Vad Angyal
  • Héliosz
    #636 valaki: Az ilyesmi nem korfüggő. Egyébként nem a telenovellákat szeretem, hanem konkrétan ezek közül a Vad angyalt. Amúgy mi lenne?

#639 (c) Lteebee: Ezt az előtte elhangzott üzenetedre írtam (#565):
    "Ja.Csak próbálnak integrálódni. Olyan jó dolog, ha különbözik az ember?"
    Ez úgy hangzott, mintha mindenki olyan akarna lenni, mint azok a rajongók, és aki nem követi őket, azt kinéznék. Erre írtam azt, hogy ez pont fordítva van(tapasztalat, de elég ha végignézel a listán), persze azért vannak emberek, akik nem néznek ki valakit azért, mert más az érdeklődési köre. Szóval emiatt vannak, akik inkább nem foglalkoznak mással, hanem valami olyat csinálnak, amit esetleg többen elfogadnak. Ez nem csak ebben a dologban van így, hanem sok mindenben. Egyébként én nem írtam semmi olyat, amit írsz.

Eddigi tapasztalataim azt mutatják hogy a fórumok jó részén (ahol láttalak ott) mindig csak negatív véleményt írsz. Másrészt eddig úgy láttam, hogy nem túl sokat tudsz a Vad angyalról, ráadásul te mondtad, hogy még egy részt sem láttál belőle (#148, #482).
    Ezt valahogy nem nagyon tapasztaltam az üzeneteidből. Amúgy szerintem nem vagdalkoztam, csak leírtam a véleményemet, blekadder-t és coine-t amúgy nem ismerem.
    Politikáról pedig nem beszélnék.

#640 (c) Lteebee: Attól hogy esetleg valaki felnő, még nem változik semmi ilyen téren.
    #646 viku: Egy kis helyreigazítás: Ez itt nem a telenovellákról szól általánosságban, hanem konkrétan a Vad angyalról. Ebbe a hibába már mások is belefutottak. Másrészt koprodukciós telenovelláról még nem hallottam. Egyébként ez nem igaz mivel mindegyik különbözik valamiben. Ilyen alapon minden sci-fi, krimi, akciófilm, stb. egyforma.
    "Es miert ily' nepszeruek ezek nalunk?
    Mert a vilagon SEHOVA SEM TUDTAK MAR ELADNI!" - a kettő között mi akar az összefüggés lenni? Mert szerintem nincs, másrészt ez sem igaz, mivel több országba is eladják őket. Nem mind "bovli". Hogy a csatornák miért veszik őket, azt nem tudom, de van rájuk igény és van köztük egy-két jó is. Hogy meddig tartanak az (mint már leírtam, de biztos nem olvastad) attól is függ, hogyan adják le. Ha nem vágnák szét a részeket, akkor egy sorozat nem tartana tovább egy-másfél évnél. Ezenkívül vannak sorozatok, amik ezeknél sokkal hosszúbbak. Amúgy nem biztos hogy olcsó, de ha az is attól még lehet messze jobb, mint más ami drágább. A dolog minősége nem ettől függ.

#647 (c) Laalee: Megszerzéssel kapcsolatban lásd pár sorral feljebb. Amúgy nem tudom, de nem hiszem hogy valaki csak azért nézne valamit, mert reklámozták.
    #648 (c) Assassin: Ez nem csak velük van így. Minden színésznek vannak őrült rajongói.
    #649 (c) Lteebee: Azért nem kell itt ironizálni...
    #650 (c) Frank99, #653 BB: Ez nem természetfilm... :)
    #651 viku: Ennek mi köze a témához?
    #652 BB: Szerintem nem, de már én is írtam, hogy akit nem érdekel annak nem kell ide írnia.
    #654 BB: Mert jó, szórakoztató és sikeres is.