-------------------------------
-
ezt mind a töri és a biosz tanárom produkálta
gyüjtjük öket
„Szorosan illeszkedõ sejtek, amik kicsik és … ö … kicsik!”
„Ez a kép, ami nektek a… a … melyik oldalon van? Ja, a bal oldalon…”
„Ne izélgesd a bigyódat!”
- Nem jelentkeztem!
- Akkor miért tetted fel a kezed?
- Hát, nem tudom…
„Ne ütögesd a legdrágább ékszerét!”
„Sõt, ha nagyon éhes vagyok, és pont egy disznó jön szembe, akkor nem elmenekülök.”
„Antiókusz nem gyárilag volt gonosz, csak azt mondta, hogy >>Basszátok meg, én mindent megengedek, ti meg ragaszkodtok ahoz a 613 izéhez!<<”
Tanár: -Olvass a sorok között!
Diák: -De a sorok között nincs is semmi!
„A házas rabszolga nem azt jelenti, hogy csiga!”
Diák1: Pszt! Kik voltak Áron fiai?
Diák2: Nádáb és Ábihú.
Diák1: Nábob és Ábirám?
„Apósom analfabéta és kiráz a hideg, ha megszólal.”
„A megoldás nem az, hogy levágoma fülét, orrát és egyéb kiálló alkatrészeit!”
„Az emberek nem nagyon szeretik, ha a tank átmegy a fejükön, meg célbalõnek a fülük mellett!”
„Materialisták valószínûleg korábban is voltak, csak nem tudták elmondani a tanaikat, mert mielõtt megszólaltak volna, ünnepélyes keretek között felgyújtották õket.”
„A búcsúcéduláknak nem az volt a lényegük, hogy ha fizetsz 5 aranyat, hiába dugtad meg anyádat, megbocsátom.”
„Mindjárt a személyiségi jogaidba fogok taposni, és elolvasom, mivel foglalkozol!”
„Nem mondhatjuk, hogy milyen geci volt ez a mátyás.”
„Egyszer, ahogy Saul elindult Akkóból Damaszkuszba, megjelent neki az Úr angyala, és jól lekúrta, hogy miért nem toleráns a keresztényekkel.”
Diák: -És ezt minden rabszolga elhitte?
Tanár: -Bazdmeg, hát el akarta hinni!
„Ritkán szoktam órára készülni, most sem készültem.”
Tanár bent, Diák berohan: -Gyere, húzzunk a picsába, doga van!
„Budapest közepén azt mondják, hogy lehet négy feleségem, tekerjem feketébe és tartsam be a Ramadan-t valamikor Február, és Január között. Na kösz nem.”
„Nem azért mondtál, hülyeséget, mert hülyeséget mondtál…”
„Hazudni lehet: Igennel, nemmel, statisztikával.”
„Rábeszélték õket életük elhagyására. Például megfõzték olajban.”
„Jézus 12 órás szenvedése, a megszállok kínzásaihoz képest Ludas Matyi olvasás volt.”
„Álmában megjelent neki egy fényes izé –nem lámpa- és felé nyújtva egy keresztet azt mondta: ezzel a jellel gyõzhetsz!”