791
Vad Angyal
  • Lteebee
    Mér?
    Nincs?
    Nekem azt mondtad, van.
  • Assassin
    És miből gondolod hogy van jpeg gyüjteményem?
  • Lteebee
    Bizalmaskodás, zaklatás?
  • Assassin
    :)
  • Lteebee
    Mindig megbeszéljük a dolgokat bővebben telefonon is.

Mér baj?
  • Efreet
    te hallottad mit mondott?
  • Lteebee
    Jól beszéltél.
  • Assassin
    Addig állj féllábon amíg egyszer 10cm-ről látod:))
  • Jockey
    akinek nem inge ne vegye magára...:)
    melleslge ha 10cm-ről látnád szerintem lehet el.....ál..:)
  • Lteebee
    Gondolod, hogy az oráljó láttán durrannak el?
  • Jockey
    hehe a sok a rejszmatyi...:)
    vad angyal?
    muhhahahhaa
  • Lteebee
    Én a francia nyelvre gondoltam. Te?
  • Lteebee
    De csak ha beszélnek külföldiül :)
  • Lteebee
    Bejön ide, aszt lenyúja a 666-ot.
  • Assassin
    Húúúú meg Háááááá meg jujjdeizgiiiiii
    Így megfelel?
  • Lteebee
    Ha valakinek a "dolgok" halmazba a vakangyal meg esetleg néhány anime tartozik, az gondolhatja ezt.
  • Assassin
    Látod ,héliosznak igaza volt,mindig csak negítívan tudsz hozzáállni a dolgokhoz:))
  • Lteebee
    Nagy Vakangyal fan, pár hetente benéz, reagál mind a többszáz hozzászólásra.
  • lacruise
    bocsi, de ki is ez hélios?
  • Lteebee
    Jó fej vagy, hogy rendszeresen ezt csinálod.
  • Héliosz
    #636 valaki: Az ilyesmi nem korfüggő. Egyébként nem a telenovellákat szeretem, hanem konkrétan ezek közül a Vad angyalt. Amúgy mi lenne?

#639 (c) Lteebee: Ezt az előtte elhangzott üzenetedre írtam (#565):
    "Ja.Csak próbálnak integrálódni. Olyan jó dolog, ha különbözik az ember?"
    Ez úgy hangzott, mintha mindenki olyan akarna lenni, mint azok a rajongók, és aki nem követi őket, azt kinéznék. Erre írtam azt, hogy ez pont fordítva van(tapasztalat, de elég ha végignézel a listán), persze azért vannak emberek, akik nem néznek ki valakit azért, mert más az érdeklődési köre. Szóval emiatt vannak, akik inkább nem foglalkoznak mással, hanem valami olyat csinálnak, amit esetleg többen elfogadnak. Ez nem csak ebben a dologban van így, hanem sok mindenben. Egyébként én nem írtam semmi olyat, amit írsz.

Eddigi tapasztalataim azt mutatják hogy a fórumok jó részén (ahol láttalak ott) mindig csak negatív véleményt írsz. Másrészt eddig úgy láttam, hogy nem túl sokat tudsz a Vad angyalról, ráadásul te mondtad, hogy még egy részt sem láttál belőle (#148, #482).
    Ezt valahogy nem nagyon tapasztaltam az üzeneteidből. Amúgy szerintem nem vagdalkoztam, csak leírtam a véleményemet, blekadder-t és coine-t amúgy nem ismerem.
    Politikáról pedig nem beszélnék.

