• Pio
    Azt bevallom nem teljesen értem, hogy ha nincs pereskedés, csak jogvita, ami látszólag mindkét fél elégedettségével zárult le, akkor mégis mi alapján jelented ki, hogy ki vesztette el.

Cutscene-ekben nem volt félreértés, lásd a reddit thread, ahogy mondtam, aki követte a játék útját (például én) a napnál is világosabb volt, hogy az eredeti kampányt fogjuk visszakapni, az eredeti ingame cutscene-ekkel. De nem is fejtem ki újra, hogy egyetértek, hogy ezt nem megfelelően kommunikálták.

EULA-hoz: nem biztos, hogy 2019ben lett ez a szövegezés, csak ezt találtam a wayback machine-ben (ahogy ő is), valószínűleg valami honlap restructure kapcsán került erre az URL-re. Azt pedig végképp nem értem, miért "sunyi" dolog megváltoztatni egy EULA-t, ha úgy érzik jónak. De ez már csak érzelmi alapú dolog, szóval részletkérdés. :)

Tegyük fel, hogy igazad van, elvesztették a jogvitát. Szerinted egyáltalán nincs alapja annak, ha a Blizzard úgy érzi, hogy ezzel ő pórul járt, hisz kemény munkával legyártott lényegileg egy játékengine-t, amivel valaki kifejlesztett egy nagyon sikeres játékot, amivel a Blizzard egy fillért se keresett és végül a brand value és a fejlesztő srác is más cégnél kötött ki és hasonló helyzetben szeretné ezt elkerülni, ezért EULA-t módosít (most mindegy is, hogy 2011ben vagy 2019ben vagy 2020ban)? Nyilván ez egy nagyon sokszorosan összetett kérdés és nem is igazán tudsz rá precedenst találni, hisz eleve nem sok játék büszkélkedhet mégcsak közel hasonló editorral se, mint a Warcraft 3, de én azért érzek ebben az egészben legalább némi gondolkodnivalót, egyáltalán nem érzem ilyen egyértelműen egyoldalúnak a történetet.

Nade szerintem túltárgyaltuk és olyan éles ellentéteket nem is érzek, legfeljebb egyikünknek ugyan az a pohár félig üres, másikunknak félig teli. :)
    Részemről csak ismételni tudom magamat, ha valakinek ott volt a kedvencek közt a Warcraft 3, akkor ez a játék egy musthave, mert az "ígéretektől" elvonatkoztatva, önmagában szemlélve ez egy igényes, szép HD remaster, sőt, annál itt-ott több is - egy-két kompetitív multiplayer hiányossággal, amit remélhetőleg hamarosan patchelni fognak.