• zeoos
    ... hat ez jo! Latom hitetlen vagy. 43 eves vagyok es meg nem is volt PC, amikor mar ezerrel nyomtam a jatekokat. Amugy a privat eletben katonai foiskolat vegeztem, tehat van nemi fogalmam a strategiarol. De amugy sem csak esztelen lovoldozos vagyok az FPS-ek vilagaban, hiszen tobb klannak is a tagja vagyok es sokat WAR-ozunk, ami ha nem is ilyen strategiat feltetelez, de azert nem keves csapatmunkaval jar. Jatekfuggo vagyok (ez amolyan joindulatu "betegseg" nalam), mar harom hazassagom tonkrement a gepezes miatt. Raadasul eleg szerencsesnek mondhatom magam az eletben, ezert az atlagnal sokkal tobbet toltok a monitor elott ulve. (az mar csak hab a tortan, de jol peldazza a habitusomat, hogy mar trombozist is kaptam a sok egyhelyben ucsorgestol a szenvedelyem miatt) Elhiheted, hogy nem csak a levegoben beszelek ... es kozben mar emlitettem, hogy leginkabb vagyok csak FPS harcos, de valojaban majdnem minden jatekot kiporgetek ami megjelenik (jo, mondjuk nem SIMS-ezem).
    De ettol meg akar igazad is lehet ... nem allitom, hogy pro lennek de azert van nemi tapasztalatom.