#640 (c) Lteebee: Attól hogy esetleg valaki felnő, még nem változik semmi ilyen téren.
    #646 viku: Egy kis helyreigazítás: Ez itt nem a telenovellákról szól általánosságban, hanem konkrétan a Vad angyalról. Ebbe a hibába már mások is belefutottak. Másrészt koprodukciós telenovelláról még nem hallottam. Egyébként ez nem igaz mivel mindegyik különbözik valamiben. Ilyen alapon minden sci-fi, krimi, akciófilm, stb. egyforma.
    "Es miert ily' nepszeruek ezek nalunk?
    Mert a vilagon SEHOVA SEM TUDTAK MAR ELADNI!" - a kettő között mi akar az összefüggés lenni? Mert szerintem nincs, másrészt ez sem igaz, mivel több országba is eladják őket. Nem mind "bovli". Hogy a csatornák miért veszik őket, azt nem tudom, de van rájuk igény és van köztük egy-két jó is. Hogy meddig tartanak az (mint már leírtam, de biztos nem olvastad) attól is függ, hogyan adják le. Ha nem vágnák szét a részeket, akkor egy sorozat nem tartana tovább egy-másfél évnél. Ezenkívül vannak sorozatok, amik ezeknél sokkal hosszúbbak. Amúgy nem biztos hogy olcsó, de ha az is attól még lehet messze jobb, mint más ami drágább. A dolog minősége nem ettől függ.

#647 (c) Laalee: Megszerzéssel kapcsolatban lásd pár sorral feljebb. Amúgy nem tudom, de nem hiszem hogy valaki csak azért nézne valamit, mert reklámozták.
    #648 (c) Assassin: Ez nem csak velük van így. Minden színésznek vannak őrült rajongói.
    #649 (c) Lteebee: Azért nem kell itt ironizálni...
    #650 (c) Frank99, #653 BB: Ez nem természetfilm... :)
    #651 viku: Ennek mi köze a témához?
    #652 BB: Szerintem nem, de már én is írtam, hogy akit nem érdekel annak nem kell ide írnia.
    #654 BB: Mert jó, szórakoztató és sikeres is.
  • Frank99
    Vad Libák

ez lenne a magyar sorozat neve, ha én hozom be az országba...
  • Lteebee
    Mi meg olyan középszerűek vagyunk, hogy utáljuk őket:)
  • Assassin
    Az se gyenge hogy a ezeknek a filmeknek a főszereplői saját hazájukban kb.félisten szerű imádatban részesülnek....
  • Laalee
    elkeseritelek nem csak nalunk nepszeruek...

amugy azert mert hihetetlen olcson megszerzi a tv tarsasag, és agyba föbe nyomja a sok marha meg nezi mert reklamozzak.
  • Lteebee
    Naugye!
  • Laalee
    ebben van valami :)
  • Lteebee
    Ha a pokémonosok politizálnak, majd pont a vakangyal fan club maradna ki?
  • Laalee
    barmint a politika
  • Laalee
    jajj ne itt is?:)
  • Lteebee
    Majd felnő!
  • Lteebee
    "Szerintem pont hogy te és a hozzád hasonló nagyképűsködők miatt sokan megpróbálnak hozzátok hasonlítani"

Ki ne találd már, hogy az oráljó rajongók azok, akik különlegesek, meg kilógnak a sorból és akik nem szeretik, azok meg az átlagmagyarok és csak azért nem szeretik, mert félnek különbözni az átlagtól.

"nem olyan mint ti és nem utál mindent anélkül, hogy bármi fogalma is lenne róla"

Asszem, alaptalanul vádaskodsz.
    Eddig egész normálisnak tartottalak(persze ezt a kis vadangyal-defektet leszámítva), de ez a vagdalkozás a blekadder-coine vonalhoz tol téged.
    Tényleg! A politikáról mit gondolsz?
  • skorpio7

• Assassin
    Alapos ember vagy te:)
  • Héliosz
    Megjelent a TVR-Hét Extra, ebben írnak a Vad Angyalról. A már említett Blikk cikkben volt még, hogy Natalia Oreiro a második lemezéért a Tu veneno-ért is megkapta a platinalemezt, amit a koncerten adtak át neki. Amúgy írtak a sorozatról és a szereplőkről a Meglepetésben is.

