-------------------------------
  • dunga
    Péntek biosz óra...
    Tanár alapból is nagyon komoly jelenség, párszor felírta táblára két év alatt, hogy 'TANÚSÁG', meg voltak hasonló szép nyelvtani gondjai. Már így senki nem veszi komolyan. Rendes tanárhoz méltóan adott egy feladatot, ami öt részből állt, hogy nézzük át. Mint faktos, elkezdtem, egyszerű feladat volt, de nem bontottam szét a részeket, hanem felírtam egymás alá a képleteket, megoldásokat. Mint általában, most is haveromét, meg enyémet is beszedte. De úgy, hogy mondta, hogy a névsor elsője, meg utolsója adja be, meg még választott párat. Utolsó mondja, hogy nem csinálta meg. Tanár akkor előtte lévőét kérte, az sem csinálta meg... Elért így hozzám. Beadtam, hogy ha valahol elszámoltam is minimum 4-es. Kijavítja, kettes. :| Aztán reklamálni nem tudtam/akartam, mert a normális beszédet nem érti. És utána kezdődött az ugatás, hogy faktosnak, akinek megvannak a válaszai, miért ad kettest, és aki nem csinálta meg, az miért nem kapott semmit. Haverom elkezdett beszélni, odamegy a tanár, hogy mondjon neki vmit. Erre a srác padtársa is helyeselt, és tanár elkezdi, hogy:
    -Most te beszélsz, ugye? Tartsd be azt a szabályt, hogy nem szólsz be.
    Hát itt lestünk egyet. De egy ilyen fejet képzeljetek el, mint az IQ császárnő Kiszel Tünde, csak ősz hajjal.

Sok ilyen értelmessége van... :/