4879
-------------------------------
-
#1633 "Ha a geci savas volna anyád naponta cserélhetné a protézisét!"
"Ha a kutya nem előz meg a lépcsőn, most én lennék az apád." -
#1632 " És Jézus szóla hozzájuk: "Mondjátok, ki vagyok én?" És ők felelék: "Te vagy létünk alapjának eszkatalógiai manifesztációja, a kerigma, amiben interperszonális kapcsolataink legvégső értelme tárul fel előttünk." És Jézus szóla: ”Mi?"
Bocsánat, hogy élek. Többet nem fordul elő!
Elvis él - A hülyék meg eltemették...
Te is fiam, Bluetooth?
Próbáltam megtanítani a nagymamát kesztyűbe dudálni, de aztán feladtam, mert nem tudtam leemelni a koporsó fedelét
Fiatal orvostól hepehupás a temető
A számítógépem megver sakkban, de kickboxban én vagyok a jobb!!!
Az ember életének döntő fázisai: hisz a Jézuskában, nem hisz a Jézuskában, ő a Jézuska
Ó, hogy simulna ki az EKG-d!
Akit ő megöl, az meghal
Két perec beszélget: - Perecc? - Peretlek
Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másnap meg szintén -
#1631 "Már a megközelítésből is látszik, hogy ez egy megközelítés. "
" Meséljen el nekem mindent magáról - a küzdelmeit, az álmait, a telefonszámát. "
" Ha az építőipar úgy építene, ahogy a programozók készítik programjaikat, az első jöttment harkály lerombolhatná az egész emberi civilizációt. "
" A tisztaság fél egészség, a másik fél a kosz. "
" Naná, hogy normális vagyok. A hangok is megmondták. "
" Ki mondja, hogy üldözési mániám van? És miért érdekli őket? "
" Öngyilkosság. Az öngyilkosság az, amikor valaki önmagát szándékosan megöli. Az egyetlen társadalmilag elfogadott formája az, ha halálra dolgozod magad. "
" A vízcsapból víz folyik, a gázcsapból gáz. Akkor mi jön a tűzcsapból? "
" Nostradamus itt járt a jövő héten. "
" Azt hiszem, a szex jobb, mint a logika, csak nem tudom bizonyítani. "
" Bocsánat, hogy idehamuztam. (sírfelirat)"
" Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem, iszom még egyet. "
" Ha "Elég volt!", a férfi nősül. A nő válik. "
" FELHASZNÁLÓI HIBA: Cserélje ki a felhasználót és nyomja meg bármelyik billentyűt. "
" Amit nem engedünk meg, azt megtiltjuk. Amit nem tiltunk meg, azt megengedjük. Nem engedhető meg, hogy ne tiltsuk meg azt, amit tilos megengednünk! "
" "Nem!" A "Nem!" a világ legrövidebb szextörténete.”
" Itt egy emberből kettő skrizofén. "
" Anyu, mi az orgazmus? Nem tudom, kérdezd meg apádtól! "
" Az üzenetrögzítő javítás alatt. Itt egy ember beszél. "
" Nem az számít, hogy szegény vagy gazdag. Csak pénze legyen! "
" Akkor sem vagyok őszinte, mikor bevallom, hogy nem vagyok őszinte… vagyis mikor? ”
" Ki kell bújnom ebből a nedves ruhából, aztán bele egy száraz Martiniba. "
" Skrizoféniával sosem vagy egyedül. " -
#1630 Az élet cukor, csak szopni kell tudni!
Ahány ház, annyi baj legyen.
A nagy kérdés: Van e élet a halál előtt?
Hülye vagy, mint szódás a lovát
kemény vagy, mint a HB-s ceruza
mellédütök, tudőgyulladást kapsz a huzattól
hoztál pizsamát? mert ha lefejellek itt alszol!
-
#1629 Az evés az ivás rovására megy. -
#1628 A számítógép füsttel működik ha az kijön akkó vége a gépnek. -
#1627 Te vagy a mész én meg az ész -
#1626 Megkell tanulnotok nevetni hogy tudjatok szeretni! -
#1625 Van fogyasztása mint a billencses ZIL-nek. -
#1624 Aki délelőtt hülye délután is! -
#1623 Nem iszom csak ha egyedülvagyok vagy társaságban. -
#1622 nyíí forumerz!:>> nagyon leállt ez a téma... -
#1621 Ja, jó a sztori..
de volt már a FÁbri -showban, egy tévés bemondó mesélte le a sztorit. DDD -
#1620 nyíí :>>>> -
#1619 :) -
#1618 ez hasonló mint
-A négyzet alakú kerek erdő közepén két sárga tehén beszélget az atomfizikáról a fa tetején ülve. Arra repül puputeve.
-Mi sántít ebben?
-HÁT NE IS ARRA LAKIK! -
#1617 Lehet, hogy a Hold kisebb, mint a Föld, de távolabb is van.
És akkor a királyfi merőlegesen fókuszálódott a királykisasszonyra...
Aki másnak vermet ás, abba esik bele más.
Ha az iskola az életre nevel, nem félek a haláltól.
Ha javulni látod a dolgokat, akkor valami fölött elsiklottál.
"Maga rendor?" "Neeem, csak elbambultam!"
Mi a közös a halban és a vendégben? A harmadik nap már mind a kettő büdös.