#564 (c) Laalee: Miért, mi volt a fókuszban?
    #565 (c) TBWonder(Lteebee?): Méghogy integrálódni??? Azt teszik, amit szeretnének és kicsit túlzásokba estek. Szerintem pont hogy te és a hozzád hasonló nagyképűsködők miatt sokan megpróbálnak hozzátok hasonlítani, mivel teljesen úgy beszéltek, hogy aki nem olyan mint ti és nem utál mindent anélkül, hogy bármi fogalma is lenne róla azt leszóljátok. Ezért sokan nem akarnak különbözni és inkább nem mondják el a véleményüket. Szerintem pont hogy mi különbözünk -szerencsére- az ilyen beképzelt alakoktól.

#566 Angyal: Ennek a listának ez a lényege szerintem. Nem szoktam figyelni, hogy mennyi ideig írok egy hozzászólást. Általában nem egyszerre írom meg, hanem több darabban és ezután küldöm el. A hosszúságát szintén nem nézem, csak azt, hogy leírtam-e, ami ezzel kapcsolatban épp eszembe jutott. Sokszor előfordul, hogy nem tudom elküldeni, ezért át kell írnom például múlt időbe stb. és írok újat is hozzá. Ami már nem aktuális azt kiteszem egy fájlba(ez elég nagy, mert mindenre írtam valamit, és ami régi azt is ide tettem). Így lesz ilyen hosszú a hozzászólásom.

#567 Factor: Ez most nem nyert. Ez a téma pont a Vad angyal kedvelők számára van, bár ezt sokan még mindig nem fogták fel, és sajnos van egykét rosszindulatú és néhány nem ide kapcsolódó hozzászólás. Mert akkor mi lesz? Kicsit abszurd, hogy pont a témáról írókat próbálod "fenyegetni".
    #568: Assassin most nagyon kreatívnak érzi magát...

#570: Bárcsak így lenne!
    #576 Angyal: A már említett Blikkben volt pár sor Kiss Virágról, Mili magyar hangjáról is. Ő azt mondta, hogy még 50 részt kell leszinkronizálniuk. Ebbe, persze mint már említettem sok minden beleszólhat, például jó szokásuk szerint az utolsó pár részt lehet hogy hetente fogják adni, de nyárra szerintem már leadják a végét is. Amúgy ezt a kérdést elég sokszor feltetted már, de pontos választ szerintem senki sem tud adni, csak találgatni.

#577 Factor: Addig tart ameddig kell. Inkább szerencsére van "új"(február óta). A sorozat amúgy a Híresek és gazdagok.

#579 Traider: Kösz az információkat. VIVA TV-m pedig sajnos nincs:( A Vad Angyal világából a húsvéti nem tetszett, de nem is volt köze a Vad Angyalhoz. A következő, amit itt említettél az jó volt.

#580, #581: 1000-szer leírták, hogy akit nem érdekel az ne írjon ide.

Traider
    #583: Nemtudom hogy ott mennyi és milyen Winamp skin van, nem néztem még végig az oldalt, de előző üzenetem írásakor véletlenül én is találtam Natalia Oreiro Winamp skinből 8-at és egy képernyőkímélőt az origo szoftverbázisában.
    #585: Kicsit túlerőltetett a szlenged, itt például sok a "kiscsákó". Tudom, hogy nekem is vannak helyesírási hibáim, megszoktam hogy a Mili-t sokan két l-el írják, de a Vad Angyalt(VA) ha lehetne akkor ne írja senki duplavével légyszives...
    Amúgy egyetértek a leírtakkal. A Vad Angyalt pedig többek között ezért is szeretik az egész világon szerintem, mivel Mili ilyen természetes és közvetlen benne.
    Itt pedig azért nem vállalják az emberek ezt, mivel sajnos nagyon sok olyan ember van az életben, mint amilyenek néhányan itt a listán is, hogy ha valakit másvalami érdekli mint őket és az nekik nem tetszik, akkor az illetőt lenézik és kiközösítik. Sokan ezért nem felszabadultabbak. Nem szabadna, hogy mások miatt bárki ilyen legyen, azt kellene csinálniuk, amit ők akarnak, elvégre mindenkinek úgysem lehet megfelelni.
    A leírtak alapján amúgy én cikinek számítok.
    #587: Kösz a címet.
    #588 (c) LoSA: Ugyanmár: emberni tévedi dolog... :)

#589 Traider: Sajnos én nem, de vannak ennél egzotikusabb nyelven is Vad Angyal honlapok. :)
    A párbeszéd pedig a sorozat utolsó jelenete és így hangzik angolul (talán ezt többen értik):

Mili and Ivo were going to leave the abbey. But just before the car Mili got a football ball in her hands. "Cholito, come with us!" cried boys.
    "Ivo, please, please let me" murmured Mili.
    "But Mili, our first marriage night." said Ivo
    "Oh please, please."
    " Ok, go"
    "AAA!" cried Mili and run to play football in her wedding dress.
    " I love you Carlitos!!" cried Ivo.
    Mili scored a goal.
    "Goooal !!!!", cried Mili full of happiness.
    The end.
    -----
    Azért nem fordítottam le, mivel az angoltudásom nem túl jó...
    #594 Traider: Jó paródia. Az ahoj poplacsek amúgy szlovákul van. Itt egy kis ismertető mi is az. Interneten küldte valaki.
    "Ahoj poplacsek
    A szomszéd népek kultúrájában járatosak szerint a Terminátor (Motoroví
    Modulovy, Elektromodulator dva) nevezetes búcsúja (hasta la vista baby)
    szlovákul így hangzik: ahoj poplacsek. Ebben a formájában ne számítsunk az
    eredeti változat vérfagyasztó hatására."

#604,#606,#607,#608,#612: A perverz dolgokat inkább mellőzzük, ha lehet.
    #607: Én láttam. Az a rész szerintem nem volt annyira jó. Az elején a "Mit tippelsz ma estére" paródia sokkal jobb volt.

#610 nárcisz: Szerintem is. De azért bizonyos részek tetszettek.
    #611 (c) Efreet: Lehet hogy azért vártunk jobbat, mert nagyon bereklámozták és nem olyan lett mint gondoltuk.
    #613 (c) LoSA: A bútoráruházas eleje meg utána az étterem tényleg rossz volt.

#618 (c) Laalee: A mondatod második felét nemnagyon értem.
    #619 (c) Lteebee: A milli tejet megissza, a Milit pedig elveszi (aszthiszem).
    #620 sumi fan: Azt a sorozatot valahogy sose szerettem. Egyébként úgysincs Viasat3-om.
    #626 (c) cSuwwi: Pedig azért van. Másrészt népszerű lett. Szerencsére az ilyesmi nem ettől függ.
    #630 (c) Fabesz: A kettő nem zárja ki egymást. Másrészt pont hogy jó hatással is lehet az emberre.
    #631 (c) Tomcat: Az MTV szintjét csak feljebb hozhatja. Amúgy mikor adták le?
    #633 (c) stocki: Szerintem elég sokan vagyunk, akik szerint vannak köztük jók is.
  • stocki
    Mined Brazíl, Argentín és Mexikói sorozat egy nagy kalap szar! + Miért nézik egyáltalán az emberek ezeket a sorozatokat.
  • stocki
    Mined Brazíl, Argentín és Mexikói sorozat egy nagy kalap szar!
  • Tomcat
    Nemtom, hogy az MTV hogy alacsonyodhat le ilyen szintre! Már 2. adták le a Vad angyal megetestesítőjének-nemtom a nevét- egy klipjét! Azért ilyet! :)
  • Fabesz
    Én azt mondom inkább tanulok mint az ilyeneket nézzem!Ez csak öli az agysejteket,tényleg inkább olvassatok valamit.
  • Laalee
    inkabb vegyel egy könyvet és olvass, vagy aludj minek nezed a tvt ha ugyse erdekel..