-------------------------------
  • Jagi
    Ja ez "főidegesítő"!!! Nap mint nap járok autóval és busszal is (melózni busszal anyagi okok mitatt: Qva drága a benzin) szóval naponta legalább 10-szer kapcsolatba kerülök az ilyen Supermen komplexusos vénasszonyokkal.

A múltkor kiugrott elém egy "botos szörny" az egyik álló autó takarásából, ledudáltam a gecibe + kurvaanyáztam és még neki állt feljebb! Aztán közöltem vele eléggé túlvilági hangon, hogy mire való a zebra(ami kb. 10 m-re volt) és jött a sablonszöveg,hogy tiszteletlen fiatalember...stb. A fiatalember lehet,hogy tiszteletlen de örüljön neki, hogy csak tiszteletlen és nem vak! Mert ha nem satuzok akkor "drága" lett volna nekem a vénasszony! Neki + még drágább! Máramennyi szánalmas életéből még megmaradt...

Persze mindez az út közepén zajlott, mert nem engedte el a füle mellett a jókívánságaimat úgyhogy megállt a felezőn és totyogva megfordult, úgyhogy a szembejövő is ledudálta és az is osztotta neki a szeget!

Csak abban tudok reménykedni, hogy nem leszek ilyen!

Jó esélyem van rá! A nagymuter, ha nincs hely, áll! + szabályosan közlekedik
    (néha túlságosan is: 5 perc/kereszteződés,
    mer addig nem megy át amíg autót lát :))) )
    Nem rinyál, hogy mekkora fáradt + ilyesmi, hogy mér'
    megy a kórházba, mi baja van... senkinek semmi köze hozzá, mellesleg senki sem érdekel!