"Miért adta a Pápa áldását a Polskira?" "Mert nem lehet benne paráználkodni."
Szlovákiában és Romániában romlott a magyarság helyzete. És nálunk?
Régebben ateista voltam, de azután megismertem Magamat ...
felmérések szerint a felnőttek is sok mesét olvasnak. Különösen választáskor.. -
#1616 ezt le7, h ismeritek:
-Két lila lóharapás kexet kaszál a híd alatt, arra megy egy döglött veréb. Mi ebből a tanúlság?
-Térdig érő szélben havat kapálni hülyeség, mer' béna gyaerek vak annya se látja a fától az erdőt. -
#1615 Sztori
Réges-régen a tv hőskorában, még esténként a nők olvastak fel Esti Mese gyanánt. Egy alkalommal, teljesen váratlanul az utolsó pillanatban a bemondónő rosszul lett, és helyette az egyik férfi kollegát kérték fel a mesemondásra.
- Szervusztok gyerekek! - köszönt illendően az ötvenhárom éves szakállas figura - Fecske anyó vagyok! - folytatta, és a korabeli felvételen látszik, hogy az operatőr megbillenti a statívot a röhögéstől. A mesélő, nagydarab szakállas figura folytatta ...és épp a tojásaimon ülök... - a korabeli kollegák szerint, ekkor a hangosító, valamint az összes díszletes, és kellékes, halkan kiosont a folyosóra, majd összeesett a röhögéstől. Utolsónak az operatőr maradt, aki a következő mondat után hagyta el a stúdiót.- ....és a fészekből kilóg a szép villás farkam...
-
#1614 ez biztos akkor, h traktor:>>> -
#1613 Hehe :)
Ha egy tyuk egy nap alatt egy tojast tojik, akkor hany tyuk hany nap alatt hany tojast tojik? -
#1612 yameg mégegy...
Amikor a lovak is kirepülnek a fészkükből és a lovak is megugatják a postást, akkor mi a valószívűsége, h hány éves a kapitány? :> -
#1611 sá! csak egy kérdés:
ha egy traktor 456 nap alatt kaszál le 51kg lekváros grillsütőt, akkor hány barkas hoz el négy németül beszélő krokodilt, aminek nincs haya, és üvöltenek a samponok? -
#1610 Tényleg elég "okos" családod lehet! Idéztél már mindenkitől?! :) -
Totya000 #1609 Megutlek, osszeesel, mint a tejszinhab! (Powered by Mutter)A faszom is borules noknek.
-
#1608 A nőknek csakis a belső értékek számítanak. Pl.: klíma, bőrülés... -
Borg #1607 Na, gyere tapintsd meg a képernyőt!
Ugye milyen nagy, és kemény? -
#1606 Kevés vagy, mint patológián az altatógáz! -
#1605 Nem vagy csúnya. Érdekes arcod van... Érdekes, hogy ez egy arc... -
#1604 szeretlek es kivanlak, megeszlek majd kihanylak!!! -
#1603 A mai fiatalok olyanok, mint a nyulak! Csak két dolog érdekli õket: a fû és a szex! -
#1602 JAJ DE SZAAAAAAAAR :DDDDDDDDDDDDD -
Chaos Mad #1601 Arra ébredtem, hogy a takarítónő az örület határát súrolja. -
#1600 Ja ez "főidegesítő"!!! Nap mint nap járok autóval és busszal is (melózni busszal anyagi okok mitatt: Qva drága a benzin) szóval naponta legalább 10-szer kapcsolatba kerülök az ilyen Supermen komplexusos vénasszonyokkal.
A múltkor kiugrott elém egy "botos szörny" az egyik álló autó takarásából, ledudáltam a gecibe + kurvaanyáztam és még neki állt feljebb! Aztán közöltem vele eléggé túlvilági hangon, hogy mire való a zebra(ami kb. 10 m-re volt) és jött a sablonszöveg,hogy tiszteletlen fiatalember...stb. A fiatalember lehet,hogy tiszteletlen de örüljön neki, hogy csak tiszteletlen és nem vak! Mert ha nem satuzok akkor "drága" lett volna nekem a vénasszony! Neki + még drágább! Máramennyi szánalmas életéből még megmaradt...
Persze mindez az út közepén zajlott, mert nem engedte el a füle mellett a jókívánságaimat úgyhogy megállt a felezőn és totyogva megfordult, úgyhogy a szembejövő is ledudálta és az is osztotta neki a szeget!
Csak abban tudok reménykedni, hogy nem leszek ilyen!
Jó esélyem van rá! A nagymuter, ha nincs hely, áll! + szabályosan közlekedik
(néha túlságosan is: 5 perc/kereszteződés,
mer addig nem megy át amíg autót lát :))) )
Nem rinyál, hogy mekkora fáradt + ilyesmi, hogy mér'
megy a kórházba, mi baja van... senkinek semmi köze hozzá, mellesleg senki sem érdekel! -
#1599 Ehh. Nagyfater rulez ! -
#1598 nem csak allitolag..egyik ismerosom szokta ezt mondani a fiuknak a neten -
#1597 prög mint a szotyi -
Totya000 #1596 Vegyes, mint a koldusszar (Powered by Nagyfater)
-
#1595 attó még lehet okos a zapukaaa! :)) -
#1594 hi