyi olvasás volt.”

„Álmában megjelent neki egy fényes izé –nem lámpa- és felé nyújtva egy keresztet azt mondta: ezzel a jellel gyõzhetsz